Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dias

Δημοσίευση από Dias »

ellinas13 έγραψε:
CASTILLO έγραψε:Δημος περιστεριου, ο οποιος ειναι απο τους μεγαλυτερους δημους πανελλαδικα 1,800 αιτησεισ

Καλησπέρα. χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά οι αιτήσεις δεν ήταν τόσες.

. Νομός Θεσσαλονίκης 1468
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εγω προσωπικα οπως ειχα πει και στον wolver σε προσωπικο μηνυμα δεν θα κανω τα χαρτια μου γιατι δεν θελω να φαω καποια θεση ενος παιδιου, διοτι κακα τα ψεματα η καρδια μου το λεει για ΕΠΟΠ (δεν θελω να μπω στο σωμα και αμα βγει για ΕΠΟΠ να φυγω και μετα να ειναι κενη η θεση, κριμα απτον θεο) , οποτε δεν νομιζω να σε δω στο σωμα ή στις εξετασεις αλλα οπως και να χει θα μου στειλεις παλιοπαιδο να μου πεις αποτελεσματα !Εικόνα
Dias

Δημοσίευση από Dias »

lamdar92 έγραψε:Εμείς με 2340 δηλαδή φιλάκια.. τουλάχιστον την προσπάθεια την κάναμε από εκεί και πέρα το αφήνουμε στον Θεό. Κρίμα γιατί σε όλες τις άλλες προκηρύξεις ήμασταν μέσα με αυτά τα μόρια.. να ξέρετε αν επιβεβαιωθεί αυτό που λέει το workenter τελικά αυτός που μου έδινε πληροφορίες είναι απλά παπατζας παιδιά.13-14 χιλιάδες μου έλεγε εμένα την τρίτη...
. Νομίζω είχες πει κάποτε 2180 βάση.. χωρίς να έχουν δει πέντε χιλιάδες... κάτι νεότερων;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε παιδια ξεχνατε κατι... Αιτηση εχουν κανει και οι ανω των 28 για να πανε δικαστικα... Αμα βαλετε και αυτους που εκαναν ενω ειναι κατω απο 1.70 φευγουν πολλοι εξω!

Δεν έχουν κάνει αιτήσεις οι άνω των 28. Δεν τους επέτρεπαν.

Dias

Δημοσίευση από Dias »

Anastasios123 έγραψε:
Player7 έγραψε:Anastasios123 Πως θα παει 2100 η βαση; Μερικοι λετε εντελως ακυρα πραγματα. Ακομα και ολες τις γυναικες να κοψουν με τα πολλα μορια, η βαση δε πεφτει τοσο, σταματηστε να δινετε ψευτικες ελπιδες!

Ουτε με τους επιλαχοντες θα φτασει τοσο κατω, δυστηχως!

Όταν το 80% των υποψηφίων είναι κάτω από τις 2000 μορια; Πόσο να είναι η βάση, γιατρέ μου;
.anastasios μιλάς με ΑΕΑ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εννοείτε αδερφέ.. σπανίζουν άτομα σαν εσένα με τέτοιο ήθος κ θάρρος... ειδικά πάνω σε αυτό που είπες κ έδειξες σε όλους πως δεν είσαι όπου βαράει ο άνεμος.. Τότε να είσαι σίγουρος γι'αυτό κ εύχομαι ολόψυχα να σ πάνε όλα δεξιά κ όπως τα θες εσύ γιατί το αξίζεις πραγματικά
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Παντός να ξέρεις επρεπε να τα κάνεις.. το σώμα τέτοια άτομα θέλει σαν εσένα!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Τωρα το workenter λεει για 19.000 αιτησεις... εμενα η απορια μου ειναι.. ποιοι ετρεξαν τελευταια στιγμη να κανουν χαρτια?; Αυτοι που ειχαν καλα μορια σιγουρα την εκαναν νωρις, αρα μηπως οι περισσοτερες αιτησεις ειναι απο ξεμπαρκους των 2000 μοριων και κατω;

Μιλαω για τις αιτησεις που εγιναν κυριακη και δευτερα πριν ληξει η προθεσμια!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Λευτέρη εισαι αλάνι σεβασμός!!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αφηνω τη θεση μου σε καλα χερια, στα δικα σου χερια οποτε θα με βγαλεις ασπροπροσωπο ! Εσυ, ο Διασωστης και ο wolver να κανετε περηφανους την Θεσσαλια !
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Player7 έγραψε:Τωρα το workenter λεει για 19.000 αιτησεις... εμενα η απορια μου ειναι.. ποιοι ετρεξαν τελευταια στιγμη να κανουν χαρτια?; Αυτοι που ειχαν καλα μορια σιγουρα την εκαναν νωρις, αρα μηπως οι περισσοτερες αιτησεις ειναι απο ξεμπαρκους των 2000 μοριων και κατω;

Μιλαω για τις αιτησεις που εγιναν κυριακη και δευτερα πριν ληξει η προθεσμια!

8000 αιτήσεις σκ κ δευτερα... μόρια έτσι ακριβώς
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

lamdar92 έγραψε:Εμείς με 2340 δηλαδή φιλάκια.. τουλάχιστον την προσπάθεια την κάναμε από εκεί και πέρα το αφήνουμε στον Θεό. Κρίμα γιατί σε όλες τις άλλες προκηρύξεις ήμασταν μέσα με αυτά τα μόρια.. να ξέρετε αν επιβεβαιωθεί αυτό που λέει το workenter τελικά αυτός που μου έδινε πληροφορίες είναι απλά παπατζας παιδιά.13-14 χιλιάδες μου έλεγε εμένα την τρίτη...
όλοι όσοι λένε για μόρια είναι παπαντζες... όλοι όμως. Ουδείς αληθείς.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Εγώ έχω να σας πω το εξής: αν τα αθλήματα θα γίνουν μεσημέρι με τέτοια ζέστη δεν θα πιστέψετε τι έχει να γίνει και πόσοι θα κοπουνε, τώρα γύρισα από προπόνηση και δεν πήγαινε τπτ
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε παιδια ξεχνατε κατι... αιτηση εχουν κανει και οι ανω των 28 για να πανε δικαστικα... αμα βαλετε και αυτους που εκαναν ενω ειναι κατω απο 1.70 φευγουν πολλοι εξω!

Δεν ισχύει αυτό δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση άνω των 27 σε απορρίπτει ο αξιωματικός εκείνη την στιγμή επίσης αν είσαι κάτω από 1.70 πάλι σε απορρίπτει εκείνη την στιγμή δεν έχουν μπει λοιπόν άκυρες αιτήσεις

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Slade7 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε παιδια ξεχνατε κατι... αιτηση εχουν κανει και οι ανω των 28 για να πανε δικαστικα... αμα βαλετε και αυτους που εκαναν ενω ειναι κατω απο 1.70 φευγουν πολλοι εξω!

Δεν ισχύει αυτό δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση άνω των 27 σε απορρίπτει ο αξιωματικός εκείνη την στιγμή επίσης αν είσαι κάτω από 1.70 πάλι σε απορρίπτει εκείνη την στιγμή δεν έχουν μπει λοιπόν άκυρες αιτήσεις

28**

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες