Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Συγγνώμη λεβέντες, αλλά δεν μου έγινε ξεκάθαρη η διαφορά της Α με τη Β κατηγορία. Θα μπορούσε κανείς να μου πει τη διαφορά;
Averoff13 έγραψε:Παιδια τις ιατρικές εξετάσεις τις κάνουμε με το που πάρουμε το δελτίο υγειονομικής εξέτασης αφού καταθέσουμε τα χαρτιά μας, ή μόλις βγουν οι πίνακες των αποτελεσμάτων;
Αν είσαι μέσα στους 400+ επιλαχόντες τότε θα πάρεις καρτέλα μπρο μ. Θα αργήσουμε για καρτέλα
Έχω 3.350 μόρια. Τι να πω...Βμκδ έγραψε:Averoff13 έγραψε:Παιδια τις ιατρικές εξετάσεις τις κάνουμε με το που πάρουμε το δελτίο υγειονομικής εξέτασης αφού καταθέσουμε τα χαρτιά μας, ή μόλις βγουν οι πίνακες των αποτελεσμάτων;
Αν είσαι μέσα στους 400+ επιλαχόντες τότε θα πάρεις καρτέλα μπρο μ. Θα αργήσουμε για καρτέλα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 121
Το ποιο εύκολο από όλα θα ήταν να τους παρει όλους την αρχική δέσμευση του δλδ και δν το έκανε για κάποιο λογο
Ναι για τον απλό λόγο ότι πάνε για εκλογές και ο κουλης προεκλογικά θα πει ότι θα πάρει και τους υπόλοιπους. Δεύτερων έχεις ακούσει που λένε ότι γίνονται διαγωνισμοί στα πανεπιστήμια, κάμερες κτλπ. Μπορεί έως τώρα να μην έχουν ολοκληρώσει τους διαγωνισμούς και τα συστήματα που θέλουν να βάλουν οπότε θα έπαιρναν πολλά άτομα χωρίς να ξέρουν τι να τους κάνουν. Στη συνέχεια που θα ολοκληρωθούν, θα τους πάρει. Εξάλλου το λένε συνέχεια όταν βγαίνουν στη τηλεόραση για τους υπόλοιπους 600. Επίσης δε γίνεται να υπάρχουν 3 βάρδιες από 8 ώρες, που βγαίνει ξέρω γω 32 33 άτομα το 8αωρο. Που θα πρωτοπανε 30 άτομα στο ΑΠΘ που είναι σαν ένα μικρό χωριό; Δε φτάνουν ούτε για μισό τμήμα του ΑΠΘ. ΑΣΟΕ επίσης. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε. Βαρέθηκα να λέω τα ίδια. Στο κατω κατω το νομοσχέδιο λέει 1033 άτομα και πόσο μάλλον αν δε τους πάρει, θα χάσει ψήφους. Αυτά από εμένα και καλή επιτυχία.Gouleasss94 έγραψε:Το ποιο εύκολο από όλα θα ήταν να τους παρει όλους την αρχική δέσμευση του δλδ και δν το έκανε για κάποιο λογο
Α! Ειδικά οραν λέει κιόλας σε περίοδο 9 μηνών! Δε είναι τυχαίο. Απλά είναι μια στρατηγική της ΝΔ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
80 άτομα αυτή την στιγμή δεν έχει Ολόκληρο το ΑΤ Συντάγματος. Και είναι λίγα για το ΑΠΘ;
Ναι λίγα είναι να μου πεις, εδώ ο Φουρθιωτης είχε 11.
Σήμερα βγήκε επιστολή από συνδικαλιστές που ξεφτιλίζουν Χρυσοχοιδη και Μητσοτάκη.
Σήμερα βγήκε επιστολή από συνδικαλιστές που ξεφτιλίζουν Χρυσοχοιδη και Μητσοτάκη.
Το 1033 είναι αύξηση οργανικών, δεν ειναι υποχρεωμένος να πάρει 1033 με τη μία. Επίσης γιατί σπαζεσαι άμα βγάλει άλλη προκήρυξη για τμήματα θα σε χαλάσει;
Δέξου το κωλοτουμπιδι που έκανε, άμα μιλήσεις και με κανέναν αξιωματικό από Γαδα ή Υπουργείο το ίδιο θα σου πει.
Δέξου το κωλοτουμπιδι που έκανε, άμα μιλήσεις και με κανέναν αξιωματικό από Γαδα ή Υπουργείο το ίδιο θα σου πει.
Επίσης λέει Grap95 η προκηρυξη. Αν παραστεί ανάγκη θα προσληφθούν. Πρώτη φορά γράφουν ΑΝ σε προκήρυξη. Μου έχεις αγχωθεί αρκετά με τα κωλοτουμπιδια της ΝΔ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 121
αυτο λέω φιλε μ υπάρχουν μεγάλα κενά για αυτό δν τους πήραν όλους θα γινόταν χαμός θα ξεφτιλιζόντουσαν το ατ Αγίου Δημιτρίου κάθε βράδυ έχει ένα άτομο βάρδια και πήραν τους κρατούμενους από εκεί λογο ανεπαρκής φυλάξεις υπάρχει μεγάλο προβλημαΔιασωστης31 έγραψε:80 άτομα αυτή την στιγμή δεν έχει Ολόκληρο το ΑΤ Συντάγματος.Και είναι λίγα για το ΑΠΘ;
Grap λες δε γίνεται να βγουν οι βάρδιες στα αεί με τόσους λίγους, αλλά στα τμήματα σου φαίνεται λογικό που δε βγαίνουν οι βάρδιες και είναι 2 αστυνομικοί σε κάθε τμήμα το βράδυ. Ότι σε συμφέρει λες, διότι έχεις αγχωθεί. Η ΝΔ είναι πρωταθλήτρια στις κωλοτουμπες.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Α κατηγορία κάνουν όλοι με απολυτήριο, Β κατηγορία οι τελειόφοιτοι ΕΠΑΛ αλλά δηλώνουν το πτυχίο ειδικότητας του ΕΠΑΛ
Και γω θεωρώ ότι θα τους πάρει τους επιλαχόντες, δεν μπορεί να τους αφήσει έτσι δεν βγαίνει ο αριθμός σε βάρδιες και όλα ! Θα δείξει μάγκες το καλύτερο για όλους ευχόμαστε !
Προσωπική άποψη βάση στην Α 3200, στη β δεν μπορώ να προβλέψω διότι 80 άτομα είναι λιγα
Και γω θεωρώ ότι θα τους πάρει τους επιλαχόντες, δεν μπορεί να τους αφήσει έτσι δεν βγαίνει ο αριθμός σε βάρδιες και όλα ! Θα δείξει μάγκες το καλύτερο για όλους ευχόμαστε !
Προσωπική άποψη βάση στην Α 3200, στη β δεν μπορώ να προβλέψω διότι 80 άτομα είναι λιγα
Fousekis έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ; Υπάρχει εστω ενας που να εχει κανει τα χαρτια του; 😂 ειναι 3η μερα σημερα.
Οχιιιι
Μερικοί ξεχάσατε μου φαίνεται ότι το σχέδιο οππι είναι για 4 χρόνια και όχι για πάντα. Μετά αυτά τα 1000 άτομα, μαντέψτε που θα πάνε. ΣΤΑ ΤΜΉΜΑΤΆ. Και αν κρατήσει 4 χρόνια και δε το διαλύσουν σε κάνα 2 χρόνια. Εσείς νομίζετε με τόσους αναρχικούς θα φτάσουν 30 άτομα. Καλά εντάξει παιδιά. Ας εχουμε τις διαφωνίες μας. Θα δείξει ο χρόνος! Πάντως μέχρι τώρα ο χρόνος με δικαίωσε.
Δυνατότητα επιλογής στην Α και Β Ομάδα έχουν μονο όσοι τελείωσαν απο επαλ εάν δηλαδή έχει τελειώσει απο ενιαίο Μπορείς μονο στην Α Ομάδα να κάνεις τα χαρτιά σου με βαθμό απολυτηρίου Εαν ομως τελείωσες απο επαλ επιλέγεις εαν θες πας στην Α κατηγορία με βαθμό απολυτηρίου η αν θες πας στην Β κατηγορία με βαθμό πτυχίου επαλ και στις δυο δεν μπορείς διαλέγεις και παλι διαλέγεις εαν όπως σου είπα είσαι απόφοιτος επαλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης