Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Φυσικά και δεν έχω σκοπό να αναφερθώ σε κάποιον σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μου αρέσει να αδικώ πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως ήμουν κάπως υπερβολικός προς τους χαρακτηρισμούς μου γιατί όταν ακούω τη λέξη "βουλευτής" κατά κάποιον περίεργο τρόπο ακούγεται στα αυτιά μου ως η πιο βαριά βρισιά. Κανονικά δεν πρέπει να είναι έτσι, αλλά το σύστημα είναι διεφθαρμένο μέχρι εκεί που δεν πάει και λίγοι πολύ λίγοι είναι οι βουλευτές που ξεχωρίζουν. Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια δεν είναι αυτοί οι μόνοι φταίχτες για την γενικότερη κατάσταση. Όλοι φταίμε ακόμη κι εμείς που είμαστε μικροί σε ηλικία έχουμε το δικό μας μερίδιο. Για να μη ξεφύγω όμως απ' το θέμα και βγω εκτός, το να υπάρξει η επαφή κάποιων ατόμων με έναν οποιοδήποτε βουλευτή για την προώθηση των δικαιωμάτων τους προς την κεντρική κυβέρνηση, δεν μπορεί όντως να είναι γλείψιμο. Αρκεί όμως η σχέση και η επαφή που αναπτύσσεται να μην αποζητά κάποιο αντίκρυσμα από την πλευρά του εκάστοτε βουλευτή. Αυτή είναι η πολύ λεπτή ισορροπία και το όριο για μέναν. Όποιος δεν την ξεπερνάει δεν είναι γλείφτης, αλλά εγώ ήμουν ο υπερβολικός. Όποιος όμως πάει στην άλλη άκρη τότε πολύ απλά ξεπουλιέται για να του κάνει το χατήρι ο βουλευτής. Εγώ το δεύτερο είχα καταλάβει γι' αυτό και απάντησα με τον πιο πάνω τρόπο.

Υ. Γ.: Οποιοδήποτε από τα σχόλια μου εκλήφθηκε ως ειρωνεία δεν έγινε εσκεμμένα.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

gate21ss έγραψε:Φυσικά και δεν έχω σκοπό να αναφερθώ σε κάποιον σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μου αρέσει να αδικώ πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως ήμουν κάπως υπερβολικός προς τους χαρακτηρισμούς μου γιατί όταν ακούω τη λέξη "βουλευτής" κατά κάποιον περίεργο τρόπο ακούγεται στα αυτιά μου ως η πιο βαριά βρισιά. Κανονικά δεν πρέπει να είναι έτσι, αλλά το σύστημα είναι διεφθαρμένο μέχρι εκεί που δεν πάει και λίγοι πολύ λίγοι είναι οι βουλευτές που ξεχωρίζουν. Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια δεν είναι αυτοί οι μόνοι φταίχτες για την γενικότερη κατάσταση. Όλοι φταίμε ακόμη κι εμείς που είμαστε μικροί σε ηλικία έχουμε το δικό μας μερίδιο. Για να μη ξεφύγω όμως απ' το θέμα και βγω εκτός, το να υπάρξει η επαφή κάποιων ατόμων με έναν οποιοδήποτε βουλευτή για την προώθηση των δικαιωμάτων τους προς την κεντρική κυβέρνηση, δεν μπορεί όντως να είναι γλείψιμο. Αρκεί όμως η σχέση και η επαφή που αναπτύσσεται να μην αποζητά κάποιο αντίκρυσμα από την πλευρά του εκάστοτε βουλευτή. Αυτή είναι η πολύ λεπτή ισορροπία και το όριο για μέναν. Όποιος δεν την ξεπερνάει δεν είναι γλείφτης, αλλά εγώ ήμουν ο υπερβολικός. Όποιος όμως πάει στην άλλη άκρη τότε πολύ απλά ξεπουλιέται για να του κάνει το χατήρι ο βουλευτής. Εγώ το δεύτερο είχα καταλάβει γι' αυτό και απάντησα με τον πιο πάνω τρόπο.

Υ. Γ.: Οποιοδήποτε από τα σχόλια μου εκλήφθηκε ως ειρωνεία δεν έγινε εσκεμμένα.
ειχες καταλαβει λαθος.
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Καλημέρα παιδιά! Τι υποτονικότητα είναι αυτή; Πάντως στα τηλ. Του Αρχηγείου είναι απλά τυπικοί και δεν έχουν κάτι νεότερο κι είπαν ότι όλα θα βγαίνουν στο σάιτ.
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Καλημερα... Κανενα νεο απο τυπογραφειο;
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Λαγός 13 όταν είχε πάει το φεκ με τους πίνακες στο ετ μου το ειχαν πει από το αρχηγείο στη γραμμή 2132157917. Τώρα όμως η ίδια γραμμή, είπε δεν υπάρχει κάτι νεότερο κ ότι οι όποιες εξελίξεις θα βγαίνουν στο σάιτ. Δεν μου είπε κάτι για ετ. Πάντως τώρα υπάρχουν κρίσεις στο Σώμα και μεταθέσεις. Επίσης μη νομίζουμε ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες για να βγει το φεκ από το ετ. Ετσι και το πάρουν απόφαση μπορεί να βγει και σε μια μέρα. Εγώ πιστεύω ότι τέλη Φεβρουαρίου με αρχες Μαρτίου θα υπάρχουν εξελίξεις. Αυτό ακούγεται και ανεπίσημα από άτομα του σώματος.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

THEO έγραψε:Λαγός 13 όταν είχε πάει το φεκ με τους πίνακες στο ετ μου το ειχαν πει από το αρχηγείο στη γραμμή 2132157917. Τώρα όμως η ίδια γραμμή, είπε δεν υπάρχει κάτι νεότερο κ ότι οι όποιες εξελίξεις θα βγαίνουν στο σάιτ. Δεν μου είπε κάτι για ετ. Πάντως τώρα υπάρχουν κρίσεις στο Σώμα και μεταθέσεις. Επίσης μη νομίζουμε ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες για να βγει το φεκ από το ετ. Ετσι και το πάρουν απόφαση μπορεί να βγει και σε μια μέρα. Εγώ πιστεύω ότι τέλη Φεβρουαρίου με αρχες Μαρτίου θα υπάρχουν εξελίξεις. Αυτό ακούγεται και ανεπίσημα από άτομα του σώματος.
περιμενετε εσεις φεκ. Ειδικα αυτην την βδομαδα. Αμα το δειτε γραψτε μου
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Δεν είπε κανείς ότι θα βγει φεκ αυτήν την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

THEO έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι θα βγει φεκ αυτήν την εβδομάδα.
και πιθανοτατα ουτε την αλλη
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

Το θεμα μας ειναι να μας παρουν, πλεον εδω που φτασαμε δεν κολλαμε στον καιρο που θα γινει
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

DIMITRIS_84 έγραψε:

αδέρφια να πράγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα, μόνο εάν πιέσουμε πολιτικά μπορεί να πετύχουμε την προσληψή μας, τα νέα απο το αρχηγείο είναι ότι προς το παρόν δεν ξέρουν κάτι για την συνέχεια και οτι εαν μπορειται να πιεσετε τους πολιτικους και ιδιαιτερα προς καλαματα! Συνεχίστε την ζωή σας, αυτα ηταν τα λόγια τους που μου ανέφεραν απο κοντα. Οποιος πιστευει οτι θα μπουμε συντομα μάλλον δεν έχει ιδέα τη γίνεται. Είναι καθαρά θέμα κυβέρνησης, όσοι μπορειται πιέστε τους βουλευτες...
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Από άτομο που είναι κοντά στους αρμόδιους (δεν μπορώ να δώσω πολλά στοιχεία) έμαθα ότι την παρασκευή που πέρασε Στάλθηκε διαταγή απο το προστάσίας πολίτη προς το αρχηγείο ώστε να γίνουν οι όποιες τελικές διεργασίες για να μπούμε το Μάρτιο. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και κυρίως όχι για να δείξω ότι έχω κάποια φοβερή πληροφορία αλλά για να ενημερώσω ότι όσοι λέγανε ή ακούγανε για Μάρτιο... Μάλλον... Δεν τα βγάζανε από το μυαλό τους.

Πιστεύω προσωπικά ότι Μάρτιο θα γίνει η βρωμοδουλειά και προτείνω κάτι που κανένας δεν τόλμησε να πει μέχρι τώρα : Υπομονή λιιιιίγο ακόμα.Εικόνα

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

engineer έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:

αδέρφια να πράγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα, μόνο εάν πιέσουμε πολιτικά μπορεί να πετύχουμε την προσληψή μας, τα νέα απο το αρχηγείο είναι ότι προς το παρόν δεν ξέρουν κάτι για την συνέχεια και οτι εαν μπορειται να πιεσετε τους πολιτικους και ιδιαιτερα προς καλαματα! Συνεχίστε την ζωή σας, αυτα ηταν τα λόγια τους που μου ανέφεραν απο κοντα. Οποιος πιστευει οτι θα μπουμε συντομα μάλλον δεν έχει ιδέα τη γίνεται. Είναι καθαρά θέμα κυβέρνησης, όσοι μπορειται πιέστε τους βουλευτες...

Ναι παιδια καλο ειναι και αυτο αλλα να σου πω κατι ας κανουν και 10 βουλευτες ερωτησεις θα απαντησουν μετα απο ενα μηνα και εχουμε δει μεχρι στιγμης τι απαντανε, παλι στο ιδιο σημειο μας φερνουν. Μηπως πρεπει να κανουμε κι αλλα πραγματα; Μηπως να μαζευτουμε αθηνα καποια ατομα και να παμε να δουμε απο κοντα τι γινεται;

Κεφτές έγραψε:Από άτομο που είναι κοντά στους αρμόδιους (δεν μπορώ να δώσω πολλά στοιχεία) έμαθα ότι την παρασκευή που πέρασε Στάλθηκε διαταγή απο το προστάσίας πολίτη προς το αρχηγείο ώστε να γίνουν οι όποιες τελικές διεργασίες για να μπούμε το Μάρτιο. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και κυρίως όχι για να δείξω ότι έχω κάποια φοβερή πληροφορία αλλά για να ενημερώσω ότι όσοι λέγανε ή ακούγανε για Μάρτιο... Μάλλον... Δεν τα βγάζανε από το μυαλό τους.

Πιστεύω προσωπικά ότι Μάρτιο θα γίνει η βρωμοδουλειά και προτείνω κάτι που κανένας δεν τόλμησε να πει μέχρι τώρα : Υπομονή λιιιιίγο ακόμα.Εικόνα

Φιλε μου το αρχηγειο οτι ηταν να κανει το χει κανει ειναι θεμα πλεον υπουργειου να κανει αυτο τις τελικες διεργασιες. Εαν παρεις τηλεφωνο στο αρχηγειο θα στο πουν και οι ιδιοι.

Σωτήρης

Δημοσίευση από Σωτήρης »

Συνάδελφοι καλησπέρα!

Όπως γνωρίζετε στη συνάντηση που είχε γίνει στην Αθήνα είχε αποφασισθεί αναμονή έως 20-28 Φλεβαρη.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την προσληψή μας είναι δυφορούμενα.
Ωστόσο η άτυπη πληροφόρηση του ΑΠΣ σχετικά με την πρόσληψή μας είναι ότι υπάρχει θέμα με το πάγωμα των προσλήψεων 2013-2015 και το θέμα εφόσον είναι δημοσιονομικό καλούνται με τροποποίηση προϋπολογισμού (είμαστε κονδύλι του 12) να το λύσουν οι Μνημονιακοί υπουργοί.
Βρισκόμαστε στο σκοτάδι χωρίς καμία ενημέρωση.
Ωστόσο, καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.
Γι' αυτό αύριο θα συναντηθούμε στην Αθήνα για να αποφασίσουμε το πως θα ενεργήσουμε άμεσα εμείς εδώ και αν θα κρηθεί αναγκαία η προσέλευση συναδέλφων επιτυχόντων και απο επαρχία για μια οργανωμένη ενέργεια!

Όσοι είναι από Αθήνα και θέλουν να συμμετάσχουν στέλνουν μαιλ chr85sot@yahoo.com.

Διευκρινίζω το αύριο αναφέρεται στις 12/2 ημέρα Τρίτη

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

τι ειναι αυτο; Γιατι δεν ανοιγει

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση