Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

gramm έγραψε:5ετής με κατηγορία πολιτών όπως το 2011 ή να κάνει τους εποχικούς 5ετής ; Ιδού η απορία χαχαχαχα λέτε να είμαι υπερβολικά αισιόδοξος ;
να γίνει όπως το 2011 να πάρει και τούς εποχικούς να πάρει 5.000 άτομα να γίνει χαμός, τι να πω ρε #@^&@! Το ότι ακούω λέω και εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 12:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Fabri έγραψε:Δεν ξερω παιδια. Οπως νομιζει ο καθενας και οτι μπορει. Ακομα και 600χ12 ειναι παραπανω απο 800 (δεν ξερω ακριβως του επιχικου) χ6. Εγω τα βλεπω αντικειμενικα. Οχι με το που μπορω να μπω εγω.
Ένας εποχικός σε έξι μήνες βγάζει χαλαρά 6 χιλιάρικα
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Για προκήρυξη 5ετων που λέτε... Αμα βγει προκήρυξη είναι αναγκαστικό να βγάλει και για πολίτες. Βγαίνει ειδικοί κατηγορία για εποχικούς (αν σκεφτεις ότι οι μισοί είναι πάνω απο 28 χρονών). Βγαίνει ενα 10% για πολίτες. Αλλα επειδή είναι δύσκολο να πάρει 2500 άτομα.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Θα πάρει πχ 1500 άτομα ειδική κατηγορία εποχικών.(μενουν 1000 ατομα εκτός απο αυτή τη κατηγορία)
θα πάρει πχ και 300 με 500 ατομα πολίτες; Λέμε πως ναι. Στη προκήρυξη πολιτών παίρνουν μόρια και οι εποχικοί. Τι σημαίνει αυτό ότι κατά κύριο λόγο και απο εκεί εποχικοί θα μπουν και μετά εθελοντές. Εκτός απροόπτων πάντα. Πάντα θα υπάρχει ο ένας που θα έχει τα πάντα. Αλλα πιστέψτε με πλέον οι εποχικοί είναι όλοι ειδικές δυνάμεις συν μόρια απο 2 Με 3 αντιπυρικές μέχρι τώρα πάντα αμα βγει μεσα στο χρόνο. Όπως είπα και την αλλη φορά και ένας με κατηγόρησε λες και του ειπα να γίνει δν ξέρω κι εγω τι. Αμα θέλετε μόρια κηνυγήστε εθελοντές. Δίνουν μόρια.
αα και επίσης φέτος ήταν πάνω απο 2000 αιτήσεις για εθελοντές. Σκεφτείτε ότι οσοι ηταν εποχικοί οι πιο πολλοί έκαναν αίτηση και για εθελοντές για να πάρουν μόρια.
προκήρυξη εποχικών φέτος δεν βγαίνει... Μέχρι τέλος αντιπυρικής θα παίρνει απο επιλαχόντες. Όσοι φυγουν για εποπ κλπ θα καλυφθούν απο επιλαχόντες. Όσο για του χρόνου ναι πιστεύω θα βγει προκήρυξη εποχικών αλλά για λίγα άτομα
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

mikeangel θα διαφωνήσω στο χαλαρά...4500 χιλιάρικα ο μισθός σε 6 μήνες. Συν 800 υπερωριες κλπ.5500 χιλιάρικα οι εποχικοί σε κλιμάκια και σταθμούς...6 χιλιάρικα φτάνουν τα πεζοπόρα γιατί έχουν περισσότερες υπερωριες βραδυνα κλπ... Και για το 1ο παιδι 50 ευρω παραπάνω κάθε μήνα Και για κάθε παραπάνω παιδί παίρνει πρισσότερα λεφτά
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

mikeangel έγραψε:
Fabri έγραψε:Δεν ξερω παιδια. Οπως νομιζει ο καθενας και οτι μπορει. Ακομα και 600χ12 ειναι παραπανω απο 800 (δεν ξερω ακριβως του επιχικου) χ6. Εγω τα βλεπω αντικειμενικα. Οχι με το που μπορω να μπω εγω.
Ένας εποχικός σε έξι μήνες βγάζει χαλαρά 6 χιλιάρικα
Δλδ ο εποχικός παίρνει 1000/ μήνα;

Νομίζω πως οι πληροφορίες σου είναι λάθος!

700/μήνα ο μάχιμος

780/μήνα ο οδηγός

Επι 6 σίγουρα δεν κάνουν 6000?

Pontik
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pontik »

Καλημέρα σας, Οι μαχημοι εποχικοί περνουν κάπου στα 740? και οι οδηγοί 804?! Αυτός είναι ο βασικός μισθός, έπειτα προσθέτονται τα νυχτερινά όταν κάνεις σε περιπολικό εκτός της μονάδας σου και τα εκτός έδρας που σε δηλώνουν όταν πας σε φωτιά ! Άρα για έναν οδηγό όλα μαζί είναι περίπου στα 1050! Το είπε σωστά πιο πάνω ο φίλος!
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ETH-EP-PYR έγραψε:Δλδ ο εποχικός παίρνει 1000/ μήνα;Νομίζω πως οι πληροφορίες σου είναι λάθος!

700/μήνα ο μάχιμος

780/μήνα ο οδηγός

Εγώ είμαι εποχικός οδηγός παίρνω 804 καθαρά κάνω όλα τα 24ωρα 7 στον αριθμό από 80 ευρώ το κάθε ένα συν 8 έξτρα 15 ευρα συν αργίες υπερωρίες, Εκτός έδρας περιπολικό και πυρκαγιές φτάνω χαλαρά 6 Χιλιαρικα σεζόν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 12:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

mikeangel έγραψε:
ETH-EP-PYR έγραψε:Δλδ ο εποχικός παίρνει 1000/ μήνα;Νομίζω πως οι πληροφορίες σου είναι λάθος!

700/μήνα ο μάχιμος

780/μήνα ο οδηγός

Εγώ είμαι εποχικός οδηγός παίρνω 804 καθαρά κάνω όλα τα 24ωρα 7 στον αριθμό από 80 ευρώ το κάθε ένα συν 8 έξτρα 15 ευρα συν αργίες υπερωρίες, Εκτός έδρας περιπολικό και πυρκαγιές φτάνω χαλαρά 6 Χιλιαρικα σεζόν

Αφού είσαι εποχικός και παίρνεις τόσα τότε πάω πάσο!

Άρα οι μάχιμοι παίρνουν λιγότερα!

Μήπως είσαι ΕΜΑΚ;

Τα ίδια παίρνουν και οι εποχικοί στους σταθμούς;

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ETH-EP-PYR έγραψε:
mikeangel έγραψε:

700/μήνα ο μάχιμος

780/μήνα ο οδηγός

Αφού είσαι εποχικός και παίρνεις τόσα τότε πάω πάσο!

Άρα οι μάχιμοι παίρνουν λιγότερα!

Μήπως είσαι ΕΜΑΚ;

Τα ίδια παίρνουν και οι εποχικοί στους σταθμούς;

δεν ξέρω για τούς μάχιμους, Έχω φίλο μαχιμο στην 1εμακ, πηρε πολύ καλά λεφτά κάλυψε όλες τις ώρες αλλά τού έφυγε και ο πάτος στην Κορινθία πού καιγόταν ο τόπος, κοιμόταν στο δάσος το βράδυ με τα σκορπιδια και τα φίδια αγκαλιά
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η ομάδα είναι ιδιωτική.

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Εκείνη η ομάδα των εποχικών στο fb δεν ξέρουν τι τους γινεται να ξέρετε. Οι εποχικοί που είναι ήδη μέσα να ξέρετε δενννν θελουννν με τίποτα να βγει νέα προκήρυξη γιατί δεν τους συμφέρει γιατί ψάχνονται για νομιμοποίηση μπήκαν ένα 6μηνο και θέλουν μονιμοποίηση έχουν τρελαθεί εντελώς. Λες και δεν ήξεραν που έκαναν αίτηση λες και δεν ξέρουν τι υπέγραψαν. Να μιλάνε οι Σωφρονιστικοί που από το 2018 δεν έχουν ακόμα διοριστει να πω ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Απρ 04, 2021 4:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Δόκιμε εδώ μέσα υπάρχουν Πολλοί εποχικοί που όταν το έλεγα εγώ αυτά μ έκαναν πόλεμο ... Τα σωματεία λένε ότι τους συμφέρει κ αυτοί επίσης π μπήκαν το 19 δν ήθελαν του 20 γιατί λέει θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μονιμοποίηση! Εγώ από μέσα από πολιτική προστασία συνεχίζω να ξέρω ότι η προκήρυξη θα βγει ! Τώρα με κάποια σωματεία δεν ξέρω τι παίζει ξ πιστεύω ότι αυτά πιέζουν να μην βγει προκήρυξη για να γίνουν μόνιμοι ...
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δοκιμος07 έγραψε:Εκείνη η ομάδα των εποχικών στο fb δεν ξέρουν τι τους γινεται να ξέρετε. Οι εποχικοί που είναι ήδη μέσα να ξέρετε δενννν θελουννν με τίποτα να βγει νέα προκήρυξη γιατί δεν τους συμφέρει γιατί ψάχνονται για νομιμοποίηση μπήκαν ένα 6μηνο και θέλουν μονιμοποίηση έχουν τρελαθεί εντελώς. Λες και δεν ήξεραν που έκαναν αίτηση λες και δεν ξέρουν τι υπέγραψαν. Να μιλάνε οι Σωφρονιστικοί που από το 2018 δεν έχουν ακόμα διοριστει να πω ναι.
μπες και
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δοκιμος07 έγραψε:Εκείνη η ομάδα των εποχικών στο fb δεν ξέρουν τι τους γινεται να ξέρετε. Οι εποχικοί που είναι ήδη μέσα να ξέρετε δενννν θελουννν με τίποτα να βγει νέα προκήρυξη γιατί δεν τους συμφέρει γιατί ψάχνονται για νομιμοποίηση μπήκαν ένα 6μηνο και θέλουν μονιμοποίηση έχουν τρελαθεί εντελώς. Λες και δεν ήξεραν που έκαναν αίτηση λες και δεν ξέρουν τι υπέγραψαν. Να μιλάνε οι Σωφρονιστικοί που από το 2018 δεν έχουν ακόμα διοριστει να πω ναι.
ήθελα να δω αν ήσουν εσύ εποχικός αν θα ήθελες μονιμότητα η όχι,
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες