Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Πηγασε εσυ απο 1632 πηγες 20; Εγω παλι ημουν 1623 τι σκατα θεση πηγα; Αρα παιζει να τρεξαμε και μαζι;
Χαρη εμενα αυριο μου ειπαν ορκομωσια στις 09 00 και δευτερα σχολη! Τι παιζει;
giorgos έγραψε:Πηγασε εσυ απο 1632 πηγες 20; Εγω παλι ημουν 1623 τι σκατα θεση πηγα; Αρα παιζει να τρεξαμε και μαζι;
Aν σε καλέσουν ενημέρωσε! Λογικά κέρδισες 4-5 θέσεις...
Ειχα γραψει οτι ο αρχηγος της αστυνομιας θα ερχοτανε πεμπτη-παρασκευη και θα υπογραφε τις καρτελες. Εγω που ημουν 6 σειρα με πηραν τηλεφ. Να παω δευτερα για αποτυπωματα. Καποιος ειπε για 40 ατομα, οτι θα παρουν αρα επεσα μεσα, παρολο που καποιοι με ειρωνευτηκαν εδω μεσα. Δεν θα εγραφα τετοιες λεπτομερειες αν δεν ηταν 100% σιγουρο! Πιστευω οτι οι πρωτοι 25-30 απο 7 σειρα ειναι μεσα! Καλη επιτυχια σε ολους! Πηγασε σε πηραν εσενα;
pigasos24 έγραψε:giorgos έγραψε:Πηγασε εσυ απο 1632 πηγες 20; Εγω παλι ημουν 1623 τι σκατα θεση πηγα; Αρα παιζει να τρεξαμε και μαζι;
Aν σε καλέσουν ενημέρωσε! Λογικά κέρδισες 4-5 θέσεις...
Αγωνια στο κατακορυφο...
Μαγγες ακουστηκε οτι τωρα θα παρουν 40 ατομα περιπου... 

Καλη σταδιοδρομια και καλη αρχη ευχομαι σε οσους καλεσαν... Και οσους δεν καλεσαν ΥΠΟΜΟΝΗ!
YOK έγραψε:
Αγωνια στο κατακορυφο...
Άσε μη το συζητάς ΟΥΚ ξέρεις τι είναι να ξέρεις ότι έχουν καλέσει αυτόν που είναι 3-4 θέσεις μπροστά σου και να μη χτυπάει το τηλέφωνο; Δεν χτυπάει το ***** δι!
Υπομονη λιγο μονο... Θα χτυπησει...pigasos24 έγραψε:YOK έγραψε:
Αγωνια στο κατακορυφο...
Άσε μη το συζητάς ΟΥΚ ξέρεις τι είναι να ξέρεις ότι έχουν καλέσει αυτόν που είναι 3-4 θέσεις μπροστά σου και να μη χτυπάει το τηλέφωνο; Δεν χτυπάει το ******* Δι!
για εμενα ειναι δυσκολο... Γτ ειμαι στο τελοσ... Προτελευταιοσ... !
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
ΥΟΚ τι σειρα εισαι φιλε; Εγω ειμαι 172χκς πιστευω με τοσα ατομα π ειμασταν τοτε θα εχω ανεβει 50 θεσεις.1660-1670 (θελω να) πιστευω οτι ειμαι τωρα. Μακαρι ρε ***** το να χτυπησει το τηλεφωνο αυριο plzz 
παντως 1582 θεση φιλο μ δν τον εχουν ενημερωσει ακομα! Μαλλον θα εχει να κανει με την οργανωση π εχει η καθε αστυνομικη διευθυνση. Ποιος ξερει;

παντως 1582 θεση φιλο μ δν τον εχουν ενημερωσει ακομα! Μαλλον θα εχει να κανει με την οργανωση π εχει η καθε αστυνομικη διευθυνση. Ποιος ξερει;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Αντε να δουμε παιδια αλλα αν απο δευτερα πρεπει να ειναι στην σχολη λογικα θα επρεπε να τους ειχαν καλεσει οσους θα παρουν.
ανταρτης έγραψε:Ειχα γραψει οτι ο αρχηγος της αστυνομιας θα ερχοτανε πεμπτη-παρασκευη και θα υπογραφε τις καρτελες. Εγω που ημουν 6 σειρα με πηραν τηλεφ. Να παω δευτερα για αποτυπωματα. Καποιος ειπε για 40 ατομα, οτι θα παρουν αρα επεσα μεσα, παρολο που καποιοι με ειρωνευτηκαν εδω μεσα. Δεν θα εγραφα τετοιες λεπτομερειες αν δεν ηταν 100% σιγουρο! Πιστευω οτι οι πρωτοι 25-30 απο 7 σειρα ειναι μεσα! Καλη επιτυχια σε ολους! Πηγασε σε πηραν εσενα;
τι 40; Απο Α ΚΑΤΗΓ; ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΥΤΕ 20 ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 7Η ΣΕΙΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
Ρε παιδια εγω που ημουν πριν τις εξετασεισ 1664 τωρα που να βρισκομαι; ξερει κανεις;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Υπομονή στην "ουρά" είμαστε
Ρε παιδια εγω που ημουν 1664 πριν τις εξετασεις κ τα αθληματα τωρα που θα βρισκομαι; ξερει κανενας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες