Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niceguy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από niceguy »

Dea pz έγραψε:Μην γράφεται ρε ότι θέλετε κάποιοι. Ποια βύσματα να βολέψουν ; Είδατε π πήγε η βάση ; Κάλεσαν γ κληρώσεις κ ακόμα μιλάτε γ βύσματα ατα μόρια ; Αν τ βύσμα του βόλευε θα ήταν πριν τις κληρώσεις. Άντε χαλαρώστε

ηρεμα, λιγο χαβαλες δεν βλαπτει, για αυτο εβαλα και τα emoji που ακολουθησαν... Λολ
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από REDMAN316 »

markos91 έγραψε:Παιδια τι επαγγελματικη αποκαταστασηο Ε. Φ; Τι λετε; Με 850 ευρω;

Ο Ε. Φ ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα στην Αστυνομια. Αρχικα οταν ειχε βγει ο θεσμος ο Ε. Φ δεν μπορουσε να κανει καν συλληψη καθως δεν ειναι καν ανακριτικος υπαλληλος. Μετα με μια διαταξη διορθωθηκε

Οποιος παει καριεριστας εκει νομιζοντας οτι θα ειναι οπως το υπολοιπο δημοσιο θα του βγει ξυνο

Ε. Φ πανε μονο οσοι το ειχαν ονειρο απο μικροι και το λεει η καρδια τους γιατι αυτα που θα συναντησετε στην Αθηνα δεν ειναι για γελια. Οι Ε. Φ ειναι οτι πιο μαχιμο υπαρχει στην ΕΛ. ΑΣ αυτην την στιγμη

Τα λεφτά δεν είναι 850 ειναι κοντά στα 1000? μετά τον πρβτο χρονο. Επίσης ότι πιο μαχιμο αλλά και πιο υποβαθμισμενο! Και εγώ είμαι μέσα με 2870 στην Β αλλά δεν πετάω και την σκούφια μου γιατί όπως τα είπε και παραπάνω ένας στην Αθήνα θα γίνει πολεμος τον χειμώνα. Έχει παρακμάσει πολύ η κοινωνια και τα αναρχικά στοιχεία μαζί με κάθε λογής αλλοδαπο έχουν αποκτησει πρωτοφανης δυναμική. Κυβέρνηση θελει να επιβαλει το δόγμα νόμος και τάξη και καλά κανει αλλά δεν είναι κάτι εύκολο αυτό, κάθε αλλο. Σίγουρα είναι επαγγελματικη αποκατάσταση οποίοι δουλεύουμε στον ιδιωτικο και 580 με τις συνθηκες που επικρατούν ξερουμε ότι τα 950? κάθε μήνα με ασφάλεια δημοσίου είναι αποκατάσταση. Η αποκατάσταση όμως εκτός από τον ρομαντισμό του ένστολου βίου και την ένοπλης εξουσίας συνοδεύεται και από πολύ υψηλο κίνδυνο που θα επικρατεί για πολλά χρονια λόγο μεταναστευτικου. Οπότε ναι αποκατασταση αλλά θέλει και @ρχιδια αυτή η δουλειά θα τα χρειαστούν όσοι το επιχειρησουν. Η ζωή μετά από έναν χρόνο θα είναι πολύ διαφορετική για όποιον αντεξει θα δει τον εαυτό του αλλιώς.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Dea pz »

Η λογική λέει να τους βάλουν σήμερα γ να τρέξει η διαδικασία
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Johny311 »

Player7 έγραψε:Σας ειπα εχει Master chef!!
Στην ελλαδα ειμαστε δεν μ φαινεται και περίεργο... απλα πρεπει να ξέρουμε τι γινεται καποιοι θα αφησουμε δουλειες για να παμε στς Πκε

Glock 19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Glock 19 »

Player7 καταλαβαίνω ότι νιώθεις πικρία για την βάση αλλά από τότε πού μαθεύτηκε μόνο ειρωνεία και κακίες γράφεις... Δεν σού φταίει κανένας, δεν σε έφαγαν οι τριτεκνοι, από 2620 πού είναι η βάση μέχρι τα 2500 πού έχεις είναι 120 μόρια, τα οποία μεταφράζονται σε 600-700 θέσεις...

Όταν βγούν οι καταστάσεις θα δεις ότι οι τριτεκνοι δεν είναι τόσοι, πιθανόν οι μισοί σε αριθμό άρα το αποτέλεσμά για σένα είναι ίδιο...

Τα 2500 κακά τα ψέματα είναι κάτι εύκολο, σε μόρια είναι μέτρια και όταν έχεις ένα κενό 8 χρόνων τότε δεν φτάνουν...

Δεν σε αδίκησαν, αδικήσες τον εαυτό σου πού δεν προσπάθησες να βγάλεις το κάτι παραπάνω...

Το 200αρι τών τριτεκνων άνετα το αντισταθμίζεις με ξένες γλώσσες με γ κατηγορία δίπλωμα με ΙΕΚ...

Το χαμηλό απολυτήριο δε σώζεται, αυτό κάνει όλη την διαφορά...

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Με 2350 μόρια μπαίνω?; ευχαριστώ
panagos

Δημοσίευση από panagos »

Όποιος σας πεί οτι δεν μπαίνει κανείς με βύζμα σας λέει ψέματα
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Με2350 μορια μπαίνω;
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Johny311 »

Με 2600 ποια θεση λετε να εχω στον πινακα;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Glock εχω βγαλει ιεκ, γι αυτο μη βιαζεσαι να λες πιπες! Κι ολα τα διπλωματα εχω! Αντε γεια!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Άντε Να βγει να δούμε πότε θα πάμε για πκε αντε
Glock 19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Glock 19 »

Player7 δεν πρόσεξες μάλλον τι έγραψα στο τέλος η το διάβασες επιλεκτικά... Εάν έχεις δημόσιο ΙΕΚ, έχεις γ κατηγορίας δίπλωμα, έχεις και proficiency και επίπεδo lower σε δεύτερη ξένη γλώσσα και βγάζεις μόνο 2500 τότε όπως έγραψα και στο προηγούμενο πόστ.

Αυτοί με ανύπαρκτο απολυτήριο δεν σώζονται, δεν περνάνε ούτε απ' έξω, εκτός και αν είναι δέα εδώ και αυτό πάλι με προϋποθέσεις...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Σιγα ρε φιλε, για 100 μορια δε μπηκα, και εχω "ανυπαρκτο" απολυτηριο οπως λες! Δεν ημουν μακρια... οσο και. να επιμενετε η τριτεκνια επαιξε ρολο στη βαση!

Καλα κανατε και τα πηρατε αφου σας τα εδωσαν, εγω δεν αντιδικω με εσας, το κρατος κραζω!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά σταματήστε να μαλωνετε τι θα έπρεπε να έχουν τα μορια και τι όχι αυτα τα κριτήρια ήθελε το κράτος και η αστυνομία οπιος τα Είχε καλώς οπιος Όχι παλι καλώς. . σταματήστε να τσακονεστε για κατι ανοφελο και να πούμε καμιά πληροφορία για τα πκε και όλα αυτά εργάζομαι πολλες ώρες και είμαι με ένα κινιτο στο χέρι μηπος δω κάτι και ολο βλεπω γκρινια
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Θανο πληροφοριες για τα πκε θα ανεβασουν στο σαιτ της Αστυνομιας, ειναι νωρις ακομα, ουτε πινακες δε βγηκαν! Για ολα ενημερωνει η ιστοσελιδα της Αστυνομιας!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες