Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Θέλω να αφήσω κάτι τελευταίο.. το workenter περιμένω να βγει να μας πει πόσες αιτήσεις έφτασε το κοντέρ τελικά από την πηγή που του είπε οτι Παρασκευή ήταν 8.5χιλιάδες. Έχω σπορεία πραγματικά γιατί δεν ξέρω κάτι μου βρωμάειι
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ετσι ακριβως. Ενα μπανακι μια χαλαρη βολτουλα εξω θα σας κανει να ξεχαστειτε λιγο και να καθαρισει το μυαλο σας.
Ρε παιδια τις προηγουμενες μερες τοσα ατομα και καλα με γνωστο απο μεσα λεγανε πληροφοριες για βασεις, αιτησεις κτλ... Που χαθηκατε;
Αντε πειτε τπτ

Αντε πειτε τπτ
Για καφέ παω συζητάνε για αυτό. Για μπάνιο παω πάλι τα ίδια. Στην δουλειά είμαι πάλι! Έλεος 😁😁
Όποιος σας πει για πόσες αιτήσεις έχουν γίνει ακριβώς θα είναι ψέματα... Τι σας νοιάζει ήθελα να ξερα. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. καλό καλοκαίρι και με το καλό να μας μπει το νέο έτος και ας είμαστε και στις μηχανές μας περιπολία!!!
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Λοιπόν ακούστε κάτι μια συζήτηση που έγινε σήμερα το πρωί μεταξύ του πατέρα μου αποστρατου Ταξιάρχου και ενός παλιού του συνεργάτη τώρα πλέον ανώτερου αξιωματικού ο οποίος έχει διατελέσει σε επιτροπές προκηρύξεων... Η ουσία της συζήτησης είναι ότι η προκυρηξη γενικά είχε χαμηλή συμμετοχή για τα δεδομένα της εποχής αιτήσεων, μόλις μαθεύτηκε ότι τελικά υπήρξε όντως χαμηλή συμμετοχή το τελευταίο Σκ και έως την Δευτέρα έσπευσαν αρκετές χιλιάδες άτομα να κάνουν αίτηση συμμετοχής... Άτομα τα οποία είχαν ως επί το πλείστον χαμηλά μόρια και με την παραπάνω πληροφορία ανανεώθηκε το ηθικό τους και τελευταία στιγμή έσπευσαν για να έχουν κάποιες ελπίδες... Εάν όντως αυτός ο προβληματισμός ισχύει η βάση θα διαμορφωθεί με κλίση προς τα κάτω... Τώρα τα συμπεράσματα και οι προβληματισμοί δικοί σας
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι μεταφέρουμε πληροφορίες δεν τις μαθαίνουμε μέρα παρά μέρα! Και ούτε γίνεται να πριζουμε μπάλες για να μάθουμε κάποιο νέο, όταν να πούνε σας το μεταφέρουμε. Και να θυμίσω ότι οι πληροφορίες π είχα δώσει ήταν οι ίδιες με άλλων 2 παιδιών
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
lamdar92 έγραψε:Θέλω να αφήσω κάτι τελευταίο. Το workenter περιμένω να βγει να μας πει πόσες αιτήσεις έφτασε το κοντέρ τελικά από την πηγή που του είπε οτι Παρασκευή ήταν 8.5χιλιάδες. Έχω σπορεία πραγματικά γιατί δεν ξέρω κάτι μου βρωμάειι
Σου βρωμαει για προς τα κατω (λιγοτερες) ή προς τα πανω (περισσοτερες);
Εδω μεσα ο καθενας λεει την αποψη του σωστη λαθος θα δειξει. το να επιλεγουμε μην αρεστα ως προς τον αριθμο μοριων κο τα σε μας τι καταφερνετε; Να ικανοποιησετε το εγω σσς κ οτι ολα πανε καλα κ σας ρωτω ειναι πολλες οι αιτησεις 19000 τον αριθμο; Ειναι απιθανο να συμβει; Η βαση απο 2400 μεχρι 2600 ειναι δυσκολο να παει. Καθιστε σκεφτειτε κ μην γραψετε συνεχεια *****
- Iceman σωστή η συνταγή σου πολύ σωστή φίλε.. ένα θα σας πω θα πάμε για κλείσιμο του νήματος αν συνεχιστεί αυτο τσαντίρι που έχει γίνει μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα
Ο. Π. Κ. Ε
Είμαστε κάποια άτομα που μιλάμε σοβαρά και κάποιοι π με την πρώτη ευκαιρία πετάνε την κάθε κοτσανα δυστυχώς... Ίσως η λύση θα ήταν κάποια τιμωρία σ αυτούς τους λογαριασμούς και όχι στο νήμα
Παιδιά θελει ηρεμια δυστηχος κανεις σιγουρα δεν ξέρει πόσα άτομα έκαναν αιτήσεις ποσο θα είναι η βάση ο τελευταίος και αν κόψουν πολυ κόσμο με ταττου η είναι ελαστικοί η στα αθλήματα αν αφήνουν τον 4.25 να περνάει μακαρι να περάσουμε όλοι εδώ μέσα να πέσουν οι βάσεις γτ δεν κρίνετε αν καπιος ειναι καλος αστυνομικός επηδει πηγε ειδικές δύναμης η δόκιμος η πυροβολικό και έχει περισοτερα μορια Η απο καπιον που δεν έχει η δεν θα είναι καλός αστυνομικός επηδει έκανε 4.30 το 1000ρι η εχει ταττου στο μπράτσο ολα καλα θα πανε πρωτα η Παναγία και το ονοιρο ζωης θα γίνει
fsafa έγραψε:Slade7 έγραψε:fsafa έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί γεννηθείς του 1991-92 που είχανε κάνει τα χαρτιά τους και το 2011. Και είχανε περιθώρια να αυξήσουν τα μόρια τους, άμα δεν το παράτησαν μπορούσαν άνετα από το 2011 που είχανε 2200 μόρια τώρα να έχουν 2500 (δεν είχανε δίπλωμα για μηχανή).
To 2011 παιδιά του 92 ήταν 19 χρονών ωστόσο το 90% ήταν μέσα Στο στρατό η ακόμα δεν είχε μπει του 91 μπορούσαν να μπουν στρατό από Αύγουστο του 2010 ωστόσο Γ, Δ ΕΣΣΟ του 2010 θα μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους (Όχι οι δόκιμοι όμως) Από την Α ΕΣΣΟ 2011 δηλαδή Φεβρουάριο δεν μπορούσαν διότι περνάν απολυτήριο Νοέμβριο. Συμπέρασμα ότι η προκήρυξη η φετινή είναι πολύ δίκαιη για τους 91 και 92 που δε είχαν ποτέ την ευκαιρία να συμμετάσχουν Στην προκήρυξη του 2011 ενώ οι 90αριδες αν έμπαινες 2009 Αύγουστο που μπορούσαν ακόμα και δόκιμος να έμπαινες έβγαινες τέλη του 2010 είχαν την ευκαιρία τους τότε, απλά τελικά επωφελήθηκαν αρκετά 91,92 Διότι είχαν μόρια ειδικών δυνάμεων- ΔΕΑ κτλπ από το 2012 Και είχαν χρόνο να μαζεύουν χαρτιά συνέχεια και συνέχεια ώστε να περιμένουν μια προκήρυξη ήρθε το 2019 7 χρόνια λοιπόν μάζευαν μόρια.
Συμπέρασμα : Οι πιο πολλές θέσεις της προκηρύξεις θα πιαστούν από παιδιά 91 - 92
Εγώ απλώς το επισήμανα για το που θα κυμανθεί η βάση. Είδα και κάτι κοπέλες γεννηθείς 92-93. Με απολυτήρια 17. Πολύτεκνες χωρίς διπλώματα οδήγησης. Και αυτές λογικά θα έχουν δηλώσει συμμετοχή φέτος.
Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν η βάση είναι κάτω από 2350-2400.
Υ. Γ Παίζει να είμαι ο μοναδικός που επιμένω για τόσο υψηλή βάση, αλλά δεν πειράζει
Δεν είσαι ο μόνος εγώ παντα πίστευα σε βάση πάνω από 2500
Λοιπόν πληροφορία λέει για μένα είναι. πολυ έγκυρη εσείς βγάλτε συμπεράσματα.
17.000 αιτήσεις και η Βάση κρατηθείτε μερικοί και μην με βρίζετε 2450 - 2500
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Ακριβώς φίλε μουΘανος2468 έγραψε:Παιδιά θελει ηρεμια δυστηχος κανεις σιγουρα δεν ξέρει πόσα άτομα έκαναν αιτήσεις ποσο θα είναι η βάση ο τελευταίος και αν κόψουν πολυ κόσμο με ταττου η είναι ελαστικοί η στα αθλήματα αν αφήνουν τον 4.25 να περνάει μακαρι να περάσουμε όλοι εδώ μέσα να πέσουν οι βάσεις γτ δεν κρίνετε αν καπιος ειναι καλος αστυνομικός επηδει πηγε ειδικές δύναμης η δόκιμος η πυροβολικό και έχει περισοτερα μορια Η απο καπιον που δεν έχει η δεν θα είναι καλός αστυνομικός επηδει έκανε 4.30 το 1000ρι η εχει ταττου στο μπράτσο ολα καλα θα πανε πρωτα η Παναγία και το ονοιρο ζωης θα γίνει
; Δύσκολα έως ακατόρθωτο να είναι ένα άτομο 24 ώρες το 24ωρω παρών να βλέπει τα τρολ. κ. να γίνεται σαματας εδώ μέσα..1ας θα το πει κ οι υπόλοιποι τον κράζουν σε 8 σελίδες... αραξτε
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες