Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει περασει τα Ψυχοτεχνικα να δωσει πληροφοριες Για τν ολη διαδικασια?
al8888
Προσωπικά από το Μάρτιο του 2019 που βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά και μέσα στο έτος θα είχαν τελειώσει όλα και θα είχαμε διοριστεί, όπως νιώθετε και τα παιδιά που δώσατε τώρα τα αθλήματα όμως δυστυχώς για όλους μας βέβαια όλη η διαδικασία της προκήρυξης διαψεύδει ακόμη και τους πιο αισιόδοξους.Zordy έγραψε:Το ότι λέω ότι πρέπει να είναι ποιο ελαστική δεν σημαίνει ότι θα γίνει και έτσι εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάζεις. Το ότι είναι 30+ είναι πολύ ποιο δύσκολο να βγάλεις τα αθλήματα απτό να είσαι 20+, τους νοιάζει και τους παρά νοιάζει γιατί η προκήρυξη πρέπει να τελειώσει μέχρι τέλος του 21 γιατί υπάρχουν πολα κενά και μια καινούργια φυλακή στη Δράμα που πρέπει ναΛειτουργήσει, αν συνεχίζουν να κόβουν με αυτούς τους ρυθμούς δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ η διαδικασία και μάθε επιτέλους ότι ζούμε στην Ελλάδα που όλα γίνονται δεν θα ξεχάσουμε κιόλας αυτά που ξέρουμε, σε λίγο θα μας πεις ότι στην Ελλάδα που ζούμε γίνονται όλα σωστα
ΥΓ: Φιλαράκι δεν ξέρεις τι σου γίνεται αν πιστεύεις ότι η Δράμα θα ανοίξει με άτομα από την 6κ.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Φίλε Zordy, όντως με το πέρασμα των ετών δυσκολεύεται κάποιος να ανταποκριθεί αλλά δυστυχώς η διαδικασία θα τηρηθεί μέχρι ακεραίου. Όσον αφορά το φιλο iMTR, Προφανώς και είμαι υπέρ του ΑΣΕΠ. Όλους στεναχωρεί όταν αργεί μια διαδικασία αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν αδικείται κανείς. Σε αυτό που είμαι άκρα αντίθετος είναι στις προκηρύξεις Υπουργείου που τελειώνουν σε μια εβδομάδα ή στις προκηρύξεις παλιού καλού ΠΑΣΟΚ που ήταν στημένες έτσι με σκοπό να ωφεληθεί μια συγκεκριμένη κοινωνική-πολιτική δεξαμενή, με προσόντα δηλαδή άσχετα με αυτά που θα έπρεπε με βάση λογικής να απαιτεί η εκάστοτε Προκήρυξη, όποια κι αν ήταν αυτή. Τέλος πάντων, για να μη ξεφύγει το θέμα του φόρουμ, νομίζω πως καλύψαμε το τελευταίο θέμα που ήταν προς συζήτηση.
Αγορινα η Δράμα θα άνοιξη με την 9κ και για αυτό το τονίζω ότι βιάζονται να τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους η 6κ, μαλον Εσυ δεν ξέρεις τι σου γίνετε και δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι γίνετε
Εξήγησε τα μου. Περιμένω τα φώτα σουZordy έγραψε:Αγορινα η Δράμα θα άνοιξη με την 9κ και για αυτό το τονίζω ότι βιάζονται να τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους η 6κ, μαλον Εσυ δεν ξέρεις τι σου γίνετε και δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι γίνετε
Πότε έγινε αυτό;Zordy έγραψε:Ούτε καν τώρα μπήκα στο κόλπο του διορισμού και απλά ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό από το φίλο μ που ανέφερα, το ότι λέω τι γνώμη μου δεν σημαίνει ότι πουλάω και πνεύμα εσείς πάτε να μου βγάλετε το ΑΣΕΠ το ότι ποιο τυπικό πράγμα υπάρχει στην Ελλάδα, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, ο ΑΣΕΠ έχει τρέξει και παλι προκήρυξη για ιδρύματα και μια χαρά ολοκληρώθηκαν όλα στην ώρα τους.
Παιδιά εδώ μέσα έχουμε όλοι ένα κοινό σκοπό και θα μαλώσουμε μεταξύ μας, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και όλα να κριθούν δίκαια
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Συμφωνω μαζι σου...
-
- Υπολοχαγός
Το ερωτημα ειναι αν υπηρχαν τωρα αναβολες στα παιδια που δωσανε... αν δεν υπηρξε κανενας τοτε ναι θα τελειώσει τέλος τ ετουσ...
-
- Υπολοχαγός
Αν δεν δωσουν ολοι δεν τελειώνει η προκυρηξη, μην λετε τρελεσ... εσεις π δώσατε απλα πειτε μας αν ειχε αναβολες αρκετες κτλ
-
- Υπολοχαγός
1Ον, δεν είσαι μέσα σε αυτούς που κάλεσαν για 12μηνο Γιατί δεν ήσουν στους προσωρινά διοριστεους (ήσουν επιλαχών) Και
2ον, αν έχεις βάλει όλες τις θεσεις στην αίτησή σου τότε είσαι σίγουρα επιτυχών κάπου 100%, απλά δεν ξέρεις που.
2ον, αν έχεις βάλει όλες τις θεσεις στην αίτησή σου τότε είσαι σίγουρα επιτυχών κάπου 100%, απλά δεν ξέρεις που.
Ναι υπήρξαν αναβολές και τους είπαν ότι θα δώσουν τα αθλήματα σε 1 μήνα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Να ρωτήσω, υπήρξαν 35ρηδες (δεδομένου ότι κάποιοι έκαναν τα χαρτιά τους στα 32 τους) τώρα στις δοκιμασίες; Ευχαριστώ.
Zordy έγραψε:Παιδιά εδώ μέσα έχουμε όλοι ένα κοινό σκοπό και θα μαλώσουμε μεταξύ μας, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και όλα να κριθούν δίκαια
Έτσι ακριβώς.
Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά που δώσατε αθληματα και καλή επιτυχία στα ψυχοτεχνικα.
Εγώ είμαι ένας από τους 35αριδες και από ότι είδα γενικός παίζαν ηλικίες στα 30+, τώρα δεν μπορώ να σου πω για το σύνολο αλλά λογικά στο β επικουρικό παίζουν κύριος μεγάλες ηλικίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες