Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Eleonora »

@NikhtasK. Εννοείται ότι πρόκειται για 7 το πρωί. Ποτέ δεν δίνονται απόγευμα. Άλλωστε, όπως γράφεις και εσύ, τότε θα έγραφαν 19.00.
Styga
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στις υγειονομικές εξετάσεις πίνακα Α στο οφθαλμολογικο υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα όπως του θωρακος πχ το cd;

NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 9:45 pm @NikhtasK. Εννοείται ότι πρόκειται για 7 το πρωί. Ποτέ δεν δίνονται απόγευμα. Άλλωστε, όπως γράφεις και εσύ, τότε θα έγραφαν 19.00.

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις/βοηθεια σου.
Επισκέπτης

Ψυχοτεχνικες εξετάσεις βγαίνει εκείνη την στιγμή αν περάσαμε ή κοπηκαμε;

Anonymous12

Δημοσίευση από Anonymous12 »

Να ρωτήσω ρε παιδιά, στους γιατρούς γενικά κόβουν; Έχω τοπική ψωρίαση και αγχώνομαι μη με κόψουν.
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Καλησπέρα τις εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να της έχουμε κάνει και να της έχουμε μαζί γιατί με κάλεσαν την Δευτέρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο;
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Giwrgoskl έγραψε: Τετ Μάιος 21, 2025 6:11 pm Καλησπέρα τις εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να της έχουμε κάνει και να της έχουμε μαζί γιατί με κάλεσαν την Δευτέρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο;

Ναι βρε φιλε μου, οτι εξετασεις γραφει στον πινακα Α (εκτος το γυναικολογικο μιας και σε λενε Γιωργο😛) πρεπει ηδη να τις εχεις κανει μεχρι την Δευτερα που σε καλουν. 
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Eleonora »

Να ρωτήσω ρε παιδιά, στους γιατρούς γενικά κόβουν; Έχω τοπική ψωρίαση και αγχώνομαι μη με κόψουν.

Μπορείς μόνος σου να κατεβάσεις  το Π. Δ.11/2014,  φεκ 17/27.01.2014  τεύχος Α, που αναγράφει αναλυτικά, όλες τις παθήσεις και νοσήματα με αντιστοίχηση στην κατηγορία σωματικής ικανότητας, που αφορά γενικά σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, θα μπεις και στις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του εν λόγω διατάγματος, δλδ
στο ΦΕΚ 3513 τεύχος Β 29.12.2014, και ΦΕΚ 1360 τεύχος Β 19.4.2019, και να τα μελετήσεις, αν μπορέσεις να βγάλεις κάποια άκρη. Θα βρεις τα δερματολογικά.
Styga
Raf333333332

Δημοσίευση από Raf333333332 »

Παιδιά καλημέρα καλή επιτυχία σε όλους !! Τα ψυχομετρικά θα γίνουν την ίδια μέρα με τα ιατρικά ; Η τα ιατρικά θα γίνουν 2-3 μέρες μετά τα ψυχοτεχνικα. Γιατί σε εμένα αναγράφεται παρουσίαση μόνο για ψυχοτεχνικα ! Ευχαριστώ 
FatalityGuy

Δημοσίευση από FatalityGuy »

Καλησπερα σε ολους! Μπορει καποιος να μας πει την διαδικασια που ακολουθειται για τις ιατρικες εξετασεις; Εννοω τι θα μας δουν και πως
legendary
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από legendary »

Μια ερώτηση.Εφοσον μας έχουν καλέσει να δώσουμε τα αθλήματα σημαίνει ότι από τις θέσεις που ζητσουσε η ειδικότητα μας κάλεσαν +20 για επιλαχόντες πχ έτσι ώστε να γίνουν στο τέλος οι οριστικοί πίνακες.Και αν ναι εφόσον μας κάλεσαν σημαίνει ότι με βάση τα μόρια είμαστε μέσα στους ήδη κοντινούς με βάση την ειδικότητα ή ότι είμαστε μέσα στα αρχικά άτομα;

Επισκέπτης

legendary έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 4:44 pm Μια ερώτηση.Εφοσον μας έχουν καλέσει να δώσουμε τα αθλήματα σημαίνει ότι από τις θέσεις που ζητσουσε η ειδικότητα μας κάλεσαν +20 για επιλαχόντες πχ έτσι ώστε να γίνουν στο τέλος οι οριστικοί πίνακες.Και αν ναι εφόσον μας κάλεσαν σημαίνει ότι με βάση τα μόρια είμαστε μέσα στους ήδη κοντινούς με βάση την ειδικότητα ή ότι είμαστε μέσα στα αρχικά άτομα;

Παιδια διαβαστε καμια προκυρηξη...τα λεει ξεκαθαρα ολα μεσα.Θελετε ταχα να μπειτε αλλα θελετε κι απαντησεις μασημενο χορτο...ΔΕΝ παει να πει οτι επειδη σε καλουν για πκε οτι θα σαι επιτυχων στο τελος.Μπορεις να σαι ο τελευταιος επιλαχων στους πινακες και να μην καλεστεις ποτε.Ο αριθμος που καλειται για πκε ειναι πανω απο το 3πλασιο απο αυτο που ζηταει καθε ειδικοτητα 

Nikolaosk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikolaosk »

guest7899768997679 έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 1:41 pm τι ερωτησεις γινονται γενικα την πρωτη μερα ειναι καποιος ο οποιος γνωριζει?

δες 5 μνήματα πανω .....
Eyyehdheheje
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πέρασα τα ψυχοτεχνικα αλλά δεν υπέγραψε κανείς κάποιο χαρτί από την αίτηση μου αν είμαι κατάλληλος ή ακατάλληλος, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιο άλλο παιδί... Το ρωτάω γιατί θυμάμαι σε παλιότερη προκήρυξη μας δίνανε ένα ξεχωριστό χαρτί που ζητούσε ανά επιτροπή και μια υπογραφή ..
kostas8899

Δημοσίευση από kostas8899 »

Eyyehdheheje έγραψε: Τετ Μάιος 28, 2025 3:57 pm Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πέρασα τα ψυχοτεχνικα αλλά δεν υπέγραψε κανείς κάποιο χαρτί από την αίτηση μου αν είμαι κατάλληλος ή ακατάλληλος, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιο άλλο παιδί... Το ρωτάω γιατί θυμάμαι σε παλιότερη προκήρυξη μας δίνανε ένα ξεχωριστό χαρτί που ζητούσε ανά επιτροπή και μια υπογραφή ..

τι ερωτησεις εκαναν περιπου μπορεις να μου πεις? ευχαριστω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες