Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 11
Ομάδα α ήμουν έβγαλα το 16,17.600 μόρια αλλά δυστυχώς στο παλιό σύστημα μια θέση προκυρηξανε μόνο ( είμαι από κινητό και δεν βρίσκω την επιλογή προσωπικό μήνυμα)
Με το νέο μισθολόγιο οι νεοεξερχόμενοι θα παίρνουν λιγότερα και τον πρώτο καιρό λόγω κρατήσεων θα παίρνεις περίπου 750 για κάνα χρόνο.Tasis123gr έγραψε:Η αδερφή μου είναι 8 χρόνια αστυφυλακας στην Αθήνα οπότε θα σου απαντήσω ακριβώς.1) θα κάνεις ότι κάνει ο άνδρας σε υπηρεσίες όπως πχ τμήμα ή τροχαια. Συνήθως μετά από 5-6 χρόνια στις γυναίκες δίνεται η δυνατότητα να μεταθετηθουν σε μια υπηρεσία μη μαχιμη, δηλαδή γραφείο διεύθυνσης ή στο 100 εάν το ζητήσουν.2) ορισμένες μη ειδικές υπηρεσίες είναι τροχαια, τμήμα,100, ασφάλεια και οι αστυνομικές διευθύνσεις. Ύστερα υπάρχουν οι ειδικές υπηρεσίες που τις έχει αναλυτικά στο astynomia.gr.3) μπορείς να πας τροχαια ίσως και με το που βγεις από τη σχολή. Ο μισθος ενός νεοεξερχομενου αστυφυλακα μαζί με νυχτερινά και πενθημερα είναι περίπου στα 950 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και αυξάνεται ελάχιστα κάθε 2 χρόνια. Η αδερφή μου πάντως με 8 χρόνια υπηρεσίας φτάνει και τα 1100
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλημέρα παιδιά και εγώ είμαι γεννηθείς το 93 και θα ξανα δοσω 3 φορά. Φέτος έβγαλα 1863 και πέρυσι 1877. Όντως η δουλειά και το διάβασμα είναι ζόρικα αλλά χρειάζονται τα χρήματα για τα ιδιαίτερα αλλιώς να φτάσεις εκεί ψηλά δύσκολα...
-
- Υπολοχαγός
Τι τομέα είστε στο επαλ; Εγώ είμαι διοίκησης και οικονομίας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πληροφορικής.
-
- Υπολοχαγός
Ήθελα να ρωτήσω, έχετε δει διαφορά της περσινής ύλης με την φετινή; Στο οικονομίας την έκαναν πιο εύκολη φέτος!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έχει βγει από τώρα η εξεταστέα ύλη?
-
- Υπολοχαγός
Πάνω από εβδομάδα έχει δημοσιευθεί η ύλη!
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα. Να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να μου πείτε. Τελειώνω με την σχολή που σπουδάζω τώρα και σκέφτομαι 2 πράγματα για μετά. Το ένα που είχα προ πολλού σαν πρώτη επιλογή είναι να ξαναδώσω πανελλήνιες για αστυνομία, και η δεύτερη να κόψω την αναβολή για στρατό, με το που πάρω το πτυχίο μου, έχοντας στο μυαλό μου μήπως είμαι και λίγο τυχερός και υπογράψω αργότερα κάποια σύμβαση αφού υπηρετήσω. Εσείς τι πιστεύεται ότι είναι πιο καλή σαν λύση;
Καλησπερα φιλε μου! Εγω θα σου προτεινα εαν σε παιρνει ηλικιακα και μπορεις να ξαναδωσεις πανελληνιες για αστυφυλακων ειναι η μονη σιγουρη λυση. Απο κει κ περα εαν δεν περασεις και θες πηγαινε στρατο αλλα μην βιαζεσαι τοσο για το στρατιωτικο σου, δεν θα βγει κατι συντομα. Για μενα ξαναδωσε 

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Εφόσον μπορείς καλύτερα δώσε Πανελλήνιες για Αστυνομία. Οι ΟΒΑ δεν προορίζονται για στελέχη στις ΕΔ, αναλώσιμο προσωπικό είναι και αφού δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα για προκήρυξη ΕΠΟΠ, δυστυχώς το μέλλον τους είναι εντελώς αβέβαιο.Kostas444 έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα και από εμένα. Να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να μου πείτε. Τελειώνω με την σχολή που σπουδάζω τώρα και σκέφτομαι 2 πράγματα για μετά. Το ένα που είχα προ πολλού σαν πρώτη επιλογή είναι να ξαναδώσω πανελλήνιες για αστυνομία, και η δεύτερη να κόψω την αναβολή για στρατό, με το που πάρω το πτυχίο μου, έχοντας στο μυαλό μου μήπως είμαι και λίγο τυχερός και υπογράψω αργότερα κάποια σύμβαση αφού υπηρετήσω. Εσείς τι πιστεύεται ότι είναι πιο καλή σαν λύση;
Θα συμφωνήσω και εγώ με τη σειρά μου, με τους 2 κυρίους που τοποθετήθηκαν φίλε Κώστα. Μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς πλέον, η μόνη σίγουρη "οδός" για να αλλάξει ρουχισμό και να φορέσει στολή κάποιος, είναι οι Πανελλήνιες. Να κοιτάξεις λοιπόν εφόσον σε παίρνει το όριο ηλικίας να ξανά δώσεις πανελλήνιες και μάλιστα περισσότερες από μία φορές, σε περίπτωση που αποτύχεις με την πρώτη (που το απεύχομαι).
Φιλικά,
Φιλικά,
-
- Υπολοχαγός
Σωστός dyk, εγώ για παράδειγμα τελείωσα σπουδές και στρατό, έδωσα το 2016 πανελλήνιες δεν τα κατάφερα και τώρα στα 24 ξαναδινω πανελλήνιες τελευταία μου ευκαιρία για να περάσω σε κάποιο σώμα ασφαλείας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Vegeta1993 έγραψε:Σωστός dyk, εγώ για παράδειγμα τελείωσα σπουδές και στρατό, έδωσα το 2016 πανελλήνιες δεν τα κατάφερα και τώρα στα 24 ξαναδινω πανελλήνιες τελευταία μου ευκαιρία για να περάσω σε κάποιο σώμα ασφαλείας.
Νομίζω μέχρι τα 26 σου μπορείς να δώσεις. Η χρονιά που δίνει τελευταία φορά λόγω ορίου ηλικίας είναι νομίζω του 91 η του 92
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ναι ηλικιακά με παίρνει είμαι 22 ακόμα και περιμένω αυτή τη περίοδο να τελειώσω με την σχολή (πιστεύω μέχρι ιανουάριο να έχω ξεμπερδέψει). Και εγώ αυτό σκέφτομαι όπως και εσείς, δηλαδή να ξανα δώσω για αστυνομία που είναι η πιο σίγουρη λύση και πλέον η μοναδική.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης