Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
@NikhtasK. Εννοείται ότι πρόκειται για 7 το πρωί. Ποτέ δεν δίνονται απόγευμα. Άλλωστε, όπως γράφεις και εσύ, τότε θα έγραφαν 19.00.
Styga
Re: Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Στις υγειονομικές εξετάσεις πίνακα Α στο οφθαλμολογικο υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα όπως του θωρακος πχ το cd;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις/βοηθεια σου.Eleonora έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 9:45 pm @NikhtasK. Εννοείται ότι πρόκειται για 7 το πρωί. Ποτέ δεν δίνονται απόγευμα. Άλλωστε, όπως γράφεις και εσύ, τότε θα έγραφαν 19.00.
Ψυχοτεχνικες εξετάσεις βγαίνει εκείνη την στιγμή αν περάσαμε ή κοπηκαμε;
Να ρωτήσω ρε παιδιά, στους γιατρούς γενικά κόβουν; Έχω τοπική ψωρίαση και αγχώνομαι μη με κόψουν.
Καλησπέρα τις εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να της έχουμε κάνει και να της έχουμε μαζί γιατί με κάλεσαν την Δευτέρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο;
Ναι βρε φιλε μου, οτι εξετασεις γραφει στον πινακα Α (εκτος το γυναικολογικο μιας και σε λενε Γιωργο
Μπορείς μόνος σου να κατεβάσεις το Π. Δ.11/2014, φεκ 17/27.01.2014 τεύχος Α, που αναγράφει αναλυτικά, όλες τις παθήσεις και νοσήματα με αντιστοίχηση στην κατηγορία σωματικής ικανότητας, που αφορά γενικά σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, θα μπεις και στις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του εν λόγω διατάγματος, δλδ
Να ρωτήσω ρε παιδιά, στους γιατρούς γενικά κόβουν; Έχω τοπική ψωρίαση και αγχώνομαι μη με κόψουν.
στο ΦΕΚ 3513 τεύχος Β 29.12.2014, και ΦΕΚ 1360 τεύχος Β 19.4.2019, και να τα μελετήσεις, αν μπορέσεις να βγάλεις κάποια άκρη. Θα βρεις τα δερματολογικά.
Styga
Παιδιά καλημέρα καλή επιτυχία σε όλους !! Τα ψυχομετρικά θα γίνουν την ίδια μέρα με τα ιατρικά ; Η τα ιατρικά θα γίνουν 2-3 μέρες μετά τα ψυχοτεχνικα. Γιατί σε εμένα αναγράφεται παρουσίαση μόνο για ψυχοτεχνικα ! Ευχαριστώ
Καλησπερα σε ολους! Μπορει καποιος να μας πει την διαδικασια που ακολουθειται για τις ιατρικες εξετασεις; Εννοω τι θα μας δουν και πως
Μια ερώτηση.Εφοσον μας έχουν καλέσει να δώσουμε τα αθλήματα σημαίνει ότι από τις θέσεις που ζητσουσε η ειδικότητα μας κάλεσαν +20 για επιλαχόντες πχ έτσι ώστε να γίνουν στο τέλος οι οριστικοί πίνακες.Και αν ναι εφόσον μας κάλεσαν σημαίνει ότι με βάση τα μόρια είμαστε μέσα στους ήδη κοντινούς με βάση την ειδικότητα ή ότι είμαστε μέσα στα αρχικά άτομα;
legendary έγραψε: Πέμ Μάιος 22, 2025 4:44 pm Μια ερώτηση.Εφοσον μας έχουν καλέσει να δώσουμε τα αθλήματα σημαίνει ότι από τις θέσεις που ζητσουσε η ειδικότητα μας κάλεσαν +20 για επιλαχόντες πχ έτσι ώστε να γίνουν στο τέλος οι οριστικοί πίνακες.Και αν ναι εφόσον μας κάλεσαν σημαίνει ότι με βάση τα μόρια είμαστε μέσα στους ήδη κοντινούς με βάση την ειδικότητα ή ότι είμαστε μέσα στα αρχικά άτομα;
Παιδια διαβαστε καμια προκυρηξη...τα λεει ξεκαθαρα ολα μεσα.Θελετε ταχα να μπειτε αλλα θελετε κι απαντησεις μασημενο χορτο...ΔΕΝ παει να πει οτι επειδη σε καλουν για πκε οτι θα σαι επιτυχων στο τελος.Μπορεις να σαι ο τελευταιος επιλαχων στους πινακες και να μην καλεστεις ποτε.Ο αριθμος που καλειται για πκε ειναι πανω απο το 3πλασιο απο αυτο που ζηταει καθε ειδικοτητα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πέρασα τα ψυχοτεχνικα αλλά δεν υπέγραψε κανείς κάποιο χαρτί από την αίτηση μου αν είμαι κατάλληλος ή ακατάλληλος, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιο άλλο παιδί... Το ρωτάω γιατί θυμάμαι σε παλιότερη προκήρυξη μας δίνανε ένα ξεχωριστό χαρτί που ζητούσε ανά επιτροπή και μια υπογραφή ..
τι ερωτησεις εκαναν περιπου μπορεις να μου πεις? ευχαριστωEyyehdheheje έγραψε: Τετ Μάιος 28, 2025 3:57 pm Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πέρασα τα ψυχοτεχνικα αλλά δεν υπέγραψε κανείς κάποιο χαρτί από την αίτηση μου αν είμαι κατάλληλος ή ακατάλληλος, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιο άλλο παιδί... Το ρωτάω γιατί θυμάμαι σε παλιότερη προκήρυξη μας δίνανε ένα ξεχωριστό χαρτί που ζητούσε ανά επιτροπή και μια υπογραφή ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες