Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Άμα είναι 500 γυναίκες αντε να περάσουν τα αθλητικά 100 150 και δν τ λέω υποτιμητικά αλλά έτσι είναι, όσοι δώσανε εξετάσεις ξέρουνε αλλά και εξετάσεις να μν έδωσες σε ένα γήπεδο να πας βλέπεις τ γίνεται. Τώρα αν έχουν όλες βύσμα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Slade7 αν καποιος κοπει στα ψυχοτεχνικα γιατι την αλλη μερα να παει για αθληματα; Κανονικα δε πρεπει να σου πουν αν κοβεσαι εκεινη την ωρα?; Για να μη στο λενε σημαινει οτι τα "μαγειρευουν", αρα παλι στο βυσμα καταληγουμε!

Στην αστυφυλακων παντως οταν εδινα, οποιος κοβοταν πρωτη μερα στους γιατρους δε συνεχιζε τη διαδικασια!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατί ποιος σας είπε ότι συνεχίζουν; αν σε κόψουν επιτόπου άλλα δε συνεχίζεις καμία άλλη δοκιμασία
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Player7 έγραψε: Slade7 αν καποιος κοπει στα ψυχοτεχνικα γιατι την αλλη μερα να παει για αθληματα; Κανονικα δε πρεπει να σου πουν αν κοβεσαι εκεινη την ωρα?; Για να μη στο λενε σημαινει οτι τα "μαγειρευουν", αρα παλι στο βυσμα καταληγουμε!

Στην αστυφυλακων παντως οταν εδινα, οποιος κοβοταν πρωτη μερα στους γιατρους δε συνεχιζε τη διαδικασια!

Εφόσον κριθείς την μια μέρα κατάλληλος συνεχίζεις γ την επόμενη.. μην τ μπερδεύετε κ λέτε λάθος πληροφορίες
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Ο slase7 αυτο εννοει απο πανω!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Dea pz εγω το ξερω.. απο πανω λεει.."γιατι νομιζεις σου λενε αν περασες ή κοπηκες στα ψυχοτεχνικα"?!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν κρίθεις ακατάλληλος δεν συνεχίζεις άλλο στις διαδικασίες.. Τώρα τι γίνεται με τους πίνακες που λένε πως μπορούν να τα μαγειρέψουν για να κόψουν ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει. το μόνο πράγμα που ισχύει είναι αυτό που είπε κ ο δεα πζ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Άμα ήταν έτσι μέχρι να πάνε όλοι στα πκε να κόψουν να περιμένουν πίνακες από τόσα άτομα όπου θα κάνουν μέρες να ξαναφωναξουν επιλαχών κ ξανά τα ίδια θέλουμε 3 μήνες
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω το ξερω ρε παιδια, τι το λετε σε μενα?; Ο slade7 στην απαντηση του στη κοπελα ειπε το αντιθετο, γι αυτο τον ρωτησα!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ρε αλάνια μ.. ότι είναι να γίνει θα γίνει.. αν κάνουν ***** χαμπάρι δεβ θα πάρουμε.. ας βγουν οι βάσεις π είναι το σημαντικότερο αυτήν την στιγμή κ μετά βήμα βήμα !! Κάντε προπονήσεις.. τουλάχιστον κ να μην μπω θα μ έχει μείνει το σώμα !!!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Δυστυχώς οι γυναίκες κάναν ζημιά στη βάση μάλλον είναι η πρώτη προκήρυξη που πήραν μέρος τόσες γυναίκες Μια γυναίκα με

18 απολυτήριο

Δίπλωμα 125cc , αυτοκίνητο

Και προφισενσι φτάνει 2500 μόρια

Άλλη με 16 απολυτήριο

Ίδια διπλώματα

Προφισενσι και μια τριτεκνια 2500 πάλι

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εμενα γνωστη μου εχει 2700 αλλα δε βγαζει τα αθληματα... παει η μια γυναικα απο τους επιτυχοντες!
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Mathiou1995 έγραψε:Καλημέρα Σε όλα τα παιδιά θα το γράψω και εδώ γιατί είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία... Όποιος θέλει μπορεί να την λάβει σοβαρά υπόψη... Λοιπόν σύμφωνα με προσωπική έγκυρη πηγή δική μου και σας το λέω με κάθε σιγουριά αυτό όντως ο αριθμός των αιτήσεων είναι στα 18.000... Επίσης η βάση ξεφεύγει από τα 2.500 μόρια και είναι κάτι το οποίο εμένα δεν με συμφέρει γιατί έχω 2.410 οπότε δεν το λέω για να τρολαρω κόσμο... Μπορεί να ξεφύγει και από τα 2.500... Μ'έχει χθες το απόγευμα λίγο πριν τις 9 είχαν ακόμα να ελέγξουν 5.000 ακόμα αιτήσεις... Αυτές είναι οι πληροφορίες μου... Μακάρι να βγω ψεύτης και να βγει ένα σοβαρό παιδί να μου πει είσαι ανόητος λες βλακείες... Μακάρι...
Αυτός ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός... απευθύνεται σε μάχιμος στρατευμένους με προτίμηση Ε. Δ. Στις γυναίκες θα πέσει τσεκούρι..150 περίπου θα πάρουν... Βασεις στα 2.150 λίγο πάνω... λίγο κάτω... Τελικά με τους επιλαχόντες. Τελος...
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Καλημερα στην ομαδα

Δυστυχως ερχομαι με καπως ασχημα νεα για πολλους εμας. Αν και παλι εγω δεν πιστευω τπτ αμα δεν βγει

Απο τον αδερφο μου που υπηρετει, ρωτησε και του ειπαν χοντρικα οτι η βαση θα ειναι ψηλα. Μπορει και πανω απο 2500.

Γινεται πανηγυρι απο γυναικες με απολυτηρια με 18 και 20 που ειναι τριτεκνοι και πολλες ξενες γλωσσες. Εν ολιγοις απο οτι μου ειπε 30%+ θα ειναι γυναικες

Επισης του ειπαν θα πεσει τρελο κοψιμο στο υψος. Υπαρχουν πολλοι με τρελα μορια που δηλωσαν υψος 1.70. Αυτο αυτοματα ειναι υποπτο για την επιτροπη

Τι να πω μακαρι να ειναι ολα ραδιο αρβυλα. Αμα ειναι αληθεια παντως εγω διαψευστηκα γιατι περιμενα βαση κοντα στα 2100
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Έχω προσπαθήσει να μάθω βάση από πολλούς και διάφορους αλλά δεν έχω κανένα νέο! Πλέον έχω αρχίσει και φοβάμαι και εγώ ότι κάτι μαγειρεύουν δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο πολύ σιγή ! Έστω μια πληροφορία έστω και αναληθής η στο περίπου κάποιος θα την έδινε !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες