Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Που να ξερω... Αφου δεν βγηκαν σημερα... Αυριο τωρα παιδες...
Ξεφτιληστηκε τι θεμα εντελως ομωσ! Ποσο ακομα... Τι να πω!s,p, με τη σειρα τα πηρατε τα γραμματα?
Απο το γραφειο ενημερωσης μου παν τα αποτελεσματα θα βγουν πεμπτη. αλλα δεν τους πιστευω πλεον...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Τι γινεται ρε παιδια με την περιπτωση σας;
εμεις ξεμπερδεψαμε στο ναυτικο
εμεις ξεμπερδεψαμε στο ναυτικο
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Το συμπέρασμα είναι πως λένε ότι θέλουν στον καθένα, ανάλογα με την ώρα που τηλεφωνεί και το ποιος απαντά στο τηλέφωνο...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Θα μ πει καποιος>
Τι να γινει; Δεν βγηκε ουτε ανακοινωση... Ουτε τροποποιηση τπτ... Κανεις δεν μας απαντα με σαφηνια... Απλα μας γραφουν!
Παιζουν με τα νευρα μας! εχουμε και δουλειες να κανονισουμε οταν με το καλο περασουμε!
Βλεεις να αλλαζει κατι; Δεν μας δινει κανεις σημασια... Ειπα κατι. Οχι για να πειραχτεισ... Απλα μπαινοβγαινουν ολοι και δεν μπορουμε να συζητησουμε οταν αλλαζει κα8ενας ονοματα... Και προσεχε τα ςςςςςς μ βγαλες τα ματια... Μη τρελενεσαι ! Αντε να βγουν ενα ηρεμησουμε ολοι μασ!

Μα και αυτοι ουτε μια ανακοινωση, κατι τελοσπαντων...
στην αεροπορια ειπανε 23 τα ονοματα,10/5 η καταταξη. Ας λεγανε και αυτοι ταδε του μηνος, τουλαχιστον θα ξεραμε τι μας γινοτα. Τωρα ολοι μερα στον υπολογιστη μπροστα και μας λενε και αλλανταλων στο τηλεφωνο. Εγω σημερα δεν πηρα καν, λεω τι να μου πουν πραγματα που δεν στεκουν και απογοητευομαι χειροτερα.
και μετα σου λεω ο στρατος εχει Οργανωση, ταξη...
στην αεροπορια ειπανε 23 τα ονοματα,10/5 η καταταξη. Ας λεγανε και αυτοι ταδε του μηνος, τουλαχιστον θα ξεραμε τι μας γινοτα. Τωρα ολοι μερα στον υπολογιστη μπροστα και μας λενε και αλλανταλων στο τηλεφωνο. Εγω σημερα δεν πηρα καν, λεω τι να μου πουν πραγματα που δεν στεκουν και απογοητευομαι χειροτερα.
και μετα σου λεω ο στρατος εχει Οργανωση, ταξη...
Αυτό Περιμένω Και γω. Να βγουν να Ηρεμήσω. Δεν Παρεξηγήθηκα. Όλα Οκ.
Καλημέρα παιδιά αυτοί παίζουν με τον πόνο μας πήρα στο 2106571206 και μου είπαν τέλος της εβδομάδας, πήρα στο 2103630360 και μου είπαν αύριο. Πάρτε και εσείς να δούμε τι θα σας πούν. Είναι και πολύ μ... Κες

Μου ειπαν ως τελος εβδομαδασ... Ρωτησα αν ενδεχεται να βγουν την επομενη καιμου ειπε δε νομιζω! Και η καταταξη δεν αλλαζει... Και εχουν τεχνικα προβληματα!
Είπαμε δεν πρόλαβαν όλους τους δικούς τους και ψάχνονται ερε φτύσιμο που τους χρειάζεται. Ντροπή και αίσχος αν έχουν τεχνικόοοοοοοοοοοοοο πρόβλημα να πάμε εμείς να τους το φτιάξουμε
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά... Υπομονή.
Τεχνικά προβλήματα είναι και δεν μπορούν να τα βγάλουν στο νετ... Τότε ας το κάνουν τηλεφωνικός... Τα αποτελέσματα υπάρχουν!
το ξέρουν οτι δεν μπορούν να παίζουν έτσι με όλους μας γιατί το συνεχίζουν δεν μπορώ να καταλάβω...
Τεχνικά προβλήματα είναι και δεν μπορούν να τα βγάλουν στο νετ... Τότε ας το κάνουν τηλεφωνικός... Τα αποτελέσματα υπάρχουν!
το ξέρουν οτι δεν μπορούν να παίζουν έτσι με όλους μας γιατί το συνεχίζουν δεν μπορώ να καταλάβω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες