φιλε νικ που πιστευεις θα ειναι τα μορια στην α; Εχω 2380nic007 έγραψε:ε διαβασε την προκυριξη ρε φιλε Μιχαλη. Να σου γραψω εδω ποια ειναι τα εμποδια;mixalis έγραψε:Να ρωτησω ποια ειναι τα "εμποδια";
αρκετα δεν σου ειπα;
ουτε τα μορια σου δεν ηξερες.
λεει μεσα η προκυριξη για ολα, οχι τατουαζ, υψος 1,70 και πανω... Τρεξιμο και αλλα
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
δεν ξερω Παναγιωτη, ειλικρινα δεν ξερω καθολου... Ειναι η πρωτη φορα φετος που παιρνει 500 ατομα αλλα και παλι πολλες αιτησεις...panos1986 έγραψε:φιλε νικ που πιστευεις θα ειναι τα μορια στην α; Εχω 2380nic007 έγραψε:ε διαβασε την προκυριξη ρε φιλε Μιχαλη. Να σου γραψω εδω ποια ειναι τα εμποδια;mixalis έγραψε:Να ρωτησω ποια ειναι τα "εμποδια";
αρκετα δεν σου ειπα;
λεει μεσα η προκυριξη για ολα, οχι τατουαζ, υψος 1,70 και πανω... Τρεξιμο και αλλα
δεν ξερω ουτε για α ουτε για β που θα ειναι οι βασεις.
Παντως εχω αρχισει και εγω να το πιστευω πολυ πλεον οτι για α θα ειναι οι βασεις 2550 και για β 2850...
εννοειτε ποου να ξερεις απλα μια εκτιμιση λεω να μου πειςnic007 έγραψε:δεν ξερω Παναγιωτη, ειλικρινα δεν ξερω καθολου... Ειναι η πρωτη φορα φετος που παιρνει 500 ατομα αλλα και παλι πολλες αιτησεις...panos1986 έγραψε:φιλε νικ που πιστευεις θα ειναι τα μορια στην α; Εχω 2380nic007 έγραψε:ε διαβασε την προκυριξη ρε φιλε Μιχαλη. Να σου γραψω εδω ποια ειναι τα εμποδια;mixalis έγραψε:Να ρωτησω ποια ειναι τα "εμποδια";
αρκετα δεν σου ειπα;
δεν ξερω ουτε για α ουτε για β που θα ειναι οι βασεις.
Πολυ δεν σας φενεται το 2550 για α η κανω λαθος
Οχι δεν φαινεται καθολου πολυ οταν ειναι μονο 400 ατομα απο ολη την ελλαδα
Κ περισυ με τοσες αιτησεισ ειδεσ καθολου ο 400στος ποσα μορια ειχε; Βαλε κ +300τα μορια που αυξηθηκαν μα πεσανε κ τα απολυτηρια... Μην λετε τοσο ευκολα μεγαλα λογια
Καλησπέρα έχω απολυτήριο 14/4 εννιαιου Λύκειο κ όλα τα διπλώματα έχω ελπίδες; ...
Ρε εχετε χαζεψει εδω μεσα; Τι 2550 στην α και 2850 στη β; Τοσο θα ηταν αν γινοταν οι τετραπλασιες αιτησεις απο αλλες χρονιες. Οι αιτησεις φετος ειναι λιγο περισσοτερες απο περσυ. Χαλαρωστε σε λιγο τα ψεματα τελειωνουν
1940 μορια;Δημητρης 1987 έγραψε:[color:#black;]Καλησπέρα έχω απολυτήριο 14/4 εννιαιου Λύκειο κ όλα τα διπλώματα έχω ελπίδες;
οχι
δεν εχεις καθολου
μετρα απο το 1 εως το 400 να δεις ποσο ευκολα μετριεται...antonis έγραψε:Ρε εχετε χαζεψει εδω μεσα; Τι 2550 στην α και 2850 στη β; Τοσο θα ηταν αν γινοταν οι τετραπλασιες αιτησεις απο αλλες χρονιες. Οι αιτησεις φετος ειναι λιγο περισσοτερες απο περσυ. Χαλαρωστε σε λιγο τα ψεματα τελειωνουν
δεν ειναι 1200 οι θεσεις.
μετρα απο το 1 εως το 100 να δεις ποσο ακομα πιο ευκολα μετριεται μετα.
δεν ειναι 300 οι θεσεις.
παει και τελειωσε.
αυτη την προκυριξη μη την συγκρινετε με παλιες.
θα μπουν οι καλυτεροι.
στα μορια εννοω καλυτεροι.
το στα μορια καλυτεροι δεν συνεπαγεται οτι ειναι απαραιτητα καλυτεροι σε οτιδηποτε αλλο
Γιατι να μη την συγκρινουμε με παλιες νικο; Τωρα δλδ ειναι ολοι αριστουχοι ειδικοδυναμιτες δοκιμοι και με ξενες γλωσσες τρεις ο καθενας; Οι ιδιοι ειναι με αυξημενα τα γνωστα μορια; Κανεις τεραστιο λαθος. Εισαι ο μονος που το πιστευει αυτο και επιμενεις περισσοτερο απ'ολους. Αγχωνεις τον κοσμο αδικα
Ετσι ειναι μαγκες μην συγκρινεται την φετινη με τις αλλες προκυρηξεις... Τα μορια φετος θα φτασουν στο Θεο. Εδω ειμαστε και θα δειτε τι μορια θα εχει ο 400ος και θα μεινουμε Ολοι καγκελο...
ΕΛΛΑΣ
ανετα μεσα... Μην σκας...bmxas έγραψε:Βγαζω περιπου 2900 μορια απο ΤΕΕ Β'κυκλου. Εχω καμια ελπιδα;
Ειμαι και παντρεμενος με παιδι...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης