Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Αν σας ελεγε καποιος περυσι οτι θα βγει προκυρηξη για αστυνομια, λιμενικο και πυροσβεστικη θα τον πιστευατε; Σιγουρα οχι. Εε λοιπον το ιδιο ατομο (υψηλη θεση στην αστυνομια) μου ειπε πως η προκυρηξη θα βγει το νοεμβριο. Μπορει να βγει μπορει κ οχι ας ειμαστε ομως λιγο αισιοδοξοι.
Μπράβο ρε Γρηγόρη, πραγματικά ευχάριστα νέα... Ας βγει έστω τον Νοέμβρη και ας είναι 500, τελευταία μου χρονιά, εμένα και πολλών άλλων φαντάζομαι...
γρηγορης έγραψε:Αν σας ελεγε καποιος περυσι οτι θα βγει προκυρηξη για αστυνομια, λιμενικο και πυροσβεστικη θα τον πιστευατε; Σιγουρα οχι. Εε λοιπον το ιδιο ατομο (υψηλη θεση στην αστυνομια) μου ειπε πως η προκυρηξη θα βγει το νοεμβριο. Μπορει να βγει μπορει κ οχι ας ειμαστε ομως λιγο αισιοδοξοι.
δεν αμφισβητο αυτο που λες αλλα λεω οτι απο μια επισημη πηγη δεν εχουμε ακουσει τιποτα. Αν πας πισω στα παλια μνμ με τα λεγομενα διαφορων θα επερεπε να εχουν βγει 15 προκηρυξης μεχρι τωρα! Μακαρι να ειναι οπως τα λες γιατι καιγομαστε αλλα εγω κραταω μικρο καλαθι!
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/apo_mpatler_twn_politikwn_maximoi_stoys_dromoys.1891630.html
Το παραπανω μαλλον ειναι το πλεον απαισιοδοξο νεο οσων αφορα την προκυρηξη...
Ποτε δε ξερεις επειδη βγηκαν ατομα δεν σημαινει οτι δεν θα παρει...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
toro έγραψε:Ναι. Αλλα εγω ρωταω πως ειναι δυνατον να ξερουν στα τμηματα οτι εχουν εγκριθει 500 θεσεις και τα σωματια η εφημεριδες να μην ξερουν τιποτα; Δεν υπαρχει τετοια πειπτωση ακομα και οι εφημεριδες λετε να θελουν να χασουν την ευκαιρια να πουλησουν φυλαδες; Μαλλον για αρβυλα το κοβω...
Δεν θα μου φαινονταν παραξενο παντως να ξεκιναγε αυτη η φημη επιτηδες για να γινει στην πορεια πραγματικοτητα... Γνωστη νεοελληνικη τακτικη.
ΦΑΛΑΞ έγραψε: http://news247.gr/eidiseis/koinonia/apo_mpatler_twn_politikwn_maximoi_stoys_dromoys.1891630.html
Αδερφέ της δουλειάς είμαι, επειδή ψηφίστικε μην περιμένεις κ όλας να γίνει, επικοινωνιακό τρυκ είναι.
Θα μπορώ να σου απαντήσω με απόλυτη ακρίβεια την Δευτέρα που θα μας έρθει αλλα προσωπικά απο την εμπειρία που έχω μην μασάτε με τέτοια δημοσιεύματα και ο λόγος είναι πασιφανές...
Apache έγραψε:toro έγραψε:Ναι. Αλλα εγω ρωταω πως ειναι δυνατον να ξερουν στα τμηματα οτι εχουν εγκριθει 500 θεσεις και τα σωματια η εφημεριδες να μην ξερουν τιποτα; Δεν υπαρχει τετοια πειπτωση ακομα και οι εφημεριδες λετε να θελουν να χασουν την ευκαιρια να πουλησουν φυλαδες; Μαλλον για αρβυλα το κοβω...
Δεν θα μου φαινονταν παραξενο παντως να ξεκιναγε αυτη η φημη επιτηδες για να γινει στην πορεια πραγματικοτητα... Γνωστη νεοελληνικη τακτικη.
τι εννοεις δηλαδη; Αν υπηρχε τετοια φημη θα ειχε βουιξει ο τοπος. Αυτο ειναι τροφη για πολλους και δεν την αφινουν να παει χαμενη η ευκαιρια.
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
toro έγραψε:Apache έγραψε:toro έγραψε:Ναι. Αλλα εγω ρωταω πως ειναι δυνατον να ξερουν στα τμηματα οτι εχουν εγκριθει 500 θεσεις και τα σωματια η εφημεριδες να μην ξερουν τιποτα; Δεν υπαρχει τετοια πειπτωση ακομα και οι εφημεριδες λετε να θελουν να χασουν την ευκαιρια να πουλησουν φυλαδες; Μαλλον για αρβυλα το κοβω...
τι εννοεις δηλαδη; Αν υπηρχε τετοια φημη θα ειχε βουιξει ο τοπος. Αυτο ειναι τροφη για πολλους και δεν την αφινουν να παει χαμενη η ευκαιρια.
Ρε τορο ειλικρινα μερικες φορες με κανεις να πιστεψω πως δεν θες να καταλαβεις αυτα που γραφω. Εγω μιλησα για το τι μου μετεφερε ο φιλος μου που ειναι φρουρος το οποιο προφανως του το μετεφερα καποιος αλλος. Ουτε ειπα οτι το ακουσα απο καποιον αλλον στο δρομο που περπατουσα ουτε οτι το διαβασα στο ιντερνετ και το ιδιο εγραψε και το αλλο το παλικαρι που δηλωνει αστυφ. Αυτο πιστευω θεωρειται φημη που κυκλοφορει στα τμηματα, οχι;
Αν ηταν να ψαχνω ελπιδα να πιαστω θα κοιτουσα ποσοι βγαινουν στη συνταξη το σεπτεμβρη, ποσα κενα εχουν σε οργανικες στην Αθηνα και για το συνολο των προσληψεων που εχουν συμφωνησει να κανουν σε βαθος πενταετιας κτλ κτλ κτλ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 29
Ο ξαδερφος μου παντος που ειναι και αυτος φρουρος στην διας, δεν εχει ακουσει τπτ. Ουτε για 500 ατομα...
Apache έγραψε:toro έγραψε:Apache έγραψε:toro έγραψε:Ναι. Αλλα εγω ρωταω πως ειναι δυνατον να ξερουν στα τμηματα οτι εχουν εγκριθει 500 θεσεις και τα σωματια η εφημεριδες να μην ξερουν τιποτα; Δεν υπαρχει τετοια πειπτωση ακομα και οι εφημεριδες λετε να θελουν να χασουν την ευκαιρια να πουλησουν φυλαδες; Μαλλον για αρβυλα το κοβω...
Ρε τορο ειλικρινα μερικες φορες με κανεις να πιστεψω πως δεν θες να καταλαβεις αυτα που γραφω. Εγω μιλησα για το τι μου μετεφερε ο φιλος μου που ειναι φρουρος το οποιο προφανως του το μετεφερα καποιος αλλος. Ουτε ειπα οτι το ακουσα απο καποιον αλλον στο δρομο που περπατουσα ουτε οτι το διαβασα στο ιντερνετ και το ιδιο εγραψε και το αλλο το παλικαρι που δηλωνει αστυφ. Αυτο πιστευω θεωρειται φημη που κυκλοφορει στα τμηματα, οχι;
Αν ηταν να ψαχνω ελπιδα να πιαστω θα κοιτουσα ποσοι βγαινουν στη συνταξη το σεπτεμβρη, ποσα κενα εχουν σε οργανικες στην Αθηνα και για το συνολο των προσληψεων που εχουν συμφωνησει να κανουν σε βαθος πενταετιας κτλ κτλ κτλ.
το ιδιο μπορω να πω κ εγω για σενα ο καθε ενας εχει την αποψη του. Εγω αυτο που σου ειπα και δεν μπορεις να το καταλαβεις ειναι οτι αν υπηρχε τετοια φημη κατι θα ηξερε και κανενα επισημο χειλη και δεν θα εοροτανε ετσι απλα στα τμηματα... Και οσο για αυτα που λενε οι φρουροι και οι αστυφ σου απαντησα απο το προηγουμενο μνμ μου αν εβγαιναν οι φημες θα ειχαμε 15 προκηρυξης. Ποιος δεν θελει να βγει προκηρυξη; Ολοι εχουμε κανει τον αγωνας μας απλα οι φημες ειναι ΦΗΜΕΣ
dimitris mak έγραψε:Ο ξαδερφος μου παντος που ειναι και αυτος φρουρος στην διας, δεν εχει ακουσει τπτ. Ουτε για 500 ατομα...
και εμενα οι δικιες μου πληροφοριες λενε οτι δεν εχουμε κατι προς το παρον αλλα επειδη δεν ευσταθουν παντα αυτες οι πληροφοριες δεν λεω κατι μεχρι να μαθω κατι επισημο!
Καλημερα παιδια τι γινετε με αυτο το θριλλερ που ζουμε ολοι δεν υπαρχει καποιο νεο σχετικα με την προκυρηξη που περιμενουμε ολοι ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Γεια σας !
Θα ήθελα να ρωτήσω ότι αν υπάρχει περίπτωση άτομα με σχιζοφρένεια να ενταχθούν στην αστυνομία.
Θα ήθελα να ρωτήσω ότι αν υπάρχει περίπτωση άτομα με σχιζοφρένεια να ενταχθούν στην αστυνομία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες