Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Έχω αρκετά με τις περσινές βάσεις εκεί που δήλωσα, φέτος μπαίνω πρώτος πχ τώρα δε ξέρω που θα κυμανθούν οι φετινές βάσεις .τέλος πάντων μακάρι να μπούνε όσοι το θέλουν πραγματικά
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

33ΜΚ έγραψε:
Alexandros10 έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Όχι ΣΞ γενικότερα θα πω χωρίς να προσδιορίσω σώμα γιατί δε θέλω να δώσω παραπάνω πληροφορίες και να εκθέσω άτομα. Απλά παιδιά να ξέρετε δεν αξίζει να μπεις ΟΒΑ για 800 ευρώ, ίσως αξίζει για άτομα που δεν έχουν από πίσω τους κατι σταθερό δηλαδή μια δουλειά καλή, δουλεύουν ντελίβερι, σέρβις ή σε αγροτικές δουλειές.Προσωπικά εγώ το μετάνιωσα που άφησα την δουλειά μου να μπω οβα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα συνέχιζα σαν πολίτης στη δουλειά μου και θα έκανα τα χαρτιά μου για Εποπ, κακά τα ψέματα το παλούκι το φάγαμε τώρα οποτε ένας μήνας υπομονή δε νομίζω να είναι κάτι γιατί εντός Ιουλίου θα έχουν βγει οι προσωρινοί πίνακες που τουλάχιστον θα έχουμε μια εικόνα αν είμαστε επιτυχών ή επιλαχών και από κει και πέρα μπορεί να κάνει ο καθένας τις επιλογές του είτε παραίτηση είτε να περιμένει την κατάταξη των Εποπ

Ναι αλλά τώρα θα έχεις τα μόρια του οβα

παιδια εντάξει απλά σας λέω πως είναι η κατάσταση αυτό είπα εξαρχής πέρα των 100 μορίων δεν αξίζει σαν εργασία .ειδικά αν κάποιος κάτσει 5 χρονια και από 25 που μπει μέσω όρο ηλιακά βγει από τον στρατό στα 30 και ψάχνει δουλειά.Προσωπικά εγώ νομίζω είμαι σε καλή θέση με τα μόρια εκεί που έχω δηλώσει με προφισιενσι, φορτηγό δίπλωμα, οβα και καλό απολυτήριο

Αφού δεν αξίζει γιατί κάθονται και δεν μιλάω για τώρα που έχετε υπερμοριοδότηση αλλά λέω για Τους Παλιούς που μπήκαν 2014 μέχρι 2019 Ας μην κρυβόμαστε μένουνε γιατί δεν είναι ακριβός όσο χάλια τα περιγράφεις

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες Είναι άτομα τα οποία είναι απο μέρη της παραμεθορίου οποτε δε τους χαλάει κιόλας να παίρνουν 836 και να είναι σπίτι τους χωρίς λογαριασμούς και νοίκι, υπάρχουν άτομα τα οποία είναι υπέρβαρα που όσα μόρια και να έχουν δε μπορούν να μπουν λόγω αθλημάτων, υπάρχουν άτομα που δεν έχω ούτε δίπλωμα αυτοκινήτου και είναι οβα γιατί ξέρουν ότι αν φύγουν από το στρατό θα καταλήξουν εργάτες κτλπ, υπάρχουν και αυτοί που μπήκαν απλά για να πάρουν την αποζημίωση των 2κ κάθε χρόνο για την εξαετία μόλις τελειώσει. Σου λέει ο άλλος θα κάτσω 3+3 θα πάρω 12κ και δε θα μαζέψω σε 6 χρονια κανένα 4αχιλιαρο; Οποτε σου λέει θα κάτσω και θα βγω σε 6 χρονια με 16 χιλιάδες και τέλος υπάρχει και η κατηγορία που ανήκω και εγώ που μπήκαν απλά για να πάρουν τα +100 μόρια ώστε να μπουν ευκολότερα ΕΠΟΠ

Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Ισχύουν στο έπακρο αυτά που λέει ο 33μκ. Τον γνωρίζω γιατί μαζί μπήκαμε και ακόμα μιλάμε. Από την σειρά μου ξέρω άτομα που ήδη έχουν παραιτηθεί μόλις τελείωσε το τρίμηνο γι αυτούς ακριβώς τους λόγους. Και επειδή έχω επικοινωνία μ αυτούς είναι 12 άτομα. Μπήκαμε Αυλώνα 800 άτομα περίπου και παραιτήθηκαν τη μέρα της κατάταξης 250. Με την ακρίβεια που υπάρχει, απλά δεν βγαίνεις... Για τα μόρια μπήκαν όλοι. Πέρα από κάτι άτομα που έχω στο στρατόπεδο οι οποίοι είναι από γύρω περιοχές, έχουν τα χωράφια έξω και μπήκαν και σαν οβα για να παίρνουν άλλο ένα 800αρι. Στην μονάδα μου είμαι ο μοναδικός που είμαι από μακριά, όλοι οι άλλοι έχουν και είναι στα σπίτια τους. Ακόμα και σαν Εποπ σκεφτείτε το καλά, γιατί πολλοί εποπ που είναι στη μονάδα μου,15 χρόνια σκέφτονται να παραιτηθούν. Το μόνο που τους κρατάει είναι ότι στα 50 θα βγουν στη σύνταξη... Τώρα όσον αφορά την αντιμετώπιση από τους ανώτερους τέτοια προβλήματα στην μονάδα μου δεν έχω, αλλά σίγουρα είναι καμιά δεκαριά οι οποίοι έχουν ξεχάσει ότι είναι υπάλληλοι του Ελληνικού Στρατού όπως και εγώ. Και αυτοί μπαίνουν στη θέση τους γιατί πολύ απλά τον οβα δεν τον πιάνει τίποτα! Αυτά!
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

Έχεις δίκιο φίλε μου όβα δεν αξίζει το θέμα ότι όλοι περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη των εποπ
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες Είναι άτομα τα οποία είναι απο μέρη της παραμεθορίου οποτε δε τους χαλάει κιόλας να παίρνουν 836 και να είναι σπίτι τους χωρίς λογαριασμούς και νοίκι, υπάρχουν άτομα τα οποία είναι υπέρβαρα που όσα μόρια και να έχουν δε μπορούν να μπουν λόγω αθλημάτων, υπάρχουν άτομα που δεν έχω ούτε δίπλωμα αυτοκινήτου και είναι οβα γιατί ξέρουν ότι αν φύγουν από το στρατό θα καταλήξουν εργάτες κτλπ, υπάρχουν και αυτοί που μπήκαν απλά για να πάρουν την αποζημίωση των 2κ κάθε χρόνο για την εξαετία μόλις τελειώσει. Σου λέει ο άλλος θα κάτσω 3+3 θα πάρω 12κ και δε θα μαζέψω σε 6 χρονια κανένα 4αχιλιαρο; Οποτε σου λέει θα κάτσω και θα βγω σε 6 χρονια με 16 χιλιάδες και τέλος υπάρχει και η κατηγορία που ανήκω και εγώ που μπήκαν απλά για να πάρουν τα +100 μόρια ώστε να μπουν ευκολότερα ΕΠΟΠ

Ρε φίλε με αυτά που λες αποδεικνύεις ότι δεν είναι χάλια και υπάρχει κέρδος, το οικονομικό που υπήρχε απο πάντα Ή τα μόρια που υπάρχουν απο πέρσι άρα μια χαρά είναι ο ΟΒΑ Ειδικά αεροπορία που κάτι οδηγοί όλοι μέρα παίζουν FIFA

Tenia
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Tenia »

zoikasa έγραψε:
Green-Dragon99 έγραψε:Λήξη αιτήσεων 24/6;

Με βάση ότι ισχύει ναι.24/6 Εικόνα

Οι αιτήσεις λήγουν 26/6

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Αρχικά της αεροπορίας και του ναυτικού τα λεφτά δεν είναι 836 αλλά λιγότερα.Κατά δεύτερον τα λεφτά που σου μένουν είναι 200-300 το μήνα στην καλύτερη και αυτό αν δε καπνίζεις κτλπ.

Θεωρείς εσυ πως είναι καλά να σου μένουν 300 ευρώ ή 200; Ας πούμε ότι μενεις Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσες να βρεις μια δουλειά στον τόπο σου να σου μένουν και αυτά τα λεφτά; Θα χρειαζόταν να πας οβα και στη παραμεθόριο; Τέλος πάντων εγώ σας είπα πως έχουν τα πράγματα το μόνο που αξίζει είναι τα 100 μόρια και για αυτό μπήκα και εγώ .σκέψου ένα μήνα πρωτου βγουν τα αποτελέσματα εγώ προσωπικά σκέφτομαι τη παραίτηση σαν οβα, για αυτό ρώτησα κιόλας αν παίρνουμε τα μόρια για την προκήρυξη των Εποπ.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:Αρχικά της αεροπορίας και του ναυτικού τα λεφτά δεν είναι 836 αλλά λιγότερα.Κατά δεύτερον τα λεφτά που σου μένουν είναι 200-300 το μήνα στην καλύτερη και αυτό αν δε καπνίζεις κτλπ.

Θεωρείς εσυ πως είναι καλά να σου μένουν 300 ευρώ ή 200; Ας πούμε ότι μενεις Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσες να βρεις μια δουλειά στον τόπο σου να σου μένουν και αυτά τα λεφτά; Θα χρειαζόταν να πας οβα και στη παραμεθόριο; Τέλος πάντων εγώ σας είπα πως έχουν τα πράγματα το μόνο που αξίζει είναι τα 100 μόρια και για αυτό μπήκα και εγώ .σκέψου ένα μήνα πρωτου βγουν τα αποτελέσματα εγώ προσωπικά σκέφτομαι τη παραίτηση σαν οβα, για αυτό ρώτησα κιόλας αν παίρνουμε τα μόρια για την προκήρυξη των Εποπ.

Αφού είναι τόσο δύσκολα παραιτηθείτε μην κάνετε σαν κάτι επαγγελματίες που λένε μαυρίλα το ένα κακο το άλλο κακό, όταν καθόμαστε κάπου που δεν είναι καλά τότε δύο πράγματα συμβαίνουν ή είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε να ζούμε σε δυσκολίες ή ότι δεν είναι και τόσο άσχημα όσο Περιγράφουν κάποιοι, απο ην στιγμή που υπάρχει ένα Κέρδος είτε αυτό είναι τα 100 είτε 100 τον μήνα είτε η Αποζημίωση δεν είναι και τόσο μαυρίλα να Μπει κάποιος ΟΒΑ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 4:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Φίλε μου γιατί δε μπαίνεις οβα να δοκιμάσεις ; Να δεις αν είναι έτσι όπως τα λέω ή όχι
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:Φίλε μου γιατί δε μπαίνεις οβα να δοκιμάσεις ; Να δεις αν είναι έτσι όπως τα λέω ή όχι

Δεν μπορώ σαν ΕΦ ΑΞΚΟΣ να μπω και δεύτερον στο ξαναλέω αμα ήταν τόσο μαύρα όλα στους ΟΒΑ δεν θα έμπαινε κανένας, είναι προφανές απο το να δουλεύεις ντελιβερι ή σεζόν ή σερβις ή χωράφι ή βενζινάδικο το να είναι κάποιος ΟΒΑ είναι πολύ καλύτερά, δεν είναι το ΄τέλειο αλλά είναι πολύ καλύτερα απο την μέση δουλειά επιπέδου λυκείου έξω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Συμφωνώ μαζί σου και αυτό το είπα εξαρχής το να κανεις κάποια από αυτές τις δουλειές είναι πολύ καλύτερο να είσαι οβα + ότι παίρνεις και μόρια και κάποια στιγμή ίσως γίνεις και Εποπ αλλιώς στη χειρότερη φεύγεις στην 6αετια με μια καλή αποζημίωσηΑν κάποιος όμως έχει 2-3 χαρτιά έχει και μια καλή δουλίτσα εεε νομίζω πως είναι κακή επιλογή να μπει

Προσωπικά ξαναλέω εγώ για το μόνο λόγο που μπήκα είναι τα +100 για να είμαι πιο σίγουρα μέσα σαν Εποπ

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από espapadaki »

Εχω μια απορία. Αν ηταν καποιος περσυ στα αθλήματα ίσως γνωρίζει να μου απαντήσει.Στα αθλήματα όταν πηγαίνουμε, μας χωριζουν σε 10αδες πχ. Ξεκιναμε παντα πρωτα το μιλι και μετα σπάνε τα αθλήματα; Γιατί μου κάνει περίεργο να αφηνουν σε καποιον το μιλι στο τελος γιατι αν εχεις κουραστεί δε βγαινει.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Στα αθλήματα το πρώτο από όλα είναι το μίλι έπειτα πηγαίνεις μήκος μετά κανεις ύψος μετά κάνιστρα και τέλος κανεις 100αρι.και τελειώνει η πρώτη μέρα Στη δεύτερη μέρα πηγαίνεις πρώτα για σφαίρα έπειτα μπαίνεις μέσα σε ένα κλειστό χώρο και κανεις με οποία σειρά θέλεις το μονόζυγο καμσεις κοιλιακούς και τέλος πηγαίνεις για κολύμπι και τελειωνεις

Όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη πέρυσι

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

espapadaki έγραψε:Εχω μια απορία. Αν ηταν καποιος περσυ στα αθλήματα ίσως γνωρίζει να μου απαντήσει.Στα αθλήματα όταν πηγαίνουμε, μας χωριζουν σε 10αδες πχ. Ξεκιναμε παντα πρωτα το μιλι και μετα σπάνε τα αθλήματα; Γιατί μου κάνει περίεργο να αφηνουν σε καποιον το μιλι στο τελος γιατι αν εχεις κουραστεί δε βγαινει.

Ανάλογα την επιτροπή Αθήνα ΣΣΕ το τρέξανε 1ο άλλου 5ο, το μίλι είτε το τρέξεις 1ο είτε 2ο είτε τελευταίο αν έχεις προπονηθεί θα το βγάλεις Προπονήσου και μην σκέφτεσαι Πότε θα το τρέξεις αλλά σκέψου ότι θα τρέξεις και πρέπει να Περάσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες