Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alekadim έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:05 pm Μπορει καποιος που περασεαπο γιατρους στο251ΓΝΑ να μας πει αν οι γιατροι τον εξετασαν στις ειδικότητεςτου πρωτου πινακα;
200η φορα ρωτας διαβασε το φεκ
Επισκέπτης

Καλημέρα.
Γνωρίζουμε μέχρι πότε είναι τα πκε;
Arxitekton

Re: ΕΠΟΠ - άθλημα 50 μετρα κολύμβηση

Δημοσίευση από Arxitekton »

Στις προηγούμενες προκηρυξεις υπάρχει το άθλημα 50μ κολύμπι.
Στις απαιτήσεις που είχαν ήταν ότι ότι έπρεπε να κουβαλάς σκουφάκι και γυαλιά για την κολύμβηση. Ισχυει ότι πρέπει να τα έχεις υποχρεωτικα?
Επισκέπτης

Re: ΕΠΟΠ - άθλημα 50 μετρα κολύμβηση

Arxitekton έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 3:40 am Στις προηγούμενες προκηρυξεις υπάρχει το άθλημα 50μ κολύμπι.
Στις απαιτήσεις που είχαν ήταν ότι ότι έπρεπε να κουβαλάς σκουφάκι και γυαλιά για την κολύμβηση. Ισχυει ότι πρέπει να τα έχεις υποχρεωτικα;
σκουφακι και κολλητο μαγιο σιγουρα. Για τα γυαλια δεν ξερω αν ειναι υποχρεωτικα. Καποιοι νομιζω δεν ειχαν
mariamerm
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Λογοθεραπεύτρια

Εποπ-αθλήματα

Δημοσίευση από mariamerm »

Καλημέρα (ή καλησπέρα) σε όλους!:D
Μιας και βρίσκομαι στη διαδικασία προετοιμασίας των αθλημάτων, ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα και οποίος ξέρει μου απαντάει.
Σε ποιο στάδιο γίνονται οι εξετάσεις στην Αθήνα;
Στους αγώνες δρόμου ποια είναι η θέση εκκίνησης;
Ευχαριστω εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους!
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Αγωνίσματα θα δώσουμε την επόμενη μέρα από αυτή που μας κάλεσαν να παρουσιαστουμε;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 5:34 pm Αγωνίσματα θα δώσουμε την επόμενη μέρα από αυτή που μας κάλεσαν να παρουσιαστουμε;

οχι ρε φιλε ειπαμε εκατο φορες ειναι τελευταια τα κωλοαθληματα. Για να δωσεις πρεπει να περασεις με επιτυχια ιατρικα ψυχοτεχνικα και μετα. Η σειρα ειναι η εξης: ψυχοτεχνικα ιατρικα και αθληαμτα ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?????
Επισκέπτης

Παιδιά από αθλητικές δοκιμασίες τα έχω όλα με εξαίρεση μόνο τα 1000 μέτρα τρέξιμο που όμως είμαι και εκεί κοντά να τα πιάσω.Πιστευεται ότι θα μεσολαβήσουν 10 ημέρες ή και παραπάνω από τις ψυχοτεχνικες εξετάσεις μέχρι τις αθλητικές δοκιμασίες;

Tourkofagia

Δημοσίευση από Tourkofagia »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 5:53 pm Παιδιά από αθλητικές δοκιμασίες τα έχω όλα με εξαίρεση μόνο τα 1000 μέτρα τρέξιμο που όμως είμαι και εκεί κοντά να τα πιάσω.Πιστευεται ότι θα μεσολαβήσουν 10 ημέρες ή και παραπάνω από τις ψυχοτεχνικες εξετάσεις μέχρι τις αθλητικές δοκιμασίες;

Οχι απο την αρχή απο τα ψυχομετρηκα εως και τα αθλήματα ειναι εως 5 μέρες θα ειναι ελαστικοί μην αγχώνεσαι προσπάθησε να κάνεις μεγάλα βήματα και σχετικά γρήγορα και θα το πιάσεις το όριο προσπάθησε να ελέγξεις την αντοχή σου να βγάλεις τον 1 γύρω 1,40 λεπτα 

Επισκέπτης

Πόσο διάστημα περίπου μετά το τέλος των εξετάσεων και των αθλημάτων θα καλέσουν για κατάταξη όσου είναι επιτυχόντες;
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Να ρωτησω, τις εξετασεις που καναμε του πινακα Α' θα μας ξανα κανουν και εκει check up? Ή απλα θα τις δουν και θα μας κανουν μονο τον πινακα Β'? 
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

καλησπερα παιδια να ρωτησω εγω εχει κανει αιτηση και ξηρα και αεροπορια και με εχουν καλεσει για ψυχοτεχνικα και αυριο θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο να κανω τισ εξετασεις του πινακα α θα πρεπει να εκτυπωσω το χαρτι αεροπορια και ξηρας για να μου βαλει και στα 2 σφραγιδα ο γιατρος η δεν χρειαζεται να εκτυπωσω και τ 2 και αρκει μονο το ενα γνωριζετε?? σας ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια !!!
Επισκέπτης

Λοιπόν σε εμένα ήρθε μειλ λέγοντας για τον πίνακα Α, ουσιαστικά να φέρω την ύλη όπως την ακτινογραφία θωρακος και τα υπόλοιπα. Στα ψυχοτεχνικα 2 στυλό(μπλε) μολύβι, γόμα και ξύστρα. Να σημειωθεί ότι για την κολύμβηση θα πρέπει να έχει ο υποψήφιος μαγιό,  σκουφί, πετσέτα, σαγιονάρες και γυαλιά κολύμβησης. Καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι να περάσουμε εκεί που θέλουμε. :) Λογικά θα έρθει όπου νανε και σε εσάς το μειλ οπότε υπομονή!

NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 4:52 pm
Special2 έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 3:33 pm Συγγνώμη δηλαδή κάθε μέρα θα πηγαίνουμε εκει πρωι ή θα κοιμηθούμε εκεί?

Πουθενά δεν θα κοιμηθείς, παρά μόνο στο κρεβάτι σου. Θα βρίσκεσαι την ώρα που σου λένε στο σημείο, και στο τέλος, θα επιστρέφεις εκεί από όπου ξεκίνησες. 

Να σε ενοχλησω λιγακι ξανα Eleonora,υπαρχει καμια Περιπτωση να καλουν για ΠΚΕ ποτε το Απογευμα?

Δοξα το θεο εχω Καλεστει και βρισκομαι στην Ομαδα 1 με την ωρα παρουσιασης 07:00 ετσι ακριβως το γραφει

Λογικα πρεπει να ειναι Πρωι Πρωι σωστα? αλλιως θα το εγραφε 19:00 αντι για 7 με τα μηδενικα(0)
Τα Μηδενικα μου λενε οτι κυμαινομαστε προς το Πρωι,αρα Πρωι θα παω.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NikhtasK »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 9:20 pm καλησπερα παιδια να ρωτησω εγω εχει κανει αιτηση και ξηρα και αεροπορια και με εχουν καλεσει για ψυχοτεχνικα και αυριο θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο να κανω τισ εξετασεις του πινακα α θα πρεπει να εκτυπωσω το χαρτι αεροπορια και ξηρας για να μου βαλει και στα 2 σφραγιδα ο γιατρος η δεν χρειαζεται να εκτυπωσω και τ 2 και αρκει μονο το ενα γνωριζετε?? σας ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια !!!

Μπορει να κανω λαθος αλλα Νομιζω οτι θελεις και τα δυο χαρτια της αιτησης σου

1 για τον Στρατο Ξηρας και 1 για την Αεροπορια

Και στα δυο χαρτια οπου αναγραφονται οι Πινακες,στον Πινακα Α' ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΑΙΤΗΣΕΙΣ θα πρεπει να σε βαλουν γνωματευση και σφραγιδα οι γιατροι
Αρα 1 Εξεταση,2 φορες οι Ιδιες Σφραγιδες.

Καλη Επιτυχια Παλικαρι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης