Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

mhtsos έγραψε:Κλαιν μαιν αυτο ηθελα να δεις εξυπνακια
Σύμφωνα με το σχέδιο Π. Δ. Οι συνιστώμενες θέσεις «καλύπτονται από επί θητεία προσωπικό ειδικών φρουρών». Η θητεία των ειδικών φρουρών είναι πενταετής. Το κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό έχει υπολογιστεί ως εξής: Περίπου 4.050.000 ευρώ για το (τρέχον) έτος 2010, περίπου 9.470.000 ευρώ για το 2011, περίπου 9.850.000 ευρώ για το 2012, περίπου 9.750.000 ευρώ για το 2013, περίπου 10.700.000 ευρώ για το 2014 και περίπου 11.050.000 ευρώ για το 2015.

To θεμα ειναι κατα ποσο ισχυουν με τις σημερινες οικονομικες συνθηκες τα παραπανω νουμερα.
Ο προυπολογισμος καθε ετους λογικα αναφερετε σε ολοκληρο το προσωπικο τον ειδικων φρουρων, ε ;
ΚλαινΜαιν

Δημοσίευση από ΚλαινΜαιν »

mhtsos έγραψε:Κλαιν μαιν αυτο ηθελα να δεις εξυπνακια
Σύμφωνα με το σχέδιο Π. Δ. Οι συνιστώμενες θέσεις «καλύπτονται από επί θητεία προσωπικό ειδικών φρουρών». Η θητεία των ειδικών φρουρών είναι πενταετής. Το κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό έχει υπολογιστεί ως εξής: Περίπου 4.050.000 ευρώ για το (τρέχον) έτος 2010, περίπου 9.470.000 ευρώ για το 2011, περίπου 9.850.000 ευρώ για το 2012, περίπου 9.750.000 ευρώ για το 2013, περίπου 10.700.000 ευρώ για το 2014 και περίπου 11.050.000 ευρώ για το 2015.

Η θητεία των ειδικών φρουρών λέει είναι 5ετής (των 500δλδ για το συγκεκριμένο ΦΕΚ) και το κόστος για αυτούς τους 500 αναγράφεται άνωθεν για κάθε χρονια έως ότου ολοκληρωθεί η 5ετία.

Τα αναλύω για να καταλαβαίνουμε και τι διαβάζουμε. Δε σημαίνει ότι έχει βγει προυπολογισμός για 5χρόνια μετά. Το έχει γράψει μερικές σελίδες πίσω ο γκρικ αρμυ οτι η προκήρυξη δεν είναι φρούτο. Αφενός δε σημαίνει ότι θα βγαίνει κάθε χρόνο και αφετέρου δε σημαίνει ότι θα βγαίνει Αυγουστο. Το ότι στατιστικά βγαίνει Αύγουστο είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

ΥΓ Εγώ αν ήμουν Υπ. Προ. Πο. Δε θα πήγαινα σε καμία περίπτωση αυτές τις μέρες να ζητήσω προσωπικό (ΕΦ) όταν τα οικονομικά της χώρας είναι τόσο ρευστά. Θα περίμενα λίγο γιατί αλλιώς θα έπεφτε άκυρο που θα βούιζαν τα αυτιά μου.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αυτο που λεει ο φιλος μητσος το ειχα ξαναδει εδω μεσα οχι με τετοια μορφη αλλα με μορφη εγγραφου το οποιο ελεγε για θεσεις μεχρι το 2015. Υπηρχε ενα πλανο η κατι τετοιο. Τωρα δεν μπορω να γνωριζω αν υπαρχει ταμειο το οποιο κραταει καποια χρηματα για αυτο το πλανο. Απο την στιγμη ομως που περιμενουν εγκρηση απο το υπουργειο οικονομικων, μαλλον δεν υπαρχει.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

Ίσως καθυστερούν για να δουν πως θα είναι η εικόνα με αυτούς που στείλαν στον Έβρο, τις ελλείψεις και στη συνέχεια την απόφαση για το πόσους θα πάρουν.
317lele

Δημοσίευση από 317lele »

Κανενα νεο κανεις; Ερηξα μια ματια στο περισινο φορουμ και ειδα οτι και περυσι τελευταια στιγμη βγηκε ολοι περιμέναν σεμπτεβριο και βγηκε 8 αυγουστου. Για να δουμε.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Περυσι το ξεραμε 2 μηνες πριν...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Λετε ρε παιδια να εχουμε τιποτα ευχαριστο μετα την νεα δοση που ειναι να παρουμε;(αν την παρουμε) γιατι πριν μη περιμενουμε τιποτα και πουθενα...
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια τοτε συμφωνα με την αναρτηση που εβαλε πριν ο φιλος αν δουμε τα ποσα του προιπολογισμου οχι μονο θα βγει αλλα θα παρει και πολλα ατομα. Την δοση θα την παρουμε μην κοροιδευομαστε.
mhtsos

Δημοσίευση από mhtsos »

Ρε παιδια μηπως δεν βγαζουν προκυρηξη επειδη οι σχολες αστυφυλακων εχουν γεμισει αλλοδαπους και δεν υπαρχει μερος για την εκπαιδευση των ειδικων φρουρων ; Δειτε και αυτο... http://www.e-evros.gr/index.php?sec=85&cid=14895
317lele

Δημοσίευση από 317lele »

Φαπα η εκπαιδευση των αστυφηλακων και των ειδικων φρουρων δεν εχει καμια σχεση.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ρε παιδια μηπως δεν βγαζουν προκυρηξη επειδη οι σχολες αστυφυλακων εχουν γεμισει αλλοδαπους και δεν υπαρχει μερος για την εκπαιδευση των ειδικων φρουρων ; Δειτε και αυτο... http://www.e-evros.gr/index.php?sec=85&cid=14895
δεν εχει να κανει φιλε μου με αυτο. Αν ειναι να βγει θα βγει.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Συμφωνω! Ειπαν οτι οι σχολες θα ανοιξουν κανονικα. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει να κανει σχεση. Απο την στιγμη που βγαινει η προκηρυξη μεχρι να μπουν στην σχολη για εκπαιδευση οι ειδικοι φρουροι περνανε καποιοι μηνες.
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Μαγκες εχω νεα... Με ηρθε ενας φιλος μου που ειναι στη διας κ με ειπε οτι εγκριθηκε απο το υπουργειο η προκηρηξη μας για 500 ατομα... Το αρχικο πλανο ηταν για 1000 ατομα αλλα τελικα εγκριθηκαν τα μισα... Υπαρχει καποιος που μπορει να το βεβαιωσει;
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Αν κοιταξεις στις πιο πισω σελιδες θα δεις οτι αυτο το εχω γραψει και εγω και καποιος αλλος που δηλωνει αστυφ. Κυκλοφορει στα τμηματα οτι θα βγαλει για 500 ατομα, τιποτε δεν ειναι σιγουρο αν δεν βγει απο επισημα χειλη (ΣΕΦΕΑΑ, ΕΛ. ΑΣ.), μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ναι. Αλλα εγω ρωταω πως ειναι δυνατον να ξερουν στα τμηματα οτι εχουν εγκριθει 500 θεσεις και τα σωματια η εφημεριδες να μην ξερουν τιποτα; Δεν υπαρχει τετοια πειπτωση ακομα και οι εφημεριδες λετε να θελουν να χασουν την ευκαιρια να πουλησουν φυλαδες; Μαλλον για αρβυλα το κοβω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες