Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Politis97 »

Το πτυχίο το έβαλα σε «». Στο επαλ πλην του απολυτηρίου παίρνεις και ένα πτυχίο άσκησης επαγγέλματος του τι τελείωσες. Αυτό είναι που μπορείς να καταθέσεις στον Β ομάδα.

Το απολυτήριο το κανονικό για να καταλάβω στον Β μπορείς ; Δηλαδή ένας του γενικού μπορεί να μπει Β ομάδα να κάνει αίτηση ;

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Politis97 έγραψε:Το πτυχίο το έβαλα σε «». Στο επαλ πλην του απολυτηρίου παίρνεις και ένα πτυχίο άσκησης επαγγέλματος του τι τελείωσες. Αυτό είναι που μπορείς να καταθέσεις στον Β ομάδα.

Το απολυτήριο το κανονικό για να καταλάβω στον Β μπορείς ; Δηλαδή ένας του γενικού μπορεί να μπει Β ομάδα να κάνει αίτηση ;

Το πτυχίο του επαλ δε σου δίνει 1000 μόρια σε περίπτωση που νόμιζες κάτι τέτοιο. Για αυτό σε ρώτησα αν σπούδασες σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Όχι δε μπορείς να κάνεις αίτηση και στις 2 ομάδες. Πρέπει να επιλέξεις μια από τις δύο.

Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Politis97 »

Έχω και τριτοβάθμιας είναι δυνατόν να νόμιζα κάτι τέτοιο ; 😂

Άρα στην Β μπορεί οποιοσδηποτε να κάνει βάζοντας το κανονικό του απολυτήριο ;

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Gpap πτυχιούχε ποσα μορια έχεις ;
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

O σαγιοναρετ σερεγαλ μιτσουκετ σικρετ ; Που ειναι ; Εσβησε τον λογαριασμο επδ βγηκε χθες ; Σαν τα προβατα σφαχτηκαμε πτυχιουχοι και μη. Ελαχιστοι απο εδω μεσα θα μπουν. Α 320 😂😂 ατομα β 80 😂😂😅😂😅😂😅😂😂 Απιστευτο και ομως αληθινο. Οσο και να εχουμε γουλεα βαση κατω απο 3350-3400 δεν πέφτει
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Politis97 έγραψε:Έχω και τριτοβάθμιας είναι δυνατόν να νόμιζα κάτι τέτοιο ; 😂

Άρα στην Β μπορεί οποιοσδηποτε να κάνει βάζοντας το κανονικό του απολυτήριο ;

Στη Β κάνεις μόνο με πτυχίο επαλ.

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Επισης αποχωρώ απο το forum. Να ειστε καλα και οσοι δεν μπειτε η ζωη ειναι μπροστα. Εγω θα κανω την προσπαθεια μου αλλα καθως γνωριζοντας το αποτέλεσμα δεν εχει νοημα Να γραφω αλλο εδω. Καλυτερα να ασχολουνται αυτοι που εχουν πιθανοτητες.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Walas »

Politis97 έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ:Στην Α ομάδα έχω 3340 μόρια

Στην Β ομάδα 3310 με το «πτυχίο» που είχα από επαλ

Τι συμφέρει να κάνω ;

Έχεις τελειώσει και Γενικό λύκειο και ΕΠΑΛ;

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Fousekis έγραψε:Επισης αποχωρώ απο το forum. Να ειστε καλα και οσοι δεν μπειτε η ζωη ειναι μπροστα. Εγω θα κανω την προσπαθεια μου αλλα καθως γνωριζοντας το αποτέλεσμα δεν εχει νοημα Να γραφω αλλο εδω. Καλυτερα να ασχολουνται αυτοι που εχουν πιθανοτητες.

Καλή επιτυχία ρε μάγκα και επειδή τα λεγες σταράτα! Αύγουστο με Σεπτέμβριο προκηρυξη ειδικών φρουρών ξανά έρχεται! Το που και το πως μην το ρωτάτε αλλά θα το δείτε! Προχωράμε κανονικά όλοι μάγκες!

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

ΕΦ21 έγραψε:
Fousekis έγραψε:Επισης αποχωρώ απο το forum. Να ειστε καλα και οσοι δεν μπειτε η ζωη ειναι μπροστα. Εγω θα κανω την προσπαθεια μου αλλα καθως γνωριζοντας το αποτέλεσμα δεν εχει νοημα Να γραφω αλλο εδω. Καλυτερα να ασχολουνται αυτοι που εχουν πιθανοτητες.

Καλή επιτυχία ρε μάγκα και επειδή τα λεγες σταράτα! Αύγουστο με Σεπτέμβριο προκηρυξη ειδικών φρουρών ξανά έρχεται! Το που και το πως μην το ρωτάτε αλλά θα το δείτε! Προχωράμε κανονικά όλοι μάγκες!

Και εγω το πιστευω οτι θα βγει ξανα προκ αν οχι τελη του 21 αρχες του 22 σιγουρα θα βγει

SEMPER FI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από SEMPER FI »

Μια καθαρά φωτογραφική προκήρυξη ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει η αντιπολίτευση.1. Μείωσαν τις Ειδικές Δυνάμεις από 500 σε 200 για να μην πουν πως έβαλε η κυβέρνηση τους κομανταρέους στα πανεπιστήμια.

2 Κατέστησαν ουσιαστικά άχρηστο το δίπλωμα μηχανής που τρέχαμε όλοι να βγάλουμε γιατί σου λέει όλοι θα έχουν από αυτό.

3 Μοριοδότησαν τα πτυχία με ;1000 μόρια που μέχρι τώρα σε όσες προκηρύξεις έχουν βγεί μόνο τα τέκνα πεσόντων αστυνομικών δικαιούνταν.

4 Μοριοδότησαν το πτυχίο ACDL

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΕ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SEMPER FI την Τρί Ιουν 01, 2021 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

Σημερα συνεδριαζε ο χρυσοχοιδης και ανεφερε πως θα ενισχυθουν οι αστυνομικες δυναμεις με τη δημιουργια νεων μικρων ομαδων. Αυτο χωραει πολλες μεταφρασεις.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

thomaskdal έγραψε: Σημερα συνεδριαζε ο χρυσοχοιδης και ανεφερε πως θα ενισχυθουν οι αστυνομικες δυναμεις με τη δημιουργια νεων μικρων ομαδων. Αυτο χωραει πολλες μεταφρασεις.

Δλδ;

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Στη Δυτική Αττική θα φτιαχτεί νέα Διεύθυνση με επιχειρισιακες ομάδες. Θέλει να φτιάξει Ομάδα Δραση στην Αττική και αν δε πάρει ΕΦ δε μπορεί να φτιάξει που θα τους βρει; Μετά το χθεσινό 400αρι στην ΟΠΠΙ, αλλά και όλα αυτά που γίνονται με τις δολοφονίες μέσα στο δρόμο μπροστά σε κόσμο, όλα δείχνουν νέα προκήρυξη ΕΦ για τμήματα, Δραση, Δίας!

Τρελέ πασοκε πάρε 1000 άτομα θα σας ψηφίζουμε μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση!

Othonas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Othonas »

Σύντομα θα έχουμε και άλλη προκήρυξη ειδικών φρουρών
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες