Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:Αλήθεια τώρα τα τατουαζ τι σχέση έχουν με τα αθλήματα που λέτε μην απορείτε αν δείτε άτομα που δεν τρέχουν 100αρι η έχουν τατουαζ.. έχετε κάψει κάθε εγκεφαλικό όριο πραγματικά. μου φαίνεται δεν σας έφτασε σχεδόν μια μέρα θέλετε να το πάμε ένα 48ωρο;
Ξανθε μην ακούς τίποτα και κανέναν φίλε. Όλα είναι για... Να μην πω καμία κουβέντα. Ο κάθε ένας έχει και έναν ο οποίος εκεί στον καφέ που πίνουν στην δουλειά λένε τις ***** τούς να πετάει η ώρα και μετά πετάνε στον δικό τους υποψηφιο ότι η βάση θα είναι 2600 η 2500 η 4.000. λόγιατου ποδαριού και τις μαλακίας. Είμαστε από το 2005 στην πιάτσα και τα ξέρουμε πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Κλείστε το νήμα μέχρι τα αποτελέσματα.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Mathiu φίλε και αυτοί που είναι πάνω από 2609 ;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ηρεμία παιδιά δεν έχουμε Κάτι να χωρησουμε θα ξεχαστεί το θέμα δεν θα ξαναμιλήσουμε μην χαλάμε τις καρδιές μ οπιοι δεν περάσουμε μεγαλη καρδια!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ !!! Κανείς δεν ξέρει την βάση ! Ακόμα !
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Ε άμα ο κοφτης πάει τόσο πάνω τότε θα είναι προκυρηξη η οποία θα έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ με βάση αυτά που λέω όταν έχει να δει η Επιτροπή και η κάθε επιτροπή άλλες 5.000 αιτήσεις είναι πολύ φυσιολογικό και τα άτομα που είναι κοντά στην κόψη του ξυραφιού στην προκειμένη περίπτωση 2.500 που εκτιμάται η βάση να φοβούνται...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Το μόνο λυπηρό αν πάει η βάση 2500 Και είναι αληθές οτι 2400 μεχρι 2200 έχουν όλοι εκεί είναι τα πολλά τα μορια
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν μπορώ να ακούω την κάθε βλακεία εδώ μέσα... κανονικά θα εφαρμοστεί το ip ban να ψάχνουν τα λιμοταγαρα internet cafe να γράφουν μετά.. άλλος έλεγε ότι θα έρθει με δικηγόρο κ όποιον βρει με τατουαζ θα τον έκοβε. μην μπερδεύεται το ένα με. το άλλο.. με τα τατουάζ μπορεί να πετσοκοβουν μπορεί κ όχι.. Όσο. εχει σχέση με. τα μόρια από γνωστούς γνωστών όπως κ εγώ κ ο κάθε ένας εις γνώσεις σας θέλετε να ξέρετε κ βιάζεστε.. Δεν σας είπε κανένας ότι είναι 100 τις 100.. μην μπερδεύεται τα πράγματα. οσο αφορά τις γυναίκες καλά κάνουν κ έχουν τρέλα μόρια κ μπράβο τους είναι ποιο αξίες κ από εμένα κ από άλλους εδώ μέσα.. το που θα κοπούν πόσες θα πάρουν τι θα κάνουν κάνεις δεν το ξέρεις... Εκτός αν είστε στην Επιτροπή κ αρχιζεται να κόβεται είδη.. ετοιμαστείτε για. παρτυ σας κ κοιτάξτε την πάρτυ σας.. Καλά σχολιάζετε κοιτάτε μόνο μην πάτε εσείς στα πκε κ κοπειτε κ τότε να δω τι θα λέτε!! κ εσείς κ εγώ μαζί μέσα!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ματθαίο ενημέρωσε τα παιδιά για να μη φρικαρουμε πως αυτό που λες για 2500 που έμαθες δεν ξέρεις αν είναι μαζί κ με τις 2 κατηγορίες α κ β.. μην γίνει παρεξήγηση σαν τον γουολβερ
Ο. Π. Κ. Ε
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Χαλαρώστε κανένας δεν ξέρει τίποτα μαγκες.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Απο ολες της κικλαδες 178 αιτισης και ειμαι δευτερος με 2510 εχει κανει αιτηση η σαρα η μαρα και το κακο σηναπαντιμα μην ψαρονεται με της βασεις δν μπορει να ξερει κανεις διτε τη αιδιες λεγανε για το 11 και που πηγε πολλες γυναικες στην προκ πολλη καλω για μας
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Xanthos έγραψε:Δεν μπορώ να ακούω την κάθε βλακεία εδώ μέσα... Κανονικά θα εφαρμοστεί το ip ban να ψάχνουν τα λιμοταγαρα internet cafe να γράφουν μετά. Άλλος έλεγε ότι θα έρθει με δικηγόρο κ όποιον βρει με τατουαζ θα τον έκοβε. Μην μπερδεύεται το ένα με. Το άλλο. Με τα τατουάζ μπορεί να πετσοκοβουν μπορεί κ όχι. Όσο. Εχει σχέση με. Τα μόρια από γνωστούς γνωστών όπως κ εγώ κ ο κάθε ένας εις γνώσεις σας θέλετε να ξέρετε κ βιάζεστε. Δεν σας είπε κανένας ότι είναι 100 τις 100. Μην μπερδεύεται τα πράγματα. Οσο αφορά τις γυναίκες καλά κάνουν κ έχουν τρέλα μόρια κ μπράβο τους είναι ποιο αξίες κ από εμένα κ από άλλους εδώ μέσα. Το που θα κοπούν πόσες θα πάρουν τι θα κάνουν κάνεις δεν το ξέρεις... Εκτός αν είστε στην Επιτροπή κ αρχιζεται να κόβεται είδη. Ετοιμαστείτε για. Παρτυ σας κ κοιτάξτε την πάρτυ σας. Καλά σχολιάζετε κοιτάτε μόνο μην πάτε εσείς στα πκε κ κοπειτε κ τότε να δω τι θα λέτε! Κ εσείς κ εγώ μαζί μέσα!

Ειπαμε η πκε ειναι καθαρα εσωτερικη διαδικασια της Αστυνομιας. Οτι εντολες παρουν.

Γνωμη μου ειναι οτι κανεις δεν προκειται να κοπει για ταττουαζ (εκτος αμα ειναι ακραιο) η αμα κανει το 1χιλ σε 5 λεπτα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το νήμα θα ξανακλείσει έτσι όπως συνεχίζετε μερικοί !
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Xanthos οκ !!! Λοιπόν σας ενημερώνω σχετικά με αυτό το οποίο έμαθα πράγματι δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν μιλάμε για Α ή Β κατηγορία όμως όταν μου λέει άνθρωπος μέσα από την πηγή που τρέχει το νερό ότι οι αιτήσεις είναι 18.000 και ότι οι βάσεις θα ανέβουν πάνω από 2.500 τότε καταλαβαίνετε... Και σας λέω το εξής εμένα αυτή η θεωρία μου κάνει κακό δεν με συμφέρει όπως δεν συμφέρει και πολλά παιδιά απο εδώ μέσα... Όμως θέλω να είμαι αντικειμενικος... Σας λέω αν ο XANTHOS ή αλλά σοβαρά άτομα μου πουν είναι ψέματα αυτά που λες εγώ θα χαρώ... Όμως ας προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Θεωρω αδυνατον να ειπαρχει προβλεψη για τις βασης επισης αδυνατον να βγουνε η πινακες τοσο νωρις δν εχει γινει ποτε αυτο εδω ακομα δν ξερουμε ποσες ειναι οι αιτησης
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες