Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Εποπινα μου ειδικά σημερα που βαλανε φωτια στο ΓΕΕΘΑ δεν ξέρω τι να σου πω!Εικόνα. ΄Πλάκα κάνω! Εγώ πιστευω οτι δεν σε κοροιδευει αλλα αυτες οι συνεννοησεις μεταξυ ΓΕΣ και βουλευτών μπορει να τραβάνε και λιγο πισω τις διαδιακασιες. Αντε καλή επιτυχία!
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από epopina87 »

Επισεις κοπελα μου Και σε εσενα οτι καλιτερο
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδακια υπομονη, ας μας παρουν και να αναπσουμε ενα κερακι.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

sauraki...4 έγραψε:Χαχααχχα Δωσε Εχουμε καιει ομως... Χριστινα μοιραζε και αντιλιακα τωρααα! Ετσι προσφερουμε ! Παρτεεεεεεε λεμεεεε
Έχω φούμο μην αγχώνεσαι και σύ...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αχ βρε kallitexni μου ολα τα εχεις εσυ! παιδια το ξαναλεω υπομονη θα βγουν θελουν δν θελουν περιμεναμε τοσο καιρο αλλα εγω τα δικα μου αποτελεσματα τα ξερω απο τωρα xaxaxaxa! αποτυχων εποπ xaxaxax θα γραφει ειμαι αρκετα προετοιμασμενη!kallitexni μου θελω ολο τον εξοπλισμο τον εποπ για ειδικες δυναμεις xaxaxax! φιλακιαααα!

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

kallitexni το αφηνω πανω σου... ! Με ξεπερνας στα ειδη.Εικόνα (ας μην βγουν και παω και με πατινια δεν υπαρχει προβλημα.)
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Μπράβο σαυράκι μου, δεν κολώνεις πουθενά εσυ!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χαχαχαχαχα... Τς τς... Μαρινακι μου αφου ξερεις! Κυνηγαμε τα απιαστα Ως Συνηθως! Ονειρα ειναι αυτα! Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ας κάνουμε ονειρα και ας ειναι και απιαστα!

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γ... Μη... Σε. Τα Δε λεω τιποτα αλλο... Καλα αποτελεσματα σε ολους
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Με το καλό να βγουν τα αποτελεσματα γιατι αυτη η αναμονη και η αγωνια σε σκοτωνει, ρε παιδι μου! Να ξερετε τουλαχιστον ειμαι μέσα ή δεν ειμαι και πάω για την επόμενη προκηρυξη! Αμαν πια τοσες διαπραγματευσεις γινονται με τους βουλευτες! Αμαν μας επριξαν!Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας! Σας ελλειψα; Εκανα παραγγελια ταγγουρια που λεγαμε για παν ενδεχομενο.
Τζοβανα μου διαβαζω αυτα που γραφεις κ σε βρισκω τρομερα αντιφατικη. Απτη μια λες θα ξανακυνηγησεις εποπ να δωσεις (κ καλα κανεις) γιατι δε σε νοιαζει ουτε ανχωνεσαι ουτε καθε μερα καθεσαι κ σκας κ περιμενεις να βγουν γιατι λες εχεις τη δουλεια σου κ πας στοιβο (παλι καλα κανεις αλλα κ μεις δουλευουμε αλλα ο στρατος ειναι το ανωτερο ονειρο που θελουμε) κ το κυριοτερο λιγο πιο κατω λες Ψυχραιμια παιδια υπομονη κ οτι εχεις παθει πολλες κρισεις τα βραδυα... Τωρα τι ισχυει εισαι χαλαρη στη δουλιτσα σου κ το στοιβο σου η τρελαινεσαι κ συ οπως ολοι μας να βγουνε να τελειωνουμε; Καλο ειναι οτι δεν εννοουμε κατι να θυμομαστε τι γραφουμε γιατι λιγο πιο κατω τα αναιρουμε κ γελοιοποιουμαστε.Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Χριστινάκη μου δεν μπορώ να μιλησω εκ μέρους της Τζοβάνας, αλλα θα σου πω δυο πραγματα επειδή παρακολουθώ τις συζητησεις στο φορουμ από το Σεπτεμβρη που μας πέρασε, αν και δεν ημουν γραμμένη! Η Τζοβάνα οπως και πάρα πολλα παιδια εδω μέσα εναποθέσανε ολα τα ονειρα τους και την επαγγελματική τους αποκατασταση στη προκηρυξη αυτή. Ειδικά απο τις συζητησεις που εχω παρακολουθησει, εχω παρατηρησει τρομερο πάθος και αγάπη από 3 ατομα: Την Τζοβάνα, την ΙΛΛΙ και το Σαυράκι! Η Τζοβάνα ειχε τοση αγάπη για το στρατό που δηλωσε το πιο δυσκολο σωμα και της αξιζουν συγχαρητηρια που ειναι και γυναικα και το τολμησε. Οταν εδινα εγω συνάντησα πολλες οι οποιες ομως ηταν ανίκανες!

Οταν βγηκαν τα αποτελεσματα καταλαβαινεις οτι υπηρχε τρομερη ένταση που ηταν επιλαχουσα και στη θέση της ηταν κάποια απο της "ανικανες" που ολες ειδαμε εκει. Ειναι φυσιολογικότατο να εχασε τον υπνο της και να στεναχωρηθηκε πολύ!

Οταν μιλάει για ψυχραμία, μιλάει για αυτό που νιωθει τωρα, γιατι τοτε ηταν απογοητευμένη. Προφανως εχει ηρεμήσει μετά απο τοσο καιρο και καταλαβε οτι το μόνο που μπορεί να κάνει τη δεδομενη στιγμή ειναι υπομονή!

Προσπαθώ δηλαδη να σου πω οτι αλλο οταν το εχεις προσφατο και άλλο τωρα με καθαρό μυαλό!

Τέλος επειδή ο γραπτος λόγος δεν ειναι άμεσος καλό θα ηταν να μην τα πέρνουμε ολα στραβά, αλλα να ρωτάμε πολύ ευγενικά "τι εννοεις" και να περιμένουμε πρωτα μια απάντηση

ΤΖΟΒΑΝΑ συγνώμη που πηρα το θάρρος να απαντησω, αλλα επειδη εχω παρακολουθησει τα γραφόμενα σου πολύ καιρο, δεν ηθελα να το αφησω αδιευκρίνιστο!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Κοιτα λιγο να σου πω κατι εγω σαν τζοβανα δν εχω κανενα λογο να σου απολογηθω για Τα συναισθηματα μου ετσι; Ουτε σε εσενα και ουε σε κανεναν! Το πως αισθανομαι εγω και το τι παθαινω εγω ειναι δικος μου λογαριασμος δν με ξερεις δν σε ξερω! Θα συμφωνησω απολυτα με την μαρινα με εκφραζει εντελως ουτε μεσα μου να ηταν Αν εισαι εξυπνη θα καταλαβεις! Αλλα αμα ησουν θα κοιταγες να ασχοληθεις με κατι πιο ωραιο απο το να προσπαθησεις να με κραξεις η να με προσβαλεις με το α η β λογο!

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Λοιπον... Καταρχιν Δε μαρεσει να παιρνω τη θεση καποιου αλλου... Αλλα ΤΗ ΤΖΟΒΑΝΑ Τη θαυμαζω απλα! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΛΕΩ... Και μαρινακη σε ευχαριστω πολυ οχι επειδη ειπες κατι για μενα... Αλλα για τη δυναμη που μου εχεις δωσει εσυ συγκεκριμενα τοσο καιρο... ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ. Και δε τα λεω για δειξω κατι... Απλα ενα ευχαριστω σε σενα μαρινα. Που χωρις να με ξερεις... ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ... Οσο αφορα την αγωνια γενικως... Συμεριζομαι οποιον την εχει... Και δε 8α τολμουσα καν να αναρωτη8ω πως και γιατι... Γιατι το ολο θεμα με τη φετινη προκυρηξη εχει πονεσει πολλους... Καλο το φορυμ Μια χαρα ειναι... Αλλα Ας κραταμε μια πισινη γενικως γιατι προσβαλουμε καταστασεις και δν ειναι Ωραιο... ! Αποψη μου!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης