Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλα αυτο το παιδι εχει προβλημα και στην τραπεζα ελλαδος το ιδιο κλαμα ριχνει μεσα στο φορουμ... Δεν του εκατσαν τα μορια τι να κανουμε τωρα θα βγαζουμε κομπλεξ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pepegas την Πέμ Ιουν 03, 2021 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
E.K.A.M-CTSFO
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Gpap95 έγραψε:Μερικοί ξεχάσατε μου φαίνεται ότι το σχέδιο οππι είναι για 4 χρόνια και όχι για πάντα. Μετά αυτά τα 1000 άτομα, μαντέψτε που θα πάνε. ΣΤΑ ΤΜΉΜΑΤΆ. Και αν κρατήσει 4 χρόνια και δε το διαλύσουν σε κάνα 2 χρόνια. Εσείς νομίζετε με τόσους αναρχικούς θα φτάσουν 30 άτομα. Καλά εντάξει παιδιά. Ας εχουμε τις διαφωνίες μας. Θα δείξει ο χρόνος! Πάντως μέχρι τώρα ο χρόνος με δικαίωσε.
με τοσους αναρχικους δεν θα μεινει κανενας στο τελος... Περισσοτερα ατομα θα φυγουν απο την οππι απο οτι το 2019 απο τους ε. Φ.
Ποσο μαλλον που τωρα ο καθε αστυνομικος θα εχει ανεπαρκη εξοπλισμο (μονο γκλοπ κλπ).
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!Kostasdim έγραψε:Gpap95 έγραψε:Μερικοί ξεχάσατε μου φαίνεται ότι το σχέδιο οππι είναι για 4 χρόνια και όχι για πάντα. Μετά αυτά τα 1000 άτομα, μαντέψτε που θα πάνε. ΣΤΑ ΤΜΉΜΑΤΆ. Και αν κρατήσει 4 χρόνια και δε το διαλύσουν σε κάνα 2 χρόνια. Εσείς νομίζετε με τόσους αναρχικούς θα φτάσουν 30 άτομα. Καλά εντάξει παιδιά. Ας εχουμε τις διαφωνίες μας. Θα δείξει ο χρόνος! Πάντως μέχρι τώρα ο χρόνος με δικαίωσε.
με τοσους αναρχικους δεν θα μεινει κανενας στο τελος... Περισσοτερα ατομα θα φυγουν απο την οππι απο οτι το 2019 απο τους ε. Φ.
Ποσο μαλλον που τωρα ο καθε αστυνομικος θα εχει ανεπαρκη εξοπλισμο (μονο γκλοπ κλπ).
Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους. Ηθελα να ρωτησω την αιτηση συμμετοχης και καποιες υπευθηνες δηλωσεις που αναγραφονται στα δικαιολογητικα τα εχουμε αιτημα και τα παμε στο αστυνομικο τμημα μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα ή μας τα δινουν να τα συμπληρωσουμε εκει ; Ευχαριστω!
Εχει κάποιος κάποια εκτιμιση για την βαση στην κατηγορις Β; Αν και είναι μονο 80 άτομα δύσκολα θα παει να ρισκάρει κάποιος εκεί πολυ λιγες οι πιθανότητες
Gpap95 έγραψε:Αγορίνα μου εσύ τράβα σε κάνα ψυχίατρο δεν είσαι καλά. Με αγάπη πάντα.Kwstas26 έγραψε:Θα κάνω τα χαρτιά μου κανονικά και θα κάνω και ένσταση για τα μόρια του πτυχίου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουν ένσταση μαζι μου όταν βγουν τα αποτελέσματα παιδιά δεν θα ήταν κακό να δουν π. Χ 1000 ένστασης για τα πτυχία ώστε να μην πάρουν άλλους 600 μετα να αναγκαστεί να βγάλει με αλλα κριτήρια προκήρυξη ... Με αγάπη πάντα
Εσυ το έχεις ανάγκη περισσότερο από εμένα με αυτά 9 γράφεις
Kostas26 ρε φίλε ειλικρινά το έχεις κάψει... Είσαι ανίατη περίπτωση
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Kwstas26 έγραψε:Θα κάνω τα χαρτιά μου κανονικά και θα κάνω και ένσταση για τα μόρια του πτυχίου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουν ένσταση μαζι μου όταν βγουν τα αποτελέσματα παιδιά δεν θα ήταν κακό να δουν π. Χ 1000 ένστασης για τα πτυχία ώστε να μην πάρουν άλλους 600 μετα να αναγκαστεί να βγάλει με αλλα κριτήρια προκήρυξη ... Με αγάπη πάντα

Παιδιά έχω τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός... Έχω βεβαίωση γνώσης ηλεκτρονικου υπολογιστή από το ΤΕΙ μου... Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν μοριοδοτειται;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Αμα εχεις πανω απο 4 εξαμινιαια μαθηματα με υπολογιστες πιανεις την μοριοδοτηση των υπολογιστων
Πιάνεσαι ναι. Στο ΦΕΚ λέει κάτω από τους υπολογιστές τους όρους με το αν αποδεικνύεται το πιστοποιητικό σου.
Νομίζω πως ναι. Αλλά γιατί 4; Εγώ προσωπικά έχω 5. Λογικά καλά είσαι και εσύ. Πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Διαβασε την προκηρυξη καλα και θα δεις μονος σου το γιατι
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Με 15 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις αυτοκίνητο φορτηγό μηχανή και c2 αγγλικά κάνω αίτηση η δεν αξίζει τον κόπο
alexmpss έγραψε:Με 15 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις αυτοκίνητο φορτηγό μηχανή και c2 αγγλικά κάνω αίτηση η δεν αξίζει τον κόπο
Τσαμπα ασχολεισαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης