Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΕΤΟΣ »

Φίλε SOLO τι είναι αυτό δεν μας ανοίγει το link που μας έδωσες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

EΜένα που μου ανοίγει πρέπει να είμαι μάγος... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Παντως οσες απαντησεις σε ερωτησεις βουλευτων εχουν δημοσιευτει Πουθενα δεν εχει αποκλειστει η προσληψη μας, ουτε καν με το προσχημα για παγωμα των προσληψεων εως το τελος του 2015, επομενως καπου αλλου κολλαει η δουλεια. Πιθανον στην αναδιοργανωση του Π/Σ (ποσες κενες θεσεις θα προκυψουν, που θα προκυψουν, ποια τμηματα θα συνεχισουν να λειτουργουν κτλ)
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Πετρος έγραψε:
Κεφτές έγραψε:Από άτομο που είναι κοντά στους αρμόδιους (δεν μπορώ να δώσω πολλά στοιχεία) έμαθα ότι την παρασκευή που πέρασε Στάλθηκε διαταγή απο το προστάσίας πολίτη προς το αρχηγείο ώστε να γίνουν οι όποιες τελικές διεργασίες για να μπούμε το Μάρτιο. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και κυρίως όχι για να δείξω ότι έχω κάποια φοβερή πληροφορία αλλά για να ενημερώσω ότι όσοι λέγανε ή ακούγανε για Μάρτιο... Μάλλον... Δεν τα βγάζανε από το μυαλό τους.

Πιστεύω προσωπικά ότι Μάρτιο θα γίνει η βρωμοδουλειά και προτείνω κάτι που κανένας δεν τόλμησε να πει μέχρι τώρα : Υπομονή λιιιιίγο ακόμα.Εικόνα

Φίλε Μου το Αρχηγείο Ότι Ήταν Να Κάνει Το χει Κάνει Ειναι θεμα πλεον υπουργειου να κανει αυτο τις τελικες διεργασιες. Εαν παρεις τηλεφωνο στο αρχηγειο θα στο πουν και οι ιδιοι.

Εγώ Σου λέω τι άκουσα χάρη σε κάποιες γνωριμίες Άτυπα Από μέσα στα γραφεία και εσύ μου λες τι απαντάνε στον κάθε τυχαίο που πέρνει τηλέφωνο... Εεε τι να σου πω Εγώ Τώρα... ΕικόναΕικόναΕικόνα;

θα στο πω αλλιώς... Από πληροφορίες μου ο μήνας μάρτιος είναι υποψήφιος για προσληψη. Αμα δηλαδή γνωμοδοτήσει επίσημα η επιτροπή για την αναδιάρθρωση του Π. Σ. Είναι πιθανό να εισηγηθεί πρόσληψη των 725 το Μάρτιο και το προστασίας του πολίτη να το δεχτεί.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

solo έγραψε:
Ας ελπισουμε ο Δενδιας να το προσδιορισει συντομα.. μας εχει σκασει...
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Δένδιας σε αυτήν την απάντηση αναφέρει ότι "Περαιτέρω θα προσδιορισθεί και η ημερομηνία πρόσληψης τους". Είναι η πρώτη φορά που ξεκάθαρα λέει ότι θα μας προσλάβουν. Δεν λέει πότε αλλά επίσημα λέει ότι θα μας πάρουν. Κ αυτή είναι η ουσία. Οπότε λοιπόν μην προχωράμε σε κινήσεις πανικού.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Πολυ καλη απαντηση παιδια απο μερια δενδρια, φυσικα καλο θα ηταν να μην αναπαβομαστε και να τους δειχνουμε οτι ειμαστε εδω οι 725 (μεσω βουλευτων)
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Μην παραβλεπουμε το γεγονός ότι στην παράγραφο πριν Τους 725, ο Δένδιας μετα απο καιρο αποδεχεται οτι υπαρχουν ελλειψεις προσωπικου Της πυροσβεστικης, στη παρουσα φάση (αρα πως τα γεμίσει τα κενα;) Με μας λεω εγω... , ...
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

lagos13 έγραψε:Πολυ καλη απαντηση παιδια απο μερια δενδρια, φυσικα καλο θα ηταν να μην αναπαβομαστε και να τους δειχνουμε οτι ειμαστε εδω οι 725 (μεσω βουλευτων)

Παιδιά καλημέρα. Εμένα η απάντηση του Δένδια μου φάνηκε ουδέτερη προς καλή. Θέλω να ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε νέα περί του χρονοδιαγράμματος κατάταξης. Αυτή η αναμονή μας έχει διαλύσει ψυχολογικά, χρειαζόμαστε μια υπεύθυνη απάντηση για το πότε θα μπούμε και ας είναι και τέλος του 2014 για παράδειγμα.

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Συμφωνω φιλε πανο, πραγματικα μας εχει διαλυσει αυτη η αναμονη...
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Σωτήρης έγραψε:Συνάδελφοι καλησπέρα!

Όπως γνωρίζετε στη συνάντηση που είχε γίνει στην Αθήνα είχε αποφασισθεί αναμονή έως 20-28 Φλεβαρη.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την προσληψή μας είναι δυφορούμενα.
Ωστόσο η άτυπη πληροφόρηση του ΑΠΣ σχετικά με την πρόσληψή μας είναι ότι υπάρχει θέμα με το πάγωμα των προσλήψεων 2013-2015 και το θέμα εφόσον είναι δημοσιονομικό καλούνται με τροποποίηση προϋπολογισμού (είμαστε κονδύλι του 12) να το λύσουν οι Μνημονιακοί υπουργοί.
Βρισκόμαστε στο σκοτάδι χωρίς καμία ενημέρωση.
Ωστόσο, καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.
Γι' αυτό αύριο θα συναντηθούμε στην Αθήνα για να αποφασίσουμε το πως θα ενεργήσουμε άμεσα εμείς εδώ και αν θα κρηθεί αναγκαία η προσέλευση συναδέλφων επιτυχόντων και απο επαρχία για μια οργανωμένη ενέργεια!

Όσοι είναι από Αθήνα και θέλουν να συμμετάσχουν στέλνουν μαιλ chr85sot@yahoo.com .Διευκρινίζω το αύριο αναφέρεται στις 12/2 ημέρα Τρίτη

τι εγινε στην συναντηση; Τι αποφασισατε

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

engineer έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
THEO έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι θα βγει φεκ αυτήν την εβδομάδα.
και πιθανοτατα ουτε την αλλη

αδέρφια να πράγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα, μόνο εάν πιέσουμε πολιτικά μπορεί να πετύχουμε την προσληψή μας, τα νέα απο το αρχηγείο είναι ότι προς το παρόν δεν ξέρουν κάτι για την συνέχεια και οτι εαν μπορειται να πιεσετε τους πολιτικους και ιδιαιτερα προς καλαματα! Συνεχίστε την ζωή σας, αυτα ηταν τα λόγια τους που μου ανέφεραν απο κοντα. Οποιος πιστευει οτι θα μπουμε συντομα μάλλον δεν έχει ιδέα τη γίνεται.Είναι καθαρά θέμα κυβέρνησης, όσοι μπορειται πιέστε τους βουλευτες...

Σιγα μην τους παρακαλατε κιολας... Αντε ξυπνηστε ρε νεοραγιαδες που παρακαλατε για 800 ευρω το πολυ... Σας δουλευουν ψιλο γαζι... Υπαρχουν νομοι που τους υποχρεωνουν να σας προσλαβουν αφου η προκ εκδοθηκε παλαιοτερα... Αλλιως να παρετε το δρομο των διακαστηριων!

engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

greko_27 έγραψε:
engineer έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
THEO έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι θα βγει φεκ αυτήν την εβδομάδα.
και πιθανοτατα ουτε την αλλη

αδέρφια να πράγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα, μόνο εάν πιέσουμε πολιτικά μπορεί να πετύχουμε την προσληψή μας, τα νέα απο το αρχηγείο είναι ότι προς το παρόν δεν ξέρουν κάτι για την συνέχεια και οτι εαν μπορειται να πιεσετε τους πολιτικους και ιδιαιτερα προς καλαματα! Συνεχίστε την ζωή σας, αυτα ηταν τα λόγια τους που μου ανέφεραν απο κοντα. Οποιος πιστευει οτι θα μπουμε συντομα μάλλον δεν έχει ιδέα τη γίνεται.Είναι καθαρά θέμα κυβέρνησης, όσοι μπορειται πιέστε τους βουλευτες...

Σιγα μην τους παρακαλατε κιολας... Αντε ξυπνηστε ρε νεοραγιαδες που παρακαλατε για 800 ευρω το πολυ... Σας δουλευουν ψιλο γαζι... Υπαρχουν νομοι που τους υποχρεωνουν να σας προσλαβουν αφου η προκ εκδοθηκε παλαιοτερα... Αλλιως να παρετε το δρομο των διακαστηριων!

δεν τους παρακαλάμε φίλε μου ! Πλήρωνονται αυτά τα λαμόγια για να εκπροσωπήσουν τον λάο, όσο για τα 800 ευρώ θα σου πώ ότι πολύ συνανθρώποι μας δεν έχουν να φάνε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

engineer έγραψε:
δεν τους παρακαλάμε φίλε μου ! Πλήρωνονται αυτά τα λαμόγια για να εκπροσωπήσουν τον λάο, όσο για τα 800 ευρώ θα σου πώ ότι πολύ συνανθρώποι μας δεν έχουν να φάνε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους.

Αγωνας δεν ειναι να διεκδικησεις κατι που εχεις το εχεις ηδη κατοχυρωσει και ο βασικος μισθος ενος πυροσβεστη ξεκιναει απο τα 718 ευρω... Ουτε για τα βασικα δεν φτανουν... Υπαρχουν και τα δικαστηρια. Αφηστε την κλαψα και τα παρακαλητα και διεκδικηστε την προσληψη σας μεσω των δικαστηριων...

Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

ανακοινωση

πραγματοποιηθηκε σημερα 12/2/13 η συναντηση συναδελφων 725 δοκιμων πυροσβεστων στην αθηνα

εγινε κοινως αποδεκτο το γεγονος οτι η προσληψη πλεον ειναι θεμα υπ. Οικον. Και υπ. Προ. Πο.
επισης αποδεκτο εγινε οτι ειμαστε στην φαση που γινεται η μεταφορα του κονδυλιου στο 13 και αναζητηση χρηματων για να μας παρουν.
ενα ποσοστο των χρηματων του κονδυλιου μας φαγωθηκε γι αυτο και ψαχνουν να βρουν τα χρηματα.
επιπλεον, η απαντηση του υπουργου της μνημονιακης κυβερνησης μπορει να θεωρηθει διπλωματικη διοτι τρωγεται χρονος προς αυτη την κατευθυνση χωρις να αποκλειουμε την αισιοδοξια που μπορει να κρυβει αλλα και την αρνητικη πλευρα γιατι οι μνημονιακοι δεν μας θελουν και αν θα μας παρουν θα γινει επειδη πρεπει.

αναθεωρουμε την αποφαση της προηγουμενης συναντησης για αναμονη εως 20-28 φλεβαρη καθως κρινεται κομβικη η περιοδος και πρεπει να ενεργοποιηθουμε αμεσα πριν ειναι πολυ αργα.
κρινεται απολυτως αναγκαια η ενεργοποιηση ολων των υποψηφιων σε ολη την επαρχια να ξεκινησουν την αφυπνιση βουλευτων προς πιεση στην βουλη και στα υπουργεια.

αποφασιστηκε λοιπον και η κινητοποιηση ολων οσων βρισκονται στην αθηνα προς αυτη την κατευθυνση.
αυριο θα πραγματοποιηθει επισκεψη στο υπ. Προ. Πολ. Και στο υπ. Οικ. Για αιτηση ακροασης η για να κατωχηρωθει ραντεβου προς ακροαση.

σε περιπτωση που κλειστει ραντεβου με νεα ανακοινωση θα κληθουν υποψηφιοι απο επαρχια να προσελθουν αθηνα.

ραντεβου συναντησης εχει οριστει αυριο 13/2 και ωρα 10.00 στο μετρο κατεχακη. Παρακαλουνται ολοι οι υποψηφιοι απο αθηνα να παρευρεθουν!

ειναι ανεπιτρεπτη η υπεκφυγη!

να ειμαστε στο ραντεβου ακριβως στις 10.00 για να μην αργοπορουμε!
της επομενες ημερες θα συνεχισουμε με επισκεψεις σε βουλευτικα γραφεια και αλλου...

αν η ωρα να αγωνιστουμε ειναι καποια... Η ωρα αυτη ειναι τωρα!
ο καθενας απο την περιοχη του ας ξεκινησει να ενεργοποιειται!
δεν θα σταματησουμε αν δεν μπουμε γιατι το δικαιουμαστε νομιμα και κατωχυρωμενα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες