Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Κύριος κυκλαδες που είπες μόνο Σαντορίνη 2 άτομα πάνω από 2550
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ειδατε τι κακο εκανε η τριτεκνια; Οταν αφηνεις ανοιχτη την κανουλα και ρουφανε ολοι το 200αρι, αυτα τα αποτελεσεσματα εχουμε! Οι περισσοτερες γυναικες υποψηφιες ειναι τριτεκνες... εγω προσωπικα ξερω τρεις κοπελες υποψηφιες, ολες πανω απο 2500 μαζι με τριτεκνια!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Το 11 μετά την λήξη ποτέ βγήκαν οι πίνακες , ;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Απτη στιγμή που ο κάθε πληροφοριοδότης σας, σας λέει διαφορετικά νούμερα, από εκεί καταλαβαίνετε πως υπάρχει ένα μπάχαλο στα σώματα μέσα. Αν λοιπόν οι πηγές σας ήταν αληθής, τότε όλοι θα καταλήγατε σε ένα νούμερο (βάση) .Οι πληροφορίες σας προφανώς σας λένε για τον κάθε νομό τη βάση. Ας κρατήσουμε λίγο το επίπεδο συζήτησης ψηλά και ας σταματήσει η καραμέλα με τις βάσεις. Μόνο διχόνοια φέρνει εδώ μέσα και το νήμα θα κλήσει οριστικώς έτσι όπως πάει.
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Λευτέρη δεν αναφέρομαι σε άνθρωπο που έχει πρόσβαση σε νόμο αλλά Πανελλαδικά... Αναφέρομαι σε άνθρωπο που είναι μέσα στην Μεσογειον στο ΠΡΟΠΟ...
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε παιδια καλως ή κακως το φορουμ ειναι ενα ιντερνετικο καφενειο.. δηλαδη λεμε πραγματα που θα λεγαμε και απο κοντα. Δε καταλαβαινω γιατι να κλεισει το νημα; Τι τον πειραζει τον αντμιν αμα πεφτει και καμια λογομαχεια; Και στην κατειδιαν συζητηση αυτα γινονται!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Mathiou1995 έγραψε:Xanthos οκ ! Λοιπόν σας ενημερώνω σχετικά με αυτό το οποίο έμαθα πράγματι δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν μιλάμε για Α ή Β κατηγορία όμως όταν μου λέει άνθρωπος μέσα από την πηγή που τρέχει το νερό ότι οι αιτήσεις είναι 18.000 και ότι οι βάσεις θα ανέβουν πάνω από 2.500 τότε καταλαβαίνετε... Και σας λέω το εξής εμένα αυτή η θεωρία μου κάνει κακό δεν με συμφέρει όπως δεν συμφέρει και πολλά παιδιά απο εδώ μέσα... Όμως θέλω να είμαι αντικειμενικος... Σας λέω αν ο XANTHOS ή αλλά σοβαρά άτομα μου πουν είναι ψέματα αυτά που λες εγώ θα χαρώ... Όμως ας προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο...

Μικρέ μου φίλε που έχεις την πηγή με το νερό γεμάτο... Πόσο φάσκεις και αντιφάσκεις. Πετάς ένα '' μακάρι να βγω ψεύτης '' που πιθανότατα δε θα βγεις ψεύτης, απλά λανθασμένος.

ΕΦΟΣΟΝ ξέρετε ήδη τις βάσεις γιατί δε τις ανακοινώνουν ;

Πόσο παιδιά είστε μερικοί ; Λέτε να ξέρουν τις βάσεις και να τις λένε σε εσας και να μην τις ανακοινώνουν ;

Γιατί περιμένουν ; Ας τις ανακοινώσουν σήμερα να μας φύγει η απορία.

Μπαίνουν μέσα άνθρωποι που ελπίζουν - και βάζω και εμένα σε αυτούς - για να ακούσουμε 5 ανορθόγραφα παιδιά που δεν μπορούν να αρθρώσουν 5 προτάσεις.

Εύχομαι να μην γνωριστώ με μερικούς, όπως επίσης εύχομαι αν αποτύχω, να μην αποτύχετε εσείς για να μην τύχει και σας γνωρίσω, όπως και αν πετύχω, να αποτύχετε εσείς.

Σε 2 - 3 μέλη από εδώ μέσα έχω δώσει και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο fb να με βρούνε, να δουνε την φάτσα μου και οταν και αν με δείτε στα ΠΚΕ να μου δώσετε το χέρι. Κάντε το ίδιο, να ξέρουμε σε ποιους θα πετάξουμε ντομάτες.

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Dea pz έγραψε: Το 11 μετά την λήξη ποτέ βγήκαν οι πίνακες , ;
20 σεπτεμ
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Player7 έγραψε:Ρε παιδια καλως ή κακως το φορουμ ειναι ενα ιντερνετικο καφενειο. Δηλαδη λεμε πραγματα που θα λεγαμε και απο κοντα.Δε καταλαβαινω γιατι να κλεισει το νημα; Τι τον πειραζει τον αντμιν αμα πεφτει και καμια λογομαχεια; Και στην κατειδιαν συζητηση αυτα γινονται!

Με την μόνη διαφορά ότι στο καφενείο προσέχεις τι λες γιατί εκτίθεται η φάτσα σου...

Εδώ μέσα ένα Nick name σου επιτρέπει να λες ότι μ@@@@ια σου κατέβει χωρίς να σκέφτεσαι συνέπειες...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Απο κοντά μπορεί να παίζανε και ξύλο μερικοί. Τα φόρουμ ανέκαθεν ήταν πηγές αναζήτησης πληροφοριών. Ε δεν μπορεί να μπαίνει ένας σοβαρός άνθρωπος να αντλήσει πληροφορίες και να διαβάζει ανούσιες λογομαχίες. Δεν συμφωνέις Player7;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Kirios έγραψε:
Dea pz έγραψε: Το 11 μετά την λήξη ποτέ βγήκαν οι πίνακες , ;
20 σεπτεμ
Έχουμε τότε πολύ ακόμα !
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Mathiou1995 έγραψε:Xanthos οκ !!! Λοιπόν σας ενημερώνω σχετικά με αυτό το οποίο έμαθα πράγματι δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν μιλάμε για Α ή Β κατηγορία όμως όταν μου λέει άνθρωπος μέσα από την πηγή που τρέχει το νερό ότι οι αιτήσεις είναι 18.000 και ότι οι βάσεις θα ανέβουν πάνω από 2.500 τότε καταλαβαίνετε... Και σας λέω το εξής εμένα αυτή η θεωρία μου κάνει κακό δεν με συμφέρει όπως δεν συμφέρει και πολλά παιδιά απο εδώ μέσα... Όμως θέλω να είμαι αντικειμενικος... Σας λέω αν ο XANTHOS ή αλλά σοβαρά άτομα μου πουν είναι ψέματα αυτά που λες εγώ θα χαρώ... Όμως ας προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο...

Θα συμφωνήσω μαζι σου φιλε. Μου αλλα απο τη στιγμή που δε ξερει για Α ή Β δε μπορεί κανενας να ξέρει τη βαση ακριβώς. Ετσι πιστεύω εγω τουλάχιστον. Αμα. Βλέπει γενικα οτι για παράδειγμα εχουν 2600 500 ατομα και στην πραγματικότητα οι 400 ειναι μονο στη Β λεω εγω τώρα δε μπορεί να ξερει κανένας τους.

ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Ρε παιδια καλως ή κακως το φορουμ ειναι ενα ιντερνετικο καφενειο.. δηλαδη λεμε πραγματα που θα λεγαμε και απο κοντα. Δε καταλαβαινω γιατι να κλεισει το νημα; Τι τον πειραζει τον αντμιν αμα πεφτει και καμια λογομαχεια; Και στην κατειδιαν συζητηση αυτα γινονται!

Συμφωνώ! Έτσι κιαλλως κουβέντα του καφενείου κάνουμε δημοκρατία υπάρχει ο καθένας λέει την άποψη του αν τώρα μερικοί σπαζονται από τις απόψεις των άλλων και θέλουν να ζουν στο όνειρο τους δικαίωμα τους αυτοί λοιπόν όπως λέγαμε και στις Ε. Δ να πανε να κοπούν

Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Έτσι ακριβώς ο κάθε ένας ρωτάει ανθρώπους που δεν έχουν κάτι σίγουρο και το μεταφέρει σε εμάς , δηλαδή ράδιο αρβύλα , εγώ πάντως δεν μπόρεσα να μάθω ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ! Τώρα αν εσείς έχετε πηγές και καθένας λέει τα δικά του δεν ξέρεις τι να πιστέψεις! Σίγουρα κάποιοι είναι αφελής και πιστεύουν ότι τους πουν , γενικά αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν για το σώμα!
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Παιδια εγω καταλαβα οτι η τριτεκνια μας εφαγε! Τσαμπα Μορια ειναι!

Αρε μανα γιατι δεν εκανες αλλο ενα παιδι να ειμασταν ενταξει... Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες