πληροφοριακά επειδή και εγώ παρακολουθώ την πολιτική Παράληψη μου που δεν είμαι ενημερωμενός για Το σύνδεσμο σου
Τη μια παρακολουθείς την άλλη όχι ; Όσο για τις θέσεις απάντησα πιο πριν
Avatar έγραψε: έχει θέσεις σε όλα αυτά που είπες και μάλιστα τις έχει πει αλλά όταν σε καλούν στο κανάλι και γίνεται η ίδια ερώτηση για τους λεθραίους 150 φορές δεν ακούγετε τίποτα άλλο.
thanos123 έγραψε: για Το σύνδεσμο σου... Και συ θα είσαι μέσα σ αυτούς.
Με αυτά τα λόγια δείχνεις πολλά πράματα φίλε μου δυστυχώς για σένα αρνητικά γιατί ξεφτιλίζεσαι. 1) Είπα σε προηγούμενο ποστ μου ότι κανένα κόμμα δεν με αντιπροσωπεί 100% και ο λόγος που γράφω είναι ότι το 99% αυτών που είναι κατά της ΧΑ βλέπουν μονόπλευρα, όπως και εσύ που μόλις το επιβεβέωσες 2) Το ότι την υπερασπίζομαι αν θες είναι για τον ακριβώς παραπάνω λόγο, αν φτιαχνότανε θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ για το ΠΑΣΟΚ για την ΝΔ κλπ και εκεί σε άλλα θα συμφωνούσα και σε άλλα θα διαφωνούσα ανάλογα. Αντίθετα πολύ απο εδώ δεν θα λέγατε σχεδόν τίποτα για αυτά.17 πράματα είπε προεκλογικά ο Σαμαράς ούτε ένα δεν τηρήθηκε και ασχολείστε με την ΧΑ που είναι το μόνο κόμμα-κίνημα-συμμοροία που λειτουργεί ο νόμος (τους πήρανε τους αστυνομικούς απο φύλαξη ενώ δέχονται βόμβες σε γραφεία τους με τελευταία τον σεπτεμβρη αν θυμάμαι καλά) 3) Με κατηγορείς που ψήφισα ΧΑ (που δεν ψήφισα αλλά λέμε τώρα) ξέρεις που φτιάχτηκε η δημοκρατία δημοκρατικέ τύπε ; Ξέρεις τα λόγια αυτών που την δημιούργησαν (ή δημοκρατικοί είμαστε όταν μας συμφαίρει) ; Αν δεν τα ξέρεις και δεν τα βρίσκεις πες μου να στα στείλω (σε προσωπικό) μην ξεφτιλιστείς και άλλο σε όσους βλέπουν το θέμα 4) Στη θέση σου θα ντρεπόμουν να ξανα απευθύνω το λόγο σε μένα, αλλά ξέρω ότι θα μου απαντήσεις ξανά, τόσο ρεζίλι (εκτός και αν καταφέρεις να κρύψεις τον εγωισμό σου πράμα δύσκολο)
KYNIGOSDK έγραψε:Μην βαζεις λογια για σαλτσα που δεν σου εχω αναφερει
Οσο για τους αλλους διαχειριστες εδω μεσα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα μαζι τους γιατι πολυ απλα κανουν το αντιθετο που πραττεις εσυ και ας το παιζεις και δημοκρατης =σεβονται
Κυνηγέ πρέπει να καταγγείλλεις τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει τη φωνή της Χρυσής Αυγής από το φόρουμ τούτο. Και εντάξει για το yandr το ξέρουμε είναι μπολσεβίκος νεοταξίτης ανθέλληνας αλλά μην χαρίζεσαι στους υπόλοιπους διαχειριστές. Παίζουν τον καλό και τον κακό μπάτσο. Μην σε παραπλανούν. Πρόσεχε.
Αυτο το ποστ που εγραψες τωρα μπορεις να μου πες σε πάρακαλω που κολλαει σε ολη την ιστορια; Το σκεφτηκες πολυ να το γραψεις Η σε πιανει καθε τελος του μηνους η κριση της παπ@ρολογιας Τι να πω τετοια συλλεκτικα κομματια σαν και εσενα δυσκολα μπορει να πετυχει καποιος στην σημερινη κοινωνια Ειμαστε πολυ τυχεροι που σε εχουμε στην παρεα μας Να εισαι παντα γερος και δυνατος να μας διασκεδαζεις
Καλα μεγαλε η φαντασια σου και η αμαθεια σου δεν εχει οριαΚατσε διαβασε πρωτα τι εστι Μεταξας και μετα τα λεμε
Εχεις μιλησει απο κοντα με ανθρωπους που στηριζουν την ΧΑ και σου εχουν πει αυτα που μου αναφερεις;
Ελεεεεος δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα
Ναι έχω μιλήσει απο κοντά και απο οτι φαίνεται ενώ εσύ την υποστηρίζεις απο την άλλη καλά καλά δεν ξέρεις τι είναι η χρυσή αυγή. Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις απο μόνος σου τα λεγόμενά μου... Όσο για το Μεταξά ξέρουμε πολύ καλά ποιος ήταν και έχουμε δει και τον φασιστικό χαιρετισμό της νεολαίας του, εναν χαιρετισμό που είχαν τότε όλα τα φασιστικά εθνικιστικά δικτατορικά καθεστώτα στην Ευρώπη, έναν χαιρετισμό που είχε υιοθετήσει και ο Χίτλερ. Αλλά στην Χρυσή Αυγή λατρεύετε το Χίτλερ οπότε το να χαιρετάτε έτσι ενδέχεται να είναι κάτι το λογικό για εσάς. Τι να κάνουμε.
To να εισαι ανιστορητος και αμαθεις ειναι επιλογη αλλα και δικαιωμα σου Το να προσπαθεις ομως μετα γραφομενα σου να μας επιβαλεις κατι που ειναι εντελως αντιθετο με την ιστορια και την πραγματικοτητα ειναι ασεβια Κατσε και μελετησε λοιπον το παρακατω κειμενο για να μην εκτιθεσαι ===
Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία. Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί.
Ο χαιρετισμός της υψώσεως της δεξιάς χειρός, ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τις Δωρικές και Πελασγικές κοινωνίες. Φαίνεται να πρωτοεμφανίζεται κατά τις ιερουργίες στις οποίες οι ιερείς χαιρετούσαν με αυτόν τον τρόπο τα αγάλματα των θεών. Όταν λεγόταν η φράση «Χαίρε (τάδε θεέ ή τάδε θεά) » τότε ύψωναν την δεξιά χείρα, σε ένδειξη σεβασμού. Χαρακτηριστικό αυτού του χαιρετισμού, είναι ότι η παλάμη δεικνύεται προς το χαιρετιζόμενο πρόσωπο. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο έδειχναν οι ιερείς την καθαρότητα των προθέσεών τους. Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε πρώτα να έχουν πλύνει καλά τα χέρια τους. Παράλληλα, χαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο, έδειχναν προς τους θεούς ότι ήταν και καθαροί ψυχικά απέναντί τους.
Στην συνέχεια, αυτός ο χαιρετισμός επεκτάθηκε και στο κατώτερο ιερατείο, όταν αυτό απήυθηνε χαιρετισμό προς το ανώτερο και ανώτατο ιεράτευμα. Με την πάροδο των ετών, ο χαιρετισμός αυτός πέρασε και στην πολιτική ζωή. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι θεοί και οι βασιλείς. Από εκεί πέρασε και στον στρατό, όπου οι υφιστάμενοι χαιρετούσαν με αυτόν τον τρόπο τους προϊσταμένους τους. Για παράδειγμα, όταν ένας αξιωματικός του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήθελε να τον χαιρετήσει, στεκόταν με σεβασμό εμπρός του κρατώντας το κράνος του στο αριστερό χέρι, ύψωνε το δεξί χέρι λέγοντας: «χαίρε Αλέξανδρε, βασιλεύ των Μακεδόνων! ». Τότε ο Αλέξανδρος, ανταπέδιδε τον χαιρετισμό και στην συνέχεια συζητούσαν αυτό που ήθελαν. Επίσης, υπήρχε κι άλλος ένας συμβολισμός σε αυτό:σε καιρό πολέμου, η ύψωση της χειρός ήταν ένδειξη ότι ο πρατάσων την χείρα ήταν έτοιμος να λάβει όπλο να πολεμήσει. Εν καιρώ ειρήνης ήταν δείγμα ετοιμότητος προς εργασία...
Ο σεβασμός στους θεσμούς στην αρχαία Ελλάδα, ήταν κάτι το πολύ σημαντικό. Όπως επίσης ήταν πολύ σημαντικό το θέμα της εμπιστοσύνης. Για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω (καθαρότητα προθέσεων κ. Α.), ο χαιρετισμός αυτός ήταν μία αρχή ένδειξης καλής πίστης, πάνω στην οποία μπορεί να βασιστεί η εμπιστοσύνη. Όπως είδαμε, η λέξη που συνόδευε αυτόν τον χαιρετισμό ήταν το «χαίρε». Ο χαιρετισμός έμελλε να περάσει στην άλλη πλευρά του Ιονίου Πελάγους και να καταλήξει στην Ρώμη. Ήταν λογικό, διότι η Ρώμη εκτός του ότι είχε επηρεαστεί πολύ από την Ελλάδα, τα περισσότερα πρόσωπα του πολιτικού και του στρατιωτικού κόσμου είχαν Ελληνική καταγωγή. Η λέξη που συνόδευε την ύψωση της δεξιάς χειρός, ήταν το «ave», που στην Λατινική γλώσσα ερμηνεύεται ως «χαίρε» (ave Caesar! = χαίρε Καίσαρ!). Έτσι, στην Ιταλία ο χαιρετισμός είναι γνωστός ως "ρωμαϊκός".
Τα χρόνια πέρασαν κι ο χαιρετισμός αυτός, παρέμεινε στην συνείδηση του λαού και ειδικά των Ελλήνων, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.
Σύμφωνα με το 'Αρθρο 30 των Γενικών Διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά:
Ο χαιρετισμός αποδίδεται δια ζωηράς προτάσεως της δεξιάς χειρός τεταμένης με δακτυλους υψωμένους και την παλάμη εις το ύψος του δεξιού οφθαλμού, κατά το πρότυπ (... συνεχίζεται ...)
KYNIGOSDK έγραψε: Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία. Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί. Τα χρόνια πέρασαν κι ο χαιρετισμός αυτός, παρέμεινε στην συνείδηση του λαού και ειδικά των Ελλήνων, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.
Σωστά, αλλά μη μου πεις ότι αυτοί που το κάνουν, το κάνουν για τους δωριείς και τον Ανατέλλοντα Ήλιο
πληροφοριακά επειδή και εγώ παρακολουθώ την πολιτική Παράληψη μου που δεν είμαι ενημερωμενός για Το σύνδεσμο σου
Τη μια παρακολουθείς την άλλη όχι ; Όσο για τις θέσεις απάντησα πιο πριν
Avatar έγραψε: έχει θέσεις σε όλα αυτά που είπες και μάλιστα τις έχει πει αλλά όταν σε καλούν στο κανάλι και γίνεται η ίδια ερώτηση για τους λεθραίους 150 φορές δεν ακούγετε τίποτα άλλο.
thanos123 έγραψε: για Το σύνδεσμο σου... Και συ θα είσαι μέσα σ αυτούς.
Με αυτά τα λόγια δείχνεις πολλά πράματα φίλε μου δυστυχώς για σένα αρνητικά γιατί ξεφτιλίζεσαι. 1) Είπα σε προηγούμενο ποστ μου ότι κανένα κόμμα δεν με αντιπροσωπεί 100% και ο λόγος που γράφω είναι ότι το 99% αυτών που είναι κατά της ΧΑ βλέπουν μονόπλευρα, όπως και εσύ που μόλις το επιβεβέωσες 2) Το ότι την υπερασπίζομαι αν θες είναι για τον ακριβώς παραπάνω λόγο, αν φτιαχνότανε θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ για το ΠΑΣΟΚ για την ΝΔ κλπ και εκεί σε άλλα θα συμφωνούσα και σε άλλα θα διαφωνούσα ανάλογα. Αντίθετα πολύ απο εδώ δεν θα λέγατε σχεδόν τίποτα για αυτά.17 πράματα είπε προεκλογικά ο Σαμαράς ούτε ένα δεν τηρήθηκε και ασχολείστε με την ΧΑ που είναι το μόνο κόμμα-κίνημα-συμμοροία που λειτουργεί ο νόμος (τους πήρανε τους αστυνομικούς απο φύλαξη ενώ δέχονται βόμβες σε γραφεία τους με τελευταία τον σεπτεμβρη αν θυμάμαι καλά) 3) Με κατηγορείς που ψήφισα ΧΑ (που δεν ψήφισα αλλά λέμε τώρα) ξέρεις που φτιάχτηκε η δημοκρατία δημοκρατικέ τύπε ; Ξέρεις τα λόγια αυτών που την δημιούργησαν (ή δημοκρατικοί είμαστε όταν μας συμφαίρει) ; Αν δεν τα ξέρεις και δεν τα βρίσκεις πες μου να στα στείλω (σε προσωπικό) μην ξεφτιλιστείς και άλλο σε όσους βλέπουν το θέμα 4) Στη θέση σου θα ντρεπόμουν να ξανα απευθύνω το λόγο σε μένα, αλλά ξέρω ότι θα μου απαντήσεις ξανά, τόσο ρεζίλι (εκτός και αν καταφέρεις να κρύψεις τον εγωισμό σου πράμα δύσκολο)
Ζήτω η Ελλάς !
όταν θα αναφέρεσαι περι ξεφτίλας για το άτομο μου καλύτερα είναι πρώτα να κοιτάς την δική σου καμπούρα και την δική σου ξεφτίλα. Δεν διάβασα σε κανένα ποστ σου ότι δεν σε αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Εκτός αν ήθελες να το γράψεις αλλά σου διέφυγε. Τωρα το βλέπω να το γράφεις. Όσο αφορά τα περι "δημοκρατικέ τύπε" θα σου πω ότι από την Δημοκρατία βρίσκεσαι στο φόρουμ και μπορείς να λες ελέυθερα την άποψη σου και να ποστάρεις για την χ. Α. Όπως και απο την πολύ δημοκρατια που σας δίνουμε ο κασιδιαρης βρίζει τον αστυνομικο και αυτός ανήμπορος για άλλους λόγους δεν τον μπουζουριάζει μέσα. Γιατί αν ήταν κάποιος άλλος πολίτης αυτή την στιγμή θα ήταν μέσα. Μαθήματα λοιπόν δημοκρατιας και για το τι εστι δημοκρατία ας κάνει καθένας στον εαυτό του. Σου ζήτησα να μου πεις τις θέσεις της χ. Α και μου λές αρες μαρες κουκουνάρες. Επίσης το στυλάκι σου περι "ρεζιλι" και "στη θέση σου θα ντρεπόμουν να ξανα απευθύνω το λόγο σε Μενα" κλπ πες τα σε κανένα αγοράκι Που δεν ξέρει τι του γίνεται. Γιατί ο διαλογος μαζι σου είναι ανούσιος. Εχεις να μας πεις κατι για το θέμα; Πες το αλλιώς μην τρολάρεις. Αυτά.
Για μενα, το αν η ΧΑ ειναι φασιστες, Χιτλερικοι, οπαδοι του Παπαδοπουλου ή σατανιστες, ειναι σημαντικο, αλλα δευτερευον. Κατανοω επισης οτι η ανοδος της ΧΑ ειναι η αντιδραση στην ανομια της αριστερας επι 40 χρονια. Αυτο που δεν μπορω να καταπιω ειναι οτι το 10% των συμπατριωτων μας πιστευει οτι αυτοι οι ανθρωποι, που με τον λογο τους και την συμπεριφορα τους δειχνουν μυαλο Νεάντερταλ, μπορουν να κυβερνησουν την Ελλαδα και να διαχειριστουν τις τυχες μας.
To ενα σας ξυνιζει το αλλο σας βρωμα, ας παει το 40% της αποχης απο τις εκλογες να φτιαξει κομμα και να το βγαλει και κυβερνηση... Απο την στιγμη που το 40% των Ελληναραδων προτιμουνε φραπεδουμπα η το ζεστο τους κρεβατι κανεις δεν εχει λογο να απορει γιατι βγηκε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ (Ξανα) η τα ακραια Χ. Α. Και Συριζα στη βουλη. Γιατι εκει που καποιοι αδιαφορουν υπαρχουν καποιοι που ειτε απο ιδεολογια (μικρος αριθμος) ειτε απο συμφερον ψηφιζουν καποια κομματα.
Αντι λοιπον να λετε "γιατι ρε ταδε ψηφισες τη χ. Α. Η τους κομμουνιστες; " Καλυτερα να πειτε "γιατι ρε μα***α δεν ξυπνησες καν να ψηφισεις";
Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία. Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί.
Γνωστά όλα αυτά αλλά νομίζεις οτι καλύφθηκες ; Αν θέλετε να μιμηθείτε τους αρχαίους Δωριείς τότε να φοράτε μανδύες και να πίνετε μέλανα ζωμό για τροφή... Άσε που όταν βάζετε τον Ρούντολφ Ες για εξώφυλλο περιοδικού όλα διελευκάνωνται. Βασικά εσύ για να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα 2 πράγματα πρέπει να ισχύουν. Πρώτον, ή είσαι αφελής διανοητικά και μασάς οτι σε ταίζουν, ή καλύπτεις επίτηδες τις βρωμίες του πιο αντεθνικού κόμματος... Για πες μου κάτι... Ο βουλευτής σας ο Ηλιόπουλος το Sieg Heil στο μπράτσο γιατί το χτύπησε ; Μήπως το έκαναν και αυτό οι αρχαίοι ;
όταν θα αναφέρεσαι περι ξεφτίλας για το άτομο μου καλύτερα είναι πρώτα να κοιτάς την δική σου καμπούρα και την δική σου ξεφτίλα. Δεν διάβασα σε κανένα ποστ σου ότι δεν σε αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Εκτός αν ήθελες να το γράψεις αλλά σου διέφυγε. Τωρα το βλέπω να το γράφεις. Όσο αφορά τα περι "δημοκρατικέ τύπε" θα σου πω ότι από την Δημοκρατία βρίσκεσαι στο φόρουμ και μπορείς να λες ελέυθερα την άποψη σου και να ποστάρεις για την χ. Α. Όπως και απο την πολύ δημοκρατια που σας δίνουμε ο κασιδιαρης βρίζει τον αστυνομικο και αυτός ανήμπορος για άλλους λόγους δεν τον μπουζουριάζει μέσα. Γιατί αν ήταν κάποιος άλλος πολίτης αυτή την στιγμή θα ήταν μέσα. Μαθήματα λοιπόν δημοκρατιας και για το τι εστι δημοκρατία ας κάνει καθένας στον εαυτό του. Σου ζήτησα να μου πεις τις θέσεις της χ. Α και μου λές αρες μαρες κουκουνάρες. Επίσης το στυλάκι σου περι "ρεζιλι" και "στη θέση σου θα ντρεπόμουν να ξανα απευθύνω το λόγο σε Μενα" κλπ πες τα σε κανένα αγοράκι Που δεν ξέρει τι του γίνεται. Γιατί ο διαλογος μαζι σου είναι ανούσιος. Εχεις να μας πεις κατι για το θέμα; Πες το αλλιώς μην τρολάρεις. Αυτά.
Δεν τρολαρω, εσύ λες ανακρίβιες. Λοιπόν για να τελειώνουμε το θέμα γιατί δεν έχεις κάτι να πεις 3 πράγματα είπες και πάρε τις απαντήσεις μου πιες και κανένα τσαγάκι να χαλαρώσεις 1) Δεν έχω ξανα πει ότι κανένα κόμμα δεν με εμπνέει ε ; Σελίδα 62 στη μέση περίπου. Μάλλον το είχα γράψει λοιπόν και δεν το είχα βγάλει απο το μυαλό μου (πόση μυωπία έχεις ;)
Avatar έγραψε: Δεν με εκφράζει 100% κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, αυτό σαν πληροφορία σε όσους με παρεξηγήσουν και μου κολίσουν την ταμπέλα του χρυσαυγίτη Ο λόγος που γράφω είναι ότι πολλοί βλέπουν τα πράγματα μονόπλευρα
2) Δημοκρατικό είναι το φορουμ και δεν έχω πρόβλημα με το φορουμ κανένα, πρόβλημα έχω με ανθρώπους που βλέπουν μονόπλευρα τα πράγματα και είναι σαν μικρά υποψήφια ρομποτάκια 3) Ναι έβρισε ο κασιδιάρης αστυνομικό (αξιωματικό) είπε ότι "κάθεστε και τον παίζετε" την κλωτσιά σε αστυνομικό (αξιωματικό) και σε ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ απο μέλος της ανταρσυα ή του συριζα γιατί δεν λες κάτι φίλτατε δημοκρατικέ τύπε που δεν φοράς παρωπίδες ; Πάρε και το λινκ για να ξενερώσεις /watch?v=qDfnv17oTjU
H πλάκα ξέρεις ποια είναι φίλε ; Εσύ επιτίθεσαι προσωπικά και εμένα κάτι που (δεν με πολύ ενοχλεί γιατί εγώ μιλάω σοβαρά αλλά κάνω και χαβαλέ αλλιώς δεν έχει πλάκα... ) αλλά οι διαχειρηστές του φορουμ έπρεπε να σου είχαν δώσει μια προειδοποίηση σε κανένα προσωπικό να ρίξεις τους τόνους, συζήτηση είναι δεν θα πλακωθούμε στο ξύλο Βέβαια οι διαχειρηστές τα αποφασίζουν αυτά και ξάνα λέω γιατί από όσο βλέπω μπορεί κάποιος εύκολα να του βγάλουν διάφορα ονόματα και κοσμιτικά επίθετα, το φορουμ είναι πάρα πολύ καλό και οι διαχειρηστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Επίσης ένα επιχείρημα σε αυτά που λες δεν έχεις πει-βγάλει είναι όλα λειψά αντιθέτως ότι λες στο αντικρούω κιόλας. Τι ειρωνία ε ;
Θα συμφωνίσω σε ένα πράμα μαζί σου
thanos123 έγραψε: Γιατί ο διαλογος μαζι σου είναι ανούσιος
thanos123 έγραψε:Για μενα, το αν η ΧΑ ειναι φασιστες, Χιτλερικοι, οπαδοι του Παπαδοπουλου ή σατανιστες, ειναι σημαντικο, αλλα δευτερευον. Κατανοω επισης οτι η ανοδος της ΧΑ ειναι η αντιδραση στην ανομια της αριστερας επι 40 χρονια. Αυτο που δεν μπορω να καταπιω ειναι οτι το 10% των συμπατριωτων μας πιστευει οτι αυτοι οι ανθρωποι, που με τον λογο τους και την συμπεριφορα τους δειχνουν μυαλο Νεάντερταλ, μπορουν να κυβερνησουν την Ελλαδα και να διαχειριστουν τις τυχες μας.
Θάνο θα διαφωνήσω στην λογική του επιχειρήματός σου.
Αναμφισβήτητα η αριστερά φέρει ευθύνες και κυρίως τα τελευταία 3 χρόνια όπου ξεκίνησε επιθέσεις με γιαούρτια και αυγά σε διάφορους βουλευτές που ψήφιζαν υπέρ του μνημονίου. Η δεξιά ανέχτηκε αυτή την κατάσταση και η ακροδεξιά βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει με πραγματική βία. Σου λέει και ο ακροδεξιός "αφού νομιμοποιείται η light βία τότε νομιμοποιούμαι κι εγώ για την real βια".
Το να λέμε όμως ότι η αριστερά φταίει για ότι συνέβη τα τελευταία 40 χρόνια χωρίς να έχει κυβερνήσει δίνει άλλοθι συγκάλυψης στους υπολοίπους. Στο φινάλε γιατί τα δεξιά ή κεντροαριστερά κόμματα δεν εφάρμοζαν τους νόμους;
Επίσης δίνει άλλοθι σε όλους αυτούς (αριστερούς, κεντρώους και δεξιούς) που επί 40 χρόνια επωφελήθηκαν του χαλαρώματος των κατασταλτικών (αστυνομικών, δικαστικών, εφοριακών και πάσης φύσεως) μηχανισμών.
Εν κατακλείδι, το μεγάλο λάθος της μεταπολίτευσης είναι ότι έδωσε δημοκρατικό άλλοθι σε όποιον ήθελε να παρανομήσει. Έκανε την παρανομία δικαίωμα. Την παρανομία όμως θα την δεις σε όλα τα επίπεδα, από τον αριστερό που κάνει κατάληψη, τον δεξιό ή τον πασόκο που διορίζεται μούφα, τον ακροδεξιό που καίει τον μετανάστη, τον επιχειρηματία που δεν δίνει ασφάλιση στον εργαζόμενο ή δεν τηρεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας κ. Ο. Κ.
Κάπως έτσι βάρεσε διάλυση το ούτως ή άλλως ανίκανο κράτος (από μεταπολεμικής συστάσεως) και έρχεται τώρα και ο Μιχαλολιάκος με τον οίκο ανοχής που δεν κόβει αποδείξεις να σου πουλήσει ηθική και πατριωτισμό.
GreekGATE7 έγραψε: Γνωστά όλα αυτά αλλά νομίζεις οτι καλύφθηκες ; Αν θέλετε να μιμηθείτε τους αρχαίους Δωριείς τότε να φοράτε μανδύες και να πίνετε μέλανα ζωμό για τροφή...