Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Hate
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Καλησπέρα σας
έμαθα από ένα παιδί που είχε μπει πέρυσι ειδικός φρουρός στην Τρίπολη από τότε έλεγαν ότι θα το κάνουν κέντρο για στρατιώτες τώρα κατά πόσο θα ισχύσει αυτό δεν ξέρω γιατί μου είπε ότι σκέφτονται να το κάνουν μόνο για ΣΠΕΝ θα δούμε παιδιά να πάμε πρώτα για εξετάσεις και αθλήματα και όλα τα άλλα τα βλέπουμε.
έμαθα από ένα παιδί που είχε μπει πέρυσι ειδικός φρουρός στην Τρίπολη από τότε έλεγαν ότι θα το κάνουν κέντρο για στρατιώτες τώρα κατά πόσο θα ισχύσει αυτό δεν ξέρω γιατί μου είπε ότι σκέφτονται να το κάνουν μόνο για ΣΠΕΝ θα δούμε παιδιά να πάμε πρώτα για εξετάσεις και αθλήματα και όλα τα άλλα τα βλέπουμε.
-
Lagos
Ρε παιδιά ούτε που μας νοιάζει που θα πάμε σχολή..δύο μήνες είναι .δε θα μαστε χρόνια...τα σημαντικά είναι αλλά..η ΥΔΕΑΠ.η υπηρεσία στο αρχηγείο που είναι υπεύθυνη για τους σφοχ έχει βγάλει εγκύκλιο που ανά φέρει ότι η εκπαίδευση θα γίνει Τρίπολη θα την βρείτε αν ψάξετε....Παρί όλα αυτά όμως μπορεί να αλλάξει θέση άνετα ο τόπος εκπαίδευσης αν στην Τρίπολη έχουν στρατιώτες μας πάνε όπου θέλουν Κομοτηνή Μουζάκι Καστοριά τεσπά όπου έχει χώρο για ,700..σκοπός είναι να βγουν τα ΠΚΕ και να πάνε όλα καλά
-
Lagos
Τώρα τρέχουν την προκήρυξη για παννεληνιες και την προκήρυξη των ειδικών καθηκόντων.. ακολουθεί σφοχ και τράπεζα...πολλά ΠΚΕ......οπότε ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις....
-
Επισκέπτης
Ακριβώς. Το ζήτημα είναι να μας καλέσουν για τις ΠΚΕ, να ξεμπλοκάρει λίγο το πράγμα και όλα τα άλλα θα έρθουν πολύ γρήγορα.
-
Επισκέπτης
Θα γίνει κέντρο για ΣΠΕΝ και θα φιλοξενεί μόνο στρατιώτες από εδώ και στο εξής. Αφού σκέψου μόλις φύγουν οι ειδικοί φρουροί τώρα θα μπουν άτομα μετά από μερικές ημέρες. Δεν θα έχει ειδικούς φρουρούς και στρατιώτες για ΣΠΕΝ. Θα πάψει να είναι κέντρο εκπαίδευσης ειδικών φρουρών, εξυπηρέτησε τον σκοπό του εκπαίδευσε 1000 κάτι άτομα και τώρα πάλι στρατός...Hate έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 11:54 pm Καλησπέρα σας
-
Επισκέπτης
Καλημέρα. Αυτές οι πληροφορίες από που προέρχονται?
-
Επισκέπτης
Συνήθως μετά από πόσο διάστημα καλούν για τις ΠΚΕ;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Εμ, δε σε παίρνει κανείς τηλέφωνο, την ανακοίνωση στο σάιτ βλέπεις. Επίσης σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη των ΕΦ παρόμοια αναμονή είχαμε και μην ξεχνάτε ότι ήταν πιο περίπλοκο το ζήτημα με εντοπιότητες και σειρά προτίμησης θέσεων. Δε γίνεται τόση δουλειά μέσα σε μια μέρα.
τωρα το εάν για κάποιο λόγο καθυστερήσουν οι ΠΚΕ είναι άλλο ζήτημα.
-
Cola
Αδερφέ για τους φακέλους έλεγα αλλά κομπλέΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 24, 2026 7:08 pm Εμ, δε σε παίρνει κανείς τηλέφωνο, την ανακοίνωση στο σάιτ βλέπεις. Επίσης σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη των ΕΦ παρόμοια αναμονή είχαμε και μην ξεχνάτε ότι ήταν πιο περίπλοκο το ζήτημα με εντοπιότητες και σειρά προτίμησης θέσεων. Δε γίνεται τόση δουλειά μέσα σε μια μέρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες