Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Ξέρουμε τι όρια ηλικίας θα έχουν οι οδηγοί τώρα;
Εθελονται σας ψάχνουμε, μην κρυφτείτε παλι σε καμία φωτιτσα...
Εντάξει φίλε μου ευχαριστώ. Είμαι 36 και πολίτης οπότε δεν με πιάνει. Καλή συνέχεια.mikeangel έγραψε: Τετ Σεπ 25, 2024 9:03 pm318 εποχικοί κάτω των 35 ετών και θα πάρει μόνο εκατό άτομα, εάν δεν είσαι εποχικός το ξεχνάς. Λυπαμαι.
Όσοι γνωρίζουν να μας πουν, τα νούμερα, για το πόσοι από τους ηδη εποχικούς, είναι άνω των 35. Γιατί αυτοί κινδυνεύουν, να χάσουν εμοδε και εποχικότητα. Εκεί θα παιχτεί το όριο, θεωρώ. Δεν νομίζω να πάει πιο κάτω. Όπως και να έχει, είτε είναι 10 άτομα, είτε 1000, είναι άσχημο να χάνει κάποιος την δουλειά του, ειδικά όταν τα έχει δώσει όλα, για χρόνια. Εκτός και αν έχει δεύτερη, οπότε δεν τον πολυνοιάζει. Πόσοι, όμως, κάνουν και δεύτερη; Ξεφτίλα του υπουργείου! Αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.
Καλησπέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι; Εγώ μόλις έδωσα τα χαρτιά μου για εθελοντης. Τελος Φεβρουαρίου 2025 δινω το τεστ για να γίνω εθελοντης. Για να γίνω 5ετης πρέπει να περιμένω πρώτα να βγει προκυρηξη για εποχικούς να μπω εποχικος και μετά να περιμένω να βγει άλλη προκυρηξη για 5ετια για να γίνω 5ετης ή μπορω και απο εθελοντης αν βγει το καλοκαιρι για 5ετης; Και μετά μπορώ να μονιμοποιηθω και στον ένα χρόνο ξέρω γω ή
Πρέπει να περιμενω μεχρι λιγο πριν λήξει η συμβαση μου; Καταρχήν να πω πως είμαι 20 χρονών. Επισης το βυσμα μετράει;
Πρέπει να περιμενω μεχρι λιγο πριν λήξει η συμβαση μου; Καταρχήν να πω πως είμαι 20 χρονών. Επισης το βυσμα μετράει;
Για να μην σου κόψω τα φτερά θες πολλά χρόνια ακόμα μάζεψε ότι μόρια μπορείς και βρες καμία άλλη δουλειά για μαξιλαράκι γιατί ούτε αυτοί με περισσότερα μόρια από εσένα δεν ξέρουν αν θα μπουν έστω εποχιακοίEthelontis έγραψε: Πέμ Σεπ 26, 2024 11:38 am Καλησπέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι; Εγώ μόλις έδωσα τα χαρτιά μου για εθελοντης. Τελος Φεβρουαρίου 2025 δινω το τεστ για να γίνω εθελοντης. Για να γίνω 5ετης πρέπει να περιμένω πρώτα να βγει προκυρηξη για εποχικούς να μπω εποχικος και μετά να περιμένω να βγει άλλη προκυρηξη για 5ετια για να γίνω 5ετης ή μπορω και απο εθελοντης αν βγει το καλοκαιρι για 5ετης; Και μετά μπορώ να μονιμοποιηθω και στον ένα χρόνο ξέρω γω ή
Καλά εγώ έχω τελειώσει στρατο άλλο όχι ειδικες δυμανεις ή κάτι τέτοιο. Εχω μορια από αγγλικά από διπλώματα και απολυτήριο 14 άρα δύσκολο να μπω με προκυρηξη εποχιακος ε; Κάποιοι λένε μετράει το βυσμα αλλά δεν ξέρω.Ethelontis έγραψε: Πέμ Σεπ 26, 2024 12:30 pmΓια να μην σου κόψω τα φτερά θες πολλά χρόνια ακόμα μάζεψε ότι μόρια μπορείς και βρες καμία άλλη δουλειά για μαξιλαράκι γιατί ούτε αυτοί με περισσότερα μόρια από εσένα δεν ξέρουν αν θα μπουν έστω εποχιακοίEthelontis έγραψε: Πέμ Σεπ 26, 2024 11:38 am Καλησπέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι; Εγώ μόλις έδωσα τα χαρτιά μου για εθελοντης. Τελος Φεβρουαρίου 2025 δινω το τεστ για να γίνω εθελοντης. Για να γίνω 5ετης πρέπει να περιμένω πρώτα να βγει προκυρηξη για εποχικούς να μπω εποχικος και μετά να περιμένω να βγει άλλη προκυρηξη για 5ετια για να γίνω 5ετης ή μπορω και απο εθελοντης αν βγει το καλοκαιρι για 5ετης; Και μετά μπορώ να μονιμοποιηθω και στον ένα χρόνο ξέρω γω ή
Καλησπερα απο ποια πραγματα παιρνω μορια για την προκυρηξη για εποχιακους; Επισης ενα παιδι λεει οτι μπηκε εποχικος χωρις να εχει τελιωσει στρατο και εκανε μετα γινετε αυτο; Επισης πες οτι μπαινω θα ειμαι στον τοπο μου ή οπου να ναι?
Λοιπόν εθελοντή από τώρα να σου πω περί μορίων για προκήρυξη εποχικών. Παίρνουν 5000 μόρια ειδικές δυνάμεις αρχικά και κάθε ειδική κατηγορία (πολυτεκνία, τριτεκνία που ισχύει μέχρι τα 25 νομίζω, ΟΑΕΔ. Δηλαδή ένα χρόνο τουλάχιστον με δελτίο ανεργειας). Πάμε τώρα στο κομμάτι το εθελοντικό, με κάθε χρόνο σαν εθελοντής χωρίς διακοπή παίρνεις κάθε χρόνο 10 μόρια (1000 δηλαδή) άρα και τώρα να μπεις εθελοντής δώσεις το 25 και περάσεις εθελοντής αν βγει προκήρυξη το 2025 δεν μετράνε τα μόρια γιατί θέλει ολόκληρο το έτος, επίσης σε πιθανή ισοβαθμία με άτομο που έχει ειδικές δυνάμεις διαλέγουν αυτόν με ειδικές δυνάμεις, επίσης παίρνουν μόρια και παραπάνω (ανάλογα πόσα θα δώσουν) οι εποχικοί πυροσβέστες στην περίπτωση δηλαδή που όντως δεν ανανεώσει τους τωρινούς και κάνει άλλα προκήρυξη το 2025 να είσαι σίγουρος θα πάρουν πολλά μόρια οπότε από τις 2000 θέσεις λέω εγώ τώρα δύσκολα τα πράγματα. Για να συμφωνήσω με τον από πάνω, μην ελπίζεις στον εθελοντισμό καν για εποχικός αν δεν έχεις κάτι άλλο από ειδικές κατηγορίες εδώ και με ειδικές δυνάμεις έχεις θέμα. Δεν μετράνε lower ούτε ECDL ούτε τίποτα από αυτά. Για μένα βρες μια δουλειά κάνε το εθελοντικό αν το γουστάρεις αλλά μην στηριχθείς σε αυτό ειδικά για μονιμοτητα. Εδώ φάγανε φόλα μάλλον οι τωρινοί εποχικοί
Επίσης ξέχασε να σου πει ο φίλος πιο πάνω ότι ο πολύτεκνος παίρνει 1500 μόρια και ο εθελοντής 1000 δηλαδή θα πρέπει να είσαι στις υπηρεσίες δύο χρόνια για να φας έναν που έχει 3 αδέρφια. Είναι αυτή η πολύ καλή μοριοδοτηση της προκήρυξης χαχαχα. Εθελοντές γινόμαστε γτ μας αρέσει όχι για τα μόρια. Από τους θεωρητικά 6000 εθελοντές που έχει το σώμα μόλις βγει προκήρυξη και δουν ότι από μόρια παίρνουν ένα π@π@ρι να δεις πόσοι θα μείνουν πραγματικά
Καλημέρα παιδιά. Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι δεν προκάλεσε σε κανένα έκπληξη ότι το παιδί παραπάνω είναι μόνο 20 χρόνων και έχει τη νοοτροπία του βύσματος βαθιά χαραγμένη στο μυαλό του. Αντί με την πάροδο των χρόνων να απεμπλακούμε από όλες αυτές τις νοοτροπίες που υπήρξαν λόγοι να φτάσουνε έως εδώ σαν κράτος παρατηρώ ότι σε πολλά νέα παιδιά κάτι τέτοιο δεν εφικτό. Μετα από χρόνια με μέτρια επίδοση στο σχολείο έδωσα πανελλήνιες ξανά και πέρασα στη πυροσβεστική γιατί το έβαλα το στόχο, με βοήθησαν οι συγκυρίες, ήμουν τυχερός δεν ξέρω τι από όλα αυτά έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο αλλά το στόχο μου τον πέτυχα. Συνεπώς είσαι πολύ νέος ακόμα και έχεις χρόνια μπροστά σου προκειμένου να κατασταλάξει σ’ στο τι σου ταιριάζει και να μην επαναπαυτείς σε μια θέση δημοσίου.
Παιδιά καλησπέρα
Με προεδρική φρουρά δίπλωμα Γ Δ πολυτεκνία κάρτα ανεργίας και 3 χρόνια εθελοντής έχω ελπίδες για εποχικούς όταν βγάλει ;
Με προεδρική φρουρά δίπλωμα Γ Δ πολυτεκνία κάρτα ανεργίας και 3 χρόνια εθελοντής έχω ελπίδες για εποχικούς όταν βγάλει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: peterpeter και 9 επισκέπτες