Gekas55 έγραψε:13.1 πτυχίο lower και προς το παρόν 51 μήνες προϋπηρεσία χωρίς να έχουν περαστεί ακόμα του Ιουνίου και του Ιουλίου 51 μήνες μέχρη Μάιο με βάση τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ΑΣΕΠ. Πώς τα βλέπεις λοχία;
1128,5 με 53 μήνες. Θεωρω είσαι καλά, τώρα για μέσα η έξω δε μπορεί Να ξέρει κανένας... Πάντως είσαι στους έχων πιθανότητες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 04, 2021 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα παιδιά. Με απολυτήριο 14,8 γενικό (έχω κ πτυχίο ΑΕΙ νομίζω δεν μετράει) Α Β Γ διπλώματα οδήγησης+εντοπιότητα+ecdl+Β2 αγγλικά (kek security νομίζω δεν μετράει, χωρίς προϋπηρεσία) έχω ελπίδες για νικηφόρο για τους εσωτερικούς; Κ αν ναι πόσα μόρια μαζεύω; Γτ με τα διπλώματα οδήγησης έχουν διαφορετική βαθμολόγηση από όσο είδα σε πανεπιστημιακή αστυνομία κ ειδικούς Φρουρούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βοήθεια παιδιά έχω χαθεί μέ τα μόρια κατέβασα από τον εφκα Μια βεβαίωση με τα ένσημα καί λέει ημέρες ασφάλισης 1313 πώς το διαιρώ; Η δεν έχει σχέση αυτό απλά βάζω συνολικά τα χρόνια πού δελευω;
Greekgr έγραψε:Βοήθεια παιδιά έχω χαθεί μέ τα μόρια κατέβασα από τον εφκα Μια βεβαίωση με τα ένσημα καί λέει ημέρες ασφάλισης 1313 πώς το διαιρώ; Η δεν έχει σχέση αυτό απλά βάζω συνολικά τα χρόνια πού δελευω;
Το διαιρεις με το 25 και σου βγάζει τους μηνες. Έχεις 52 μήνες δηλαδή.
Archangelos έγραψε:Ναι συμφωνώ αλλά γιατί του 18" έχει πάρει τόσο καιρό και εν έτη 2021 κάλεσε ακόμα άτομα... Ντροπή δεν είναι 3 χρόνια και να μην τους έχει προσλάβει ακομα! Και επίσης καλουν πχ τώρα τόσα άτομα. Για 50 θέσεις !
Είναι όπως τα γράφει ο διασώστης. Έχουν ψηφίσει τροπολογία που εξαιρεί τις πκε από τον ΑΣΕΠ όπως ήταν στην 6κ τώρα θα τις κάνει το υπουργείο.
Το λάθος ήταν του ΑΣΕΠ που στα πρώτα αθλήματα το 2019 κάλεσε μόνο τους διπλάσιους υποψήφιους, ενώ θα έδιναν με τσιπ. Και προφανώς κόπηκε πάνω από το 50% Αν είχε καλέσει τους 5πλασιους η προκήρυξη θα είχε ολοκληρωθεί από πέρυσι.
Διασωστης31 έγραψε:Το λάθος ήταν του ΑΣΕΠ που στα πρώτα αθλήματα το 2019 κάλεσε μόνο τους διπλάσιους υποψήφιους, ενώ θα έδιναν με τσιπ. Και προφανώς κόπηκε πάνω από το 50% Αν είχε καλέσει τους 5πλασιους η προκήρυξη θα είχε ολοκληρωθεί από πέρυσι.
Αδερφέ να ρωτήσω κάτι άλλο περι μοριοδότησης πες ότι βγαίνει η προκήρυξη τώρα δηλαδή τέλη Ιουλίου εμένα στον εφκα έχουν περάσει μέχρι τον my ένσημα λόγω του ότι περνάνε αλλά τρεις μήνες εγώ να δηλώσω και τον Ιούλιο που μέχρι να βγουν τα προσωρινά θα έχουν περαστεί και αυτά τα ένσημα;
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση να κανω θέλω.1η πόσα άτομα θα μπούνε στην 6 κ18 και 2η Πόσο ειναι η εκπαίδευση και και σε Ποιο μερος θα γίνει οταν με το καλό βγει; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα ΔΥΚ. Απολυτήριο 16, ειδικές δυνάμεις, αγγλικά πτυχίο c1 advance, δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής και πτυχίο ecdl. Πόσα μόρια είναι ; Δεν έχω ιδέα τι άλλο μετράει σαν μόρια, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει;