Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Τα περισσοτερα παιδια που δινουν φιλε και μπαινουν ετσι ειναι οσοι εχουν τελειωσει ενα αει ατει και εχουν την ωριμοτητα να διαβασουν σοβαρα κια ν αμπουν οι οσοι προσπαθουν δευτερη και τριτη φορα οσοι τα καταφερνουν με την πρωτοι πλεον ειναι λιγη. Καλη τυχη και ναι η καλυτερη λυση ειναι οι πανελληνιες για αστυνομια... Το να μπες σαν οβα θα ειναι κατι προσσωρινο και θα ζεις με την ελπιδα και αν θες μετα να δωσεις πανελληνιες σεν θα σε πιανει το ηλικιακο οριο και αστα να πανεε μεταααα. Γι αυτο αν το γουσταρεις θυσιασε 9 μηνες και δεν θα βγεις χαμενος
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Ναι συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Μου το έχουν πει πολύ ότι παίζει ρόλο η ωριμότητα που έχεις αποκτήσει. Ειδικά αν έχεις τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο και ξέρεις πως να διαβάσεις και να διαχειρίζεσαι καλύτερα την κατάσταση. Και αυτό είναι ένα συν παραπάνω για να ξανά δώσει κάποιος για αστυνομικές σχολές.
Καλησπερα, θα ηθελα να λαβω καποιες πληροφοριες για την σχολη αστυφυλακων. Εχω ακουστα πως μπορεις να δωσεις Αθλητικες εξετασεις στις πανελληνιες για να λαβεις καποια επιπλεον μορια περνωντας την βαση + φυσικα! Αυτο ισχυει?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Όχι.AntonyK έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να λαβω καποιες πληροφοριες για την σχολη αστυφυλακων. Εχω ακουστα πως μπορεις να δωσεις Αθλητικες εξετασεις στις πανελληνιες για να λαβεις καποια επιπλεον μορια περνωντας την βαση + φυσικα! Αυτο ισχυει;
Μόνο για ΤΕΦΑΑ ισχύει αυτό.
Δλδ απο ΕΠΑΛ πρεπει να γραψω 18500 μορια απο τις 4 ειδικοτητες;
Παραπανω πρεπει να γραψεις για να εισαι σιγουρος
Χθες τριτη το ευρωπαικο δικαστηριο γνωμοδοτησε σχετικα με το υψος των γυναικων και εκρινε παρανομο το 1,70 που ισχυει μεχρι τωρα. Οποτε μαλλον θα κατέβει το οριο στο 1 65 για γυνσικες. Ελπιζω να δυσκολεψουν τα αθληματα ωστε να περιορισουν λιγο τν αριθμο γυνσικων.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Μπορεις να τελειωσεις καποιο ΑΕΙ-ΤΕΙ πρωτα και μετα να δωσεις για Αστυφυλακων; Πειτετο ρε παιδια και μου βγηκε η ψυχη. Αμα ειναι περναω Νοσηλευτικη Αθηνων να εξοικειωνομαι και με την πρωτευουσα να ζησω και την φοιτητικη/νεανικη ζωη μου και μολις με το καλο βγω τοτε ξαναδινω για Αστυφυλακων. Ενα βαρος εφυγε απο πανω μου.Thx guys. Και παντα με αρεσε η φαση της Αστυνομιας. Στεναχωριομουν που δεν θα εμπαινα επειδη με κερδισαν αλλα ας το πουμε.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Εσεις πιστευετε θα μειωθει κανα οριο ηλικιας για Αστυφυλακων και ΣΑΕΑ;
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κανω μια ερώτηση. Στην ιστοσελίδα της αστυνομίας αναφέρεται οτι εντος την σχολής γίνονται ασκήσεις σκοποβολής και αν αποτύχεις απολύεσαι και φεύγεις. Είναι αλήθεια αυτό?
Εννοείται πως όχι.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Κατι τετοιο το εχω ξανακουσει. Αν δεν μαθεις να ριχνεις με το οπλο να το πω μπακαλιστικα "κοβεσαι".
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Δεν ισχυει αυτο απλα θα μαθεις να ριχνεις.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Μίλησα με αρκετούς που είναι στο σώμα και μου είπαν πως με 15-20 πόντους μαλλί δεν υπάρχει θέμα μέσα στην σχολή και γενικά. Αρκεί να είσαι διακριτικός (Δηλαδή να το κρύβεις πίσω απο αυτιά και τέτοια. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Διάβασμα και πάλι διάβασμα. Ελληνική Αστυνομία 

Αυτός που σου το είπε πρέπει να έχει δεκάδες ποινές στο ενεργητικό του,20 πόντους στη σχολή; Δε νομίζω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης