Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Και υπάρχει δίνατοτητα μετάθεσης ; Μετά από 4-5 χρόνια ξέρω εγώ ;
Φιλε δεν νομίζω. Μην σ παρω στο λαιμο μου αλλα ολα δείχνουν πως όχι
Ο. Π. Κ. Ε
Καλημέρα σε όλους!Μόλις με πήραν από την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής μου να πάω να πάρω υγειονομική καρτέλα... Όταν πάω προς μεσημέρι θα γράψω τι μου είπαν...
-
- Υποδεκανέας
Όντως ;spyros94 έγραψε:Καλημέρα σε όλους!Μόλις με πήραν από την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής μου να πάω να πάρω υγειονομική καρτέλα... Όταν πάω προς μεσημέρι θα γράψω τι μου είπαν...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
μεχρι 318 πρέπει να συμπληρωθεί η κάρτα... Αύριο μεθαύριο θα παραλάβετε όλοι.Xanthos έγραψε:Κάποιος αλλος που τον πηραν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Καλημέρα κύριοι. Και εμένα με κάλεσαν. Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να πάω σήμερα μέχρι και Παρασκευή. Μου είπε από Σάββατο γιατί δεν υπάρχει θέμα άγχους καθώς έχουμε περιθώριο μέχρι 31/8 να συμπληρώσουμε την καρτέλα.
Ναι.Μόλις παρέλαβα την καρτέλα και έφυγα.
Δεν χρειάζεται κάτι να σας αγχώνει παιδιά, απλά την καρτέλα μου έδωσαν με 8 ιατρικές ειδικότητες ουσιαστικά (9 αν είναι κάποια γυναίκα με τον γυναικολόγο) και μου είπαν ότι μέχρι 31/08 πρέπει να έχω πάει να τα συμπληρώσω...
Επίσης τον ρώτησα πότε να αναμένουμε νεότερα και απλά μου είπε ο άνθρωπος ότι πριν την 01/09 μην περιμένεις κάτι γιατί δεν πρόκειται αφού είναι οι εξετάσεις που πρέπει να πάτε σε γιατρούς... Επίσης επειδή τον ρώτησα τον Αρχιφύλακα αν συνδέονται οι ΠΚΕ με την ΟΠΠΙ (λόγω του ότι και εκεί είμαι στους επιτυχόντες) μου είπε ότι δεν ξέρω κάτι αλλά υποθέτω ότι θα μπει μια επιτροπή και για τις 2.
Αυτά παιδιά
Δεν χρειάζεται κάτι να σας αγχώνει παιδιά, απλά την καρτέλα μου έδωσαν με 8 ιατρικές ειδικότητες ουσιαστικά (9 αν είναι κάποια γυναίκα με τον γυναικολόγο) και μου είπαν ότι μέχρι 31/08 πρέπει να έχω πάει να τα συμπληρώσω...
Επίσης τον ρώτησα πότε να αναμένουμε νεότερα και απλά μου είπε ο άνθρωπος ότι πριν την 01/09 μην περιμένεις κάτι γιατί δεν πρόκειται αφού είναι οι εξετάσεις που πρέπει να πάτε σε γιατρούς... Επίσης επειδή τον ρώτησα τον Αρχιφύλακα αν συνδέονται οι ΠΚΕ με την ΟΠΠΙ (λόγω του ότι και εκεί είμαι στους επιτυχόντες) μου είπε ότι δεν ξέρω κάτι αλλά υποθέτω ότι θα μπει μια επιτροπή και για τις 2.
Αυτά παιδιά
Και εσενα σε πηραν ρε όνειρο; Μπραβο αλανια. Εμας μάλλον κοιμήθηκε ο τύπος 😂
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποδεκανέας
Και εμένα παιδιά Μόλις με πήρα. Για καρτέλα γύρω στις 12-15 αθλήματα !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Παιδιά και εγω πήρα τηλέφωνο σήμερα στο τμήμα της περιοχής Μου αλλά δεν ήξεραν τίποτα. Μάλλον προετοιμαζονται για διακοπές
Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες, θα καλεσω και εγω ξανά να δω τι γίνεται
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Καλημέρα σε όλους! Από περιέργεια, τι ειδικότητες είναι οι γιατροί; Μέχρι να πάρουν και εμάς τηλέφωνο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες