Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

1/1/1993 και πάνω, όλοι οι άλλοι απορρίπτονται δυστυχώς φίλε μου !
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Παιδιά δύο τρεις τύποι γυρνάνε εδώ στα μέρη μου με περιφανια και ισχυρίζονται ότι είναι ήδη μέσα όχι επειδή έχουν τα προσόντα αλλά επειδή έχουν πολύ ισχυρό μέσο; Γίνεται σε κάτι που γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ να βάλουν βίζμα... Το γνωρίζω ότι ζούμε στην Ελλάδα και ότι γενικά ρουσφέτια γίνονται αλλά αυτό με θορύβησε λίγο γιατί αν περνάει και σε αυτούς τους διαγωνισμούς το βίζμα καηκαμε...
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Το 2-3 το λέω γιατί δεν είναι πολλοί αναλογικά με τον πληθυσμό του νησιού... Αλλά για να κυριολεκτω είναι 5 άτομα (ο ένας δε είναι και κάτω του 1,70) ... Έπρεπε να τους δείτε με μια έπαρση που μιλούσαν και οι 2 είναι και παιδιά ιερέα... Τελοσπαντων το θέμα είναι πως αν ισχύει όλο αυτό το παιχνιδακι φαντάζομαι πως δεν θα είναι οι μόνοι που θα παρακάμψουν την αξιοκρατία
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Πόσο πιστεύετε θα πάει η βάση στην β κατηγορία;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Xen93 έγραψε:Παιδιά δύο τρεις τύποι γυρνάνε εδώ στα μέρη μου με περιφανια και ισχυρίζονται ότι είναι ήδη μέσα όχι επειδή έχουν τα προσόντα αλλά επειδή έχουν πολύ ισχυρό μέσο; Γίνεται σε κάτι που γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ να βάλουν βίζμα... Το γνωρίζω ότι ζούμε στην Ελλάδα και ότι γενικά ρουσφέτια γίνονται αλλά αυτό με θορύβησε λίγο γιατί αν περνάει και σε αυτούς τους διαγωνισμούς το βίζμα καηκαμε...

Αυτοι που τα λέγανε αυτά το 2019 βγήκαν στον πίνακα 5.500 θέση.

Τίποτα δεν περνάει

Ωστόσο κράτα ονόματα να τους δεις στον πίνακα με τα μόρια, γιατί μπορεί να είναι τόσο χαζοι που να καταθέσουν πλαστά και με μια ένσταση τους πετάς έξω.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Διασωστης31 έγραψε:
Xen93 έγραψε:Παιδιά δύο τρεις τύποι γυρνάνε εδώ στα μέρη μου με περιφανια και ισχυρίζονται ότι είναι ήδη μέσα όχι επειδή έχουν τα προσόντα αλλά επειδή έχουν πολύ ισχυρό μέσο; Γίνεται σε κάτι που γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ να βάλουν βίζμα... Το γνωρίζω ότι ζούμε στην Ελλάδα και ότι γενικά ρουσφέτια γίνονται αλλά αυτό με θορύβησε λίγο γιατί αν περνάει και σε αυτούς τους διαγωνισμούς το βίζμα καηκαμε...

Αυτοι που τα λέγανε αυτά το 2019 βγήκαν στον πίνακα 5.500 θέση.

Τίποτα δεν περνάει

Ωστόσο κράτα ονόματα να τους δεις στον πίνακα με τα μόρια, γιατί μπορεί να είναι τόσο χαζοι που να καταθέσουν πλαστά και με μια ένσταση τους πετάς έξω.

Καλά και ο xen Να μην τους κάνει ένσταση αν έχουν πλαστά όταν πάνε σχολή θα φάνε άκυρο...

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Θα σας πω εγώ την δίκη μου απορία... Δυστηχως οι πρώτοι 400 θα προσληφθούν κατευθείαν, αυτό το καταλάβαμε ... Οι υπόλοιποι 600 αν τύχει ένας από τους 600 να είμαι εγώ, πως θα ξέρω πόσοι έχουν κόποι και ποιους έχουν καλέσει στη θέση τους. Αν είμαι 10 επιλαχών και ένας άλλος 100 επιλαχών και πάρουν αυτόν, εγώ πως θα το μάθω ; Δυστηχως εκεί θα μπει το βύσμα...
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Αστούς να λένε μέσον δεν χωράει το μόνο πράγμα που μπορεί να γίνει και ας μην κρυβόμαστε αν είναι κάποιος από τους πρώτους επιλαχόν και έχει γερό βύσμα μπορούν να κόψουν κάποιον είτε στα αθλήματα είτε στα ψυχοτεχνικα αυτό μπορεί να γίνει και άνετα αν είναι στους πρώτους επιλαχών ξανά λέω Οχι αν είναι 2000 θέσεις πίσω
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Nikoskriti4 έγραψε:Θα σας πω εγώ την δίκη μου απορία... Δυστηχως οι πρώτοι 400 θα προσληφθούν κατευθείαν, αυτό το καταλάβαμε ... Οι υπόλοιποι 600 αν τύχει ένας από τους 600 να είμαι εγώ, πως θα ξέρω πόσοι έχουν κόποι και ποιους έχουν καλέσει στη θέση τους. Αν είμαι 10 επιλαχών και ένας άλλος 100 επιλαχών και πάρουν αυτόν, εγώ πως θα το μάθω ; Δυστηχως εκεί θα μπει το βύσμα...

Οποίος διορίζεται βγαίνει το ονόματα του στο διαύγεια.

Και μετά τον τσεκάρεις στην λίστα επιλαχοντων τι θέση είχε και αν πηδηξε άτομα.

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Μην δίνεις σημασία στο τι λέει ο καθε *****. Όταν κάτι είναι μέσω ασεπ είναι αδιάβλητο. Στο μόνο που ίσως μπορούν να βάλουν βύσμα είναι τα αγωνίσματα, αλλά και πάλι. Το πολύ τους κάνεις μια ωραία ένσταση και αντε γεια

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πείτε μόρια στην β κατηγοριααα
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μπεσαλιδικες κουβέντες όμως όχι σάλια σα τα κοπέλια
Babis77
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Babis77 »

Πόσο βάση?
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Xen93 έγραψε: Παιδιά δύο τρεις τύποι γυρνάνε εδώ στα μέρη μου με περιφανια και ισχυρίζονται ότι είναι ήδη μέσα όχι επειδή έχουν τα προσόντα αλλά επειδή έχουν πολύ ισχυρό μέσο; Γίνεται σε κάτι που γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ να βάλουν βίζμα... Το γνωρίζω ότι ζούμε στην Ελλάδα και ότι γενικά ρουσφέτια γίνονται αλλά αυτό με θορύβησε λίγο γιατί αν περνάει και σε αυτούς τους διαγωνισμούς το βίζμα καηκαμε...
δεν τους ρωτας ποσο θα ειναι η βαση να τελειωνουμε
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Xa xa xa GUN σωστός ... Γράψτε ρε παιδιά τα μόρια σας και να κάνουμε καμία εκτίμηση μεταξύ μας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες