Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μαθιου παίζει να ξεπεράσει και τα 2650 σου είπαν; η απλά ήταν στα 2500 χθες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Το θέμα ειναι ποσο λιγο ή ποσο λιγο κάτω θα ειναι απο του 11.. Κατι τέτοιο ας πούμε θα ήταν ποιο χρήσιμο απο το να συζητάμε το πόσες γυναίκες περνάνε και πόσες κόβονται ή ότι η αστυνομία δεν θέλει γυναίκες και διαφορά αλλα τέτοια.. όσο για το εμεις το προκαλούμε δεν θα διαφωνήσω αλλα δυστυχώς ναι υπάρχουν και ορισμένα άτομα που τρολαρουν και το βρίσκουν διασκεδαστικό αλλα και πάλι δαν υπάρχει κανένας λόγος να τρωγόμαστε μεταξύ μας.. ειναι επιλογή μας αν θα κρατήσουμε ή θα αγνοήσουμε αυτά που λέει ο καθένας εδω μέσα
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Λογικό το βρίσκω αν οι αιτήσεις είναι τόσες πολλές να ανεβεί και η βάση παίδες, κρίμα αν ισχύει αυτό γτ εμείς οι 92ρηδες μια ευκαιρία είχαμε από το 11 δεν μας δωθηκε άλλη
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Κυριοι ειναι πολυ απλα τα πραγματα.. Τα τρολλ κανουν μπαμ , μη χαλατε τη ζαχαρενια σας κι απλα αγνοηστε τους.
'Θ' ΜΑΚ έγραψε:Το θέμα ειναι ποσο λιγο ή ποσο λιγο κάτω θα ειναι απο του 11. Κατι τέτοιο ας πούμε θα ήταν ποιο χρήσιμο απο το να συζητάμε το πόσες γυναίκες περνάνε και πόσες κόβονται ή ότι η αστυνομία δεν θέλει γυναίκες και διαφορά αλλα τέτοια. Όσο για το εμεις το προκαλούμε δεν θα διαφωνήσω αλλα δυστυχώς ναι υπάρχουν και ορισμένα άτομα που τρολαρουν και το βρίσκουν διασκεδαστικό αλλα και πάλι δαν υπάρχει κανένας λόγος να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ειναι επιλογή μας αν θα κρατήσουμε ή θα αγνοήσουμε αυτά που λέει ο καθένας εδω μέσα
Σιγουρα απλα κανεις δεν ειναι σε θεση να σου πει με σιγουρια! Αν δεις ολοι εχουν η ξερουν καποιον και δεν το λεω ειρωνικα αλλα ολοι λενε διαφορετικα μορια! Οποτε κανεις δεν ξερει!
Καλημέρα αδέρφια.. Πόσο πιστεύεται ότι πορει ν πάει η βάση; έχετε κάποια πληροφορία γιατί εγώ εγώ έχω 2350 και είμαι πολύ αγχωμένος..
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
E'MK έγραψε:Φιλαράκι ακου να δεις πως έχει η κατάσταση. Η προκήρυξη μοριοδοτεί περισσότερο αυτούς που έχουν κάνει ειδικές δυνάμεις διότι η θητεία εκεί είναι δύσκολη και θέλει να δώσει κίνητρο στους μελλοντικούς στρατεύσιμους να υπηρετήσουν εκεί. Τώρα οσον αφορά την προεδρική φρουρά, αποτελεί την attraction της χώρας μας και έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα.(βλέπε υποδοχές αρχηγών κρατών απο τους τσολιάδες με παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας) Δεν λέω οτι η θητεία εκεί δεν είναι δύσκολη αλλά προφανώς δεν συγκρίνεται με αυτή των ειδικών δυνάμεων. Όσον αφορά τους ΔΕΑ κ μόνο απο το γεγονός οτι υπηρετούν 14 μήνες, δηλαδή 5 μήνες περισσότερο απο τους υπόλοιπους, πρέπει να υπάρχει κ κάποιο κίνητρο εκτός απο τα ελάχιστα χρήματα που παίρνουν που δεν φτάνουν ούτε για νοίκι. Δεν ξέρω για τους ΣΕΑ αλλά εάν όντως είναι σαν τους ΔΕΑ όπως λες κ υπηρετούν 14 μήνες κ δεν μοριοδοτούνται, τότε καταλαβαίνω την απορία σου.
τωρα που βγηκε και προκυρηξη πολυ θα αρχισουν να δηλωνουν δεα και ειδικες δυναμεις να εισαι συγουρος
οι δεα ειναι σαν στελεχοι δεν μενουν μεσα στο στρατοπεδο οπως οι φανταροι, εχουν και παραπανω αδειες απο τους φανταρους
για εμενα επρεπε να μοριοδοτουνται και οσοι υπηρετουν παραμεθωριο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
και δεν περιμένω να ακούσω κατι με σιγουριά απλά να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις που μπορεί να εχει ο καθένας.. Άλλωστε μεχρι να δούμε κατι επίσημα όλα παίζουν αυτο ειναι αυτονόητο
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Τις γυναίκες ούτε στο λιμενικο τις θέλουν αλλά τα λιμάνια είναι γεμάτα. Αν περάσουν τα αθλήματα, δε μπορεί να τις κόψει κανένας. Άσε που οι πιο πολλές θα έχουν βυσματα ( ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ γκουχουγκουχου..)
Τουλάχιστον 500 θα είναι μέσα στους επιτυχόντες.
Με 18,proficiency, αμάξι και 125 βγάζουν 2500 μόρια. Μην βάλω 3τεκνια και 2η γλώσσα γιατί εκεί ξεφεύγουν.
500 τέτοιες τουλάχιστον δε θα χουν κάνει αίτηση;
Τουλάχιστον 500 θα είναι μέσα στους επιτυχόντες.
Με 18,proficiency, αμάξι και 125 βγάζουν 2500 μόρια. Μην βάλω 3τεκνια και 2η γλώσσα γιατί εκεί ξεφεύγουν.
500 τέτοιες τουλάχιστον δε θα χουν κάνει αίτηση;
Καλησπέρα παιδιά Όλοι έχουμε το άγχος να δούμε τ θα γίνει.. λογικό να ρωτάμε οποίος ξέρει κάτι α πει κτλπ κ κρεμόμαστε μετά ατα λεγόμενα.. αν δεν βγουν οι πίνακες μην ακούτε τπτ.. κανείς δεν ξέρει κεναναν εδώ ... όποτε μικρό καλάθι κ λίγες μέρες μείνανε
Σε ποσες μερες θα βγουν οι πινακες?;
7-9 είχα διαβάσει να γράφετε έδωJohny311 έγραψε: Σε ποσες μερες θα βγουν οι πινακες?;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Λοιπόν μάγκες ας σταματήσει επιτέλους αύτο το αστείο με τις βάσεις. Μέχρι να βγουν κάνεις δεν ξέρει. Και αυτοί που είναι στα υπουργεία μέσα τα προστατεύουν όλα γιατί δεν θέλει να μαθευτεί κάτι.. Ο ένας λέει βάση 2200-2300 ο άλλο; Βγαίνει και λέει τώρα βάση κάνω από 2500 ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Σεβαστείτε αυτούς που έχουν χαμηλά μόρια και κάθε φορά τους δίνετε ελπίδες και μέτα τους τις παίρνετε πίσω. Αυτα καλημέρα.
Αν οντως η βαση ξεφυγει πανω απο 2500, τη ζημια την εκαναν οι γυναικες! Εγω το αποκλειω να προσλαβουν τοσες γυναικες, που θα τις πανε; Στα ματ; Στη Δελτα; Μονο στα τμηματα για σκοπια... πανω απο 100-150 γυναικες δε παιρνουν!
Vicop έγραψε:Πώς θα κόψουν μια γυναίκα εαν εχει μορια, εχεις σώας τας φρένας, είναι υγιής και περνάει τα αθλήματα; φαντάσματα βλέπετε μερικοί; αυτα δεν υπάρχουν... απαξ κ ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις περνάει η γυναίκα θελουν δε θέλουν.Slade7 έγραψε:Vicop έγραψε:Βρε εδω θα είμαστε ναι απλα και αλλη φορα που είπα ότι 6/10 διδεται η ονομασία των Αστυφυλάκων και 7 μπαίνουμε, ενας μου την έλεγε πως το ξέρω και τα σχετικά και μετα απο μερες βγηκε το πρόγραμμα σίτισης το οποιο εχει την ιδια ημερομηνία που ειχα πει, αλλα δεν έχει γράψει να πάρει πισω την αμφισβήτησή του.Ελπίζω οταν διαψευστεί αυτο το νουμερο πκυ ορίζεις, να το παραδεχτείς.
Καλώς ή κακώς πλεον η πλειοψηφία γυναικών γυμνάζεται, ασχολείται, ενδιαφέρεται και δεν υστερεί σε τίποτα. Και πολυ το χαιρομαι αυτο.
Έχουμε να βουλώσουμε στόματα σε κάτι τυπους που εχουν το "τραβα πλυνε κανα πιατο" καραμέλα... Ασε!
Μα Ποιος σου είπε ότι θα κοπούν από τα αθλήματα; Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται πάνω. Εγώ σου λέω ότι θα κόψουν πάρα πολλές επειδή δεν θέλουν να έχουν πάνω από 100 γυναίκες στους 1500 Ε. Φ που θα πάρει αυτή η σειρά επειδή θέλουν να τους ρίξουν σε μαχιμες υπηρεσίες το πως ξερουν πανω πως να το κανουν.
Μήπως θα πας στα ΜΑΤ εσύ; Και ξαναλέω έδωσα πληροφορία αν πέσω έξω δεν έπεσε εγώ έπεσε αυτός που μου τα είπε θα βγω όμως και θα πω ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ !
Τωρα σχετικά με το αν ξέρω τι παίζει, αστο να το γνωρίζω καλύτερα φίλε μου.
Τα ψυχοτεχνικα σου λένε κάτι ; Εσύ τι νομίζεις ότι περνάς ψυχοτεχνικα και σου λένε πέρασες η κοπηκες εκείνη την στιγμή;3 μέρες περνάς ιατρικά ψυχοτεχνικα αθλήματα και όταν περάσουν όλοι βγάζουν πίνακες επιτυχών τι νομίζεις ότι δεν μπορούν να κόψουν αν θέλουν 300 γυναίκες; πιστεψε ότι θέλεις από εκεί και πέρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες