Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...
Οι εποχιακοι θα στειλουν στο θεο τις βασεις... Οποιος δε το πιστευει δε ειναι απλα ρεαλιστης.
μονο κατι θετικο που υπαρχει ειναι οτι δεα ειδικων δυναμεων 10 στη αστυνομια,4 πυροσβεστικη
ειδικες δυναμεις 5 αστυνομια,4 πυροσβεστικη
και δε μετραν 2 γλωσσες,
για α παντως πανω απο 2700 πιστευω
μονο κατι θετικο που υπαρχει ειναι οτι δεα ειδικων δυναμεων 10 στη αστυνομια,4 πυροσβεστικη
ειδικες δυναμεις 5 αστυνομια,4 πυροσβεστικη
και δε μετραν 2 γλωσσες,
για α παντως πανω απο 2700 πιστευω
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 81
μια χαρα εισαι με τα μορια θα το δεις... Τωρα με τα Αθλήματα Δεν ξερωΑκης έγραψε:Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...
Ακης έγραψε:Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...
Ναι αλλά και συ μη ξεχνάς ότι όποιος εποχικός θελήσει να συμμετάσχει με τους πολίτες επιλέγει να δώσει και αθλήματα ενώ στην άλλη κατηγορία τα γλυτώνει... (και τα αθλήματα εδώ δεν είναι σαν των ε. Φ.) ...
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 81
NASOSS έγραψε:με τα μορια που λες 50 Άτομα Και απο τις 2 Κατηγορίες Αν ειναι αυτα θα Πάρουν Θα Δείξει...Ακης έγραψε:Θα ηθελα να κανω κ εγω μια δικη μου εκτιμιση για τισ βασεις, πιστευω 2800+Α,3000+Β, ΜΗΝ ξεχναμε οτι οι εποχικοι ως 29 μπορουν να ειναι στην κατηγορια με τους πολιτες. Εγω προσωπικα εχω 2700 στην β και πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την βαση... Δυσκολα τ πραγματα παιδια...
NASOSS έγραψε:με 2900 εισαι μεσα στα μορια για τα αθληματα δεν ξερω...
Και μια Αναφορά για τους Εποχικούς Που ειναι εως 29 απο τα 300 ατομα που Έδωσαν Σαν εποχικούς τα 250 ειναι απο ενιαιο...

ΟΙ εποχικοι εως 29 Εχουν κανει αλλες 2 φορες τα χαρτια τους για μονιμοι στις προηγουμενες προκυρηξεις κ κοπηκαν οι περισσοτεροι απο αυτους στα αθληματα πιστευω.
Νασο πως ξερεις οτι απο τα 300 ατομα συνολο οι 250 ηταν απο ενιαιο;(πως γνωριζεις οτι συνολο ηταν 300 ατομα; )
παντως αν ισχυει αυτο ειναι καλο γιατι 250 ατομα δε ειναι και πολλα οι 180 θα χουν παρα πολλα μορια οποτε απο 2700 και πανω μαλλον ειναι μεσα καποιος.
παντως αν ισχυει αυτο ειναι καλο γιατι 250 ατομα δε ειναι και πολλα οι 180 θα χουν παρα πολλα μορια οποτε απο 2700 και πανω μαλλον ειναι μεσα καποιος.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
ΜΙΧ. Λ έγραψε:Υπάρχει κάποιο σύστημα υπολογισμού μορίων για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής όπως υπήρχε για τους Ειδικούς φρουρούς;
Από σήμερα υπάρχει
/arthra/moria-ypologismos.asp
Υ. Γ Νομίζω πως δεν έχω κάνει κάποιο λάθος

Υ. Γ1 Σε αυτό το θέμα γράφουμε μόνο για τα μόρια, για τα αποτελέσματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα και τα μηνύματα μεταφέρονται εκεί
Ρε greek army γιατι μ εσβησες το μυνημα που εστειλα πριν;
Greek_Army έγραψε:ΜΙΧ. Λ έγραψε:Υπάρχει κάποιο σύστημα υπολογισμού μορίων για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής όπως υπήρχε για τους Ειδικούς φρουρούς;
Από σήμερα υπάρχει
/arthra/moria-ypologismos.asp
Υ. Γ Νομίζω πως δεν έχω κάνει κάποιο λάθος
Υ. Γ1 Σε αυτό το θέμα γράφουμε μόνο για τα μόρια, για τα αποτελέσματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα και τα μηνύματα μεταφέρονται εκεί
Η ξενη γλώσσα που είναι;
-
- Στρατηγός
tipota έγραψε:Ρε greek army γιατι μ εσβησες το μυνημα που εστειλα πριν;
Για τα αποτελέσματα γράφουμε στο άλλο θέμα και επειδή είσαι ανώνυμος δεν είχα την δυνατότητα να επεξεργαστώ το μήνυμά σου οπότε το έσβησα
Aκτινίδιο σωστός! Τις ξέχασα

Edit: Τις έβαλα

Και μπόρει κάποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων να ξεχαστει και να τα συμπληρωση και τα δύο και να φαίνονται 800 τα μόροια
-
- Στρατηγός
Ακτινιδιο έγραψε:Και μπόρει κάποιος ΔΕΑ ειδικων δυναμεων να ξεχαστει και να τα συμπληρωση και τα δύο και να φαίνονται 800 τα μόροια
Κομπλέ και αυτό, επόμενο;

Ξέρει κανένας άλλος πόσοι εποχιακοί κάναν αίτηση?
Ξερουμε ποσοι ειναι οι εποχικοι πανελλαδιικος; ... πηγε να κανει γνωστος μ τα χαρτια του κ μου ειπε οτι τον εκοψαν κ οτι εγινε αυτο κ με αλους συναδελφους του, μ ειπε οτι τισ κενες θεσεις τους θα τις καλιψουμε εμεις οι πολιτες, αν κοπουν πολοι ισως να συμπλιρωσουμε εμεις τις κενες θεσεις τους, οπως θα κανουν κ αυτοι ως 29 ετων που για εμενα θα ειναι πολυ, θα ειναι οσοι εχουν λιγα χρονια υπιρεσιας κ δεν τους συμφερει ν τ κανουν με τους εποχικους... Οποτε επιμενω 2800+ για α κ 3000+η β.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης