Nekrothaftis99999 έγραψε:Αδερφέ έγινε ήδη μια με τρανταχτό παράδειγμα ενός στην προκήρυξη των φυλακων της τράπεζας της Ελλάδος μόλις σήμερα κιόλας βγήκε πρώτος σε σχεδόν όλες τις πόλεις με 2800 μόρια. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει στην κατοχή του όλα αυτά τα πτυχία που αναγραφτηκαν στον πίνακα αλλά τι να λέμε το παιδί είναι γιος του στρατηγού του γ σώματος στρατού δεν λέω τίποτα άλλο πάτε να δείτε αν δεν πιστεύετε γιατί τον ξέρω κιόλας αυτόν
Μπες γραψ το στο αντίστοιχο θέμα, και δώσε ονομα σε προσωπικό Μήνυμα στα παιδιά εκεί για να κάνουν ένσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 29, 2021 9:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:Αυτό δεν σημαίνει ότι μέτρησε βύσμα πολύ πιθανών να είναι πάστα τα χαρτιά οπότε με ένσταση αυτό λύνεται
Μάλλον δεν έχεις ιδέα και εσύ τι γίνεται στις επιτροπές που δεν υπάρχουν. Ότι είπε ο πολίτης τα 50 μόρια γίνονται 750 τα 1000 3000κ για να καθαρίσει τη θέση στα πολύ σίγουρα μη γελιομαστε έτσι λειτουργούν τα βύσματα το τι έγινε σε κείνη τη προκήρυξη δεν παίζει και ήταν και ΑΣΕΠ εδώ που δεν είναι κάνεις να τους ελέγξει και κάνουν ότι θέλουν πρέπει να δεις τι έγινε η καλύτερα θες λίστα με ονόματα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 29, 2021 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες καλησπέρα. Εύχομαι σε ολους αρχικά καλα αποτελέσματα κ μακάρι να μπουν αυτοί που το θέλουν πραγματικά και αγαπάνε την πατρίδα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σε περίπτωση που είμαι στους πινακες Ως επιτυχών για αθλήματα πότε πιστεύετε θα μας καλέσουν περίπου; Ρωτάω διότι δεν εχω κανει προπόνηση λόγω υψηλού φόρτου εργασίας.16ωρα και παει λέγοντας. Τώρα ομως που επανηλθα σε νορμαλ 8ωρα πιστεύετε οτι προλαβαίνω;
Λογικά με βάση αντίστοιχες προκηρύξεις, καλούν για ΠΚΕ δύο με τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αν ξεκινήσεις από τώρα προλαβαίνεις άνετα. Θα σε ζορισει ίσως λίγο το μίλι αν έχεις καιρό να τρέξεις και οι έλξεις, αλλά έχεις χρόνο αρκεί να προπονείται εντατικά από δω και πέρα
Nekrothaftis99999 έγραψε:Μάλλον δεν έχεις ιδέα και εσύ τι γίνεται στις επιτροπές που δεν υπάρχουν. Ότι είπε ο πολίτης τα 50 μόρια γίνονται 750 τα 1000 3000κ για να καθαρίσει τη θέση στα πολύ σίγουρα μη γελιομαστε έτσι λειτουργούν τα βύσματα το τι έγινε σε κείνη τη προκήρυξη δεν παίζει και ήταν και ΑΣΕΠ εδώ που δεν είναι κάνεις να τους ελέγξει και κάνουν ότι θέλουν πρέπει να δεις τι έγινε η καλύτερα θες λίστα με ονόματα ;
Μάλλον ΕΣΥ είσαι άσχετος διότι η προκήρυξη τρέχει ακόμα επόμενος η κρύψου στο καβούκι σου ή μίλα με αποδείξεις και κάνε προσφυγή και επειδή σε κόβω για παλτό σε παρακαλώ παράθεσε μας τα μόρια σου και από που τα έχεις γτ ΠΧ με 1000 μόρια και εγώ κατηγορώ άλλους που είμαι εκτός
Μίλα με αποδείξεις αλλιώς συνέχισε να κατηγορείς άλλους για τις αποτυχίες σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 29, 2021 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geopap97 έγραψε:Λογικά με βάση αντίστοιχες προκηρύξεις, καλούν για ΠΚΕ δύο με τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αν ξεκινήσεις από τώρα προλαβαίνεις άνετα. Θα σε ζορισει ίσως λίγο το μίλι αν έχεις καιρό να τρέξεις και οι έλξεις, αλλά έχεις χρόνο αρκεί να προπονείται εντατικά από δω και πέρα
αν υποθέσουμε ότι έχεις μια στοιχειώδη υποδομή, ξεκινήσεις τώρα και είσαι τυχερός και σε καλέσουν για ΠΚΕ τέλη 7ου/21 με αρχές 8ου/21 τότε ναι ίσως τα βγάλεις με το στανιο αλλά θα τα βγάλεις, αν τώρα η μόνη σου επαφή με το στάδιο είναι καθαρά από την τηλεόραση δεν έχεις καμία πιθανότητα στα αθλήματα μην ξεχνάς είναι 10 αθλήματα 2 δρόμοι,2 άλματα,1 ρίψη, κάμψεις - έλξεις - κοιλιακούς - κάνιστρα, κολύμπι τα πρώτα 5 λογικά θα γίνουν άμεσα μέσα σε 20 λεπτά 25 λεπτά το φορτίο θα είναι μεγάλο
Επίσης μην ξεχνάς ότι όλη η ΔΑΠ θα δώσει αεροπορία ΠΚΕ εκεί και στα επαναληπτικά θα πέσει μαγείρεμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 29, 2021 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που επιμένουν τόσο πολύ πάνω στο θέμα βύσμα ! Για να είσαστε τόσο σίγουροι σημαίνει πως είσαστε κ μέσα κ το ξέρετε; Συμφωνώ σε αρκετά πράγματα μαζί σας είναι η αλήθεια γιατί δυστυχώς έτσι δούλευε κ δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα... Όμως θέλω να πω εν κατακλείδι οτι πχ εσείς που λέτε οτι ξέρετε ονόματα κ τα σχετικά είσαστε μέσα; Με όλο το θάρρος ρωτάω κ πραγματικα χωρίς καμία ειρωνία ! Αλλωστε όλοι λίγο η πολύ νομίζω (κ φυσικά οποίος έχει) έχουμε προσπαθήσει να βάλουμε βύσμα.
re pate kala re έγραψε:Μάλλον ΕΣΥ είσαι άσχετος διότι η προκήρυξη τρέχει ακόμα επόμενος η κρύψου στο καβούκι σου ή μίλα με αποδείξεις και κάνε προσφυγή και επειδή σε κόβω για παλτό σε παρακαλώ παράθεσε μας τα μόρια σου και από που τα έχεις γτ ΠΧ με 1000 μόρια και εγώ κατηγορώ άλλους που είμαι εκτός
Μίλα με αποδείξεις αλλιώς συνέχισε να κατηγορείς άλλους για τις αποτυχίες σου
Επειδή είσαι πολύ στόκος γιατι δεν μου λες πως σε λένε να σε κάνω δημοσίως ρόμπα γιατί έχω τις λίστες με τα ονόματα από κάθε περιοχή που έχουν ετοιμάσει βουλευτές και περιφερειάρχες +++ και είναι στα χέρια επιτελών εδώ και καιρό θα μπουν μόνο αυτοί αν το θες το δέχεσαι αν δεν το δεχτείς και πάλι δεν με αφορά πάνε κάνε εσύ ένσταση γιατί στο τέλος εσύ θα κλεγεσαι για μια θέση στοκε ε στοκε
Γεια σου σε Νεκτροθαφτη. Δείξε μας τα φώτα σου. Είσαι για γέλια πραγματικά. Έχεις λίστες, κωδικούς, ονόματα. Πρέπει μα είσαι πολύ μεγάλο κεφάλι... Απορώ γιατί ασχολείσαι με αυτό το φόρουμ...
Νεκροθάφτη! Είναι ακριβώς όπως τα λες αλλά απορώ πως τα ξέρεις τα ξέρουν ελάχιστοι αυτά... Θα ήθελα να προσθέσω ότι πολλοί οβά έμειναν απέξω λόγο αυτού... Φίλε θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε πρώτα ο Θεός