Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Κανένας πολιτικός δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Μην λέμε τα αυτονόητα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 121
Συγνωμη έφεδρε για τον αβερόφφφφφφφ ήθελα να πω π εξαφανίστηκε χίλια συγνωμη
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Δεν χωνεύεται παιδιά χα χα χα... Αϋπνίες θα έχουμε απόψε χα χα χα... Πάντως συνδικαλιστές απορούν με όλο αυτό
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς η ευτυχώς, βάση θεωρώ 3100-3200 ... Μην ακούσω ξανά το μέγιστο 4000 μόρια, Μαξ μορίων 3800-3900 (και πρπεει να τα έχει όλα) . Δεν παρεξηγώ γουλεα ! Δεν έχω να χωρίσω τπτ με κανένα όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο γιαντηνζωη μας και τα όνειρα μας !
Καλησπέρα παιδιά, οι του 92 μπορούμε να κάνουμε αίτηση ή θα μας απορρίψουν; Καλή επιτυχία σε όλους!
Έπιασε το κράξιμο των συνδικαλιστων για τα άδεια τμήματα. Τώρα μένει να δούμε αν μετά την οππι βαρέσει μια 500αρα προκήρυξη για τμήματα για να τους έχει όλους ευχαριστημενους.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 121
ετσι ακριβως φιλε μ καλό βράδυ και καλεί επιτυχία
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Παιδια περα απο ολα τα αλλα μορια, αριθμος υποψηφιων κλπ.καλο ειναι να εχετε κ στο πισω μερος του κεφαλιου σας κ τη φυση της υπηρεσιας, με την εννοια οτι απο οτι Φαινεται θα ειναι μια ομαδα με πεδιο δρασης ενα συγκεκριμενο σημειο και θα βρισκεται εκει ολη τη διαρκεια της βαρδιας της ακομα κ για μερες, μηνες ισως κ χρονια. Καλως η κακως ατομα θα στοχοποιηθουν με τον καιρο απο διαφορους "περιεργους" που δεν τους καθεται καλα στο ματι η ολη φαση.
ναι καλος ο στανταρ μισθος και Ο διορισμος στο δημοσιο με οτι αυτο συνεπαγεται (ασφαλιστικο, αδειες κ αλλες διευκολυνσεις που στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι τοσο "ευκαμπτα" τα πραγματα) αλλα ενεχει πιστευω κινδυνους πολλους και ισως να μη μπορεις να αποφυγεις καταστασεις που θα σου προκυψουν.
εγω θα το εεμηνευα αυτο ολο σαν ενα πειραμα της κυβερνησης να δει αν θα μπορεσει να χαλιναγωγησει μια κατασταση (αυτη των πανεπιστημιων) που καιρο τωρα δε της καθεται καλα.
ναι καλος ο στανταρ μισθος και Ο διορισμος στο δημοσιο με οτι αυτο συνεπαγεται (ασφαλιστικο, αδειες κ αλλες διευκολυνσεις που στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι τοσο "ευκαμπτα" τα πραγματα) αλλα ενεχει πιστευω κινδυνους πολλους και ισως να μη μπορεις να αποφυγεις καταστασεις που θα σου προκυψουν.
εγω θα το εεμηνευα αυτο ολο σαν ενα πειραμα της κυβερνησης να δει αν θα μπορεσει να χαλιναγωγησει μια κατασταση (αυτη των πανεπιστημιων) που καιρο τωρα δε της καθεται καλα.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Ποιος είναι για β κατηγορία και ποσά μόρια έχετε !
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Xaxaxaca άντε γαμηθητε γελοίο άνθρωποι παίζετε με τα όνειρα μας !400 θα πάρει επιλαχών μην πω τι θα πάρουν αυτή ! Προκυρηξη για πτυχιούχους ! Μόνο ! Καμία ελπίδα για εμάς ! Καλή συνέχεια μάγκες μ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Ετοιμαζουν μαλλον τιποτα εκλογες για αυτο την εβγαλαν την προκυρηξη και για αυτο παιρνουν και 400 ατομα για να σωπασει ο κοσμος και να μην τους κατηγορει. Οι 600 απο πισω απλα θα υπαρχουν στα χαρτια ετσι για τα ματια για να ελπιζουν... Αντε το πολυ πολυ να φυγουν καμοια 100στι ατομα σε βαθος χρονου οι υπολοιποι Λακιπου.
- Tasosliar
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Όσοι υπηρετούμε τώρα στον στρατό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε αίτηση;
Τελικά με 3340 μόρια που έχω ίσως με κάποιο θαύμα μπαίνει κάποιος.
Απλά η κυβέρνηση κάνει καπρίτσια και για σπάσιμο προς τους Συριζαίους είπε να την βγάλει επειδή τους έλεγαν ότι τους νίκησαν τάχα μου. Ναι κατά κάποιο τρόπο τους νίκησαν διότι από εκεί που ήθελε 1030 τελικά πήρε το 1/3.
Ή θα παρει τους επιλαχόντες σε βάθος 9 μηνών για να μη φανεί ότι και καλά παίρνω 1000 για ΑΕΙ
Ή απλά θα τους έχει εικονικά για ψηφοθηρία!
Απαράδεχτοι
Απλά η κυβέρνηση κάνει καπρίτσια και για σπάσιμο προς τους Συριζαίους είπε να την βγάλει επειδή τους έλεγαν ότι τους νίκησαν τάχα μου. Ναι κατά κάποιο τρόπο τους νίκησαν διότι από εκεί που ήθελε 1030 τελικά πήρε το 1/3.
Ή θα παρει τους επιλαχόντες σε βάθος 9 μηνών για να μη φανεί ότι και καλά παίρνω 1000 για ΑΕΙ
Ή απλά θα τους έχει εικονικά για ψηφοθηρία!
Απαράδεχτοι
Πολιτη97 εκει θα ειναι η βαση εκει που εισαι εστω επιλαχων θα εισαι μεσα σιγουρα. Κανε αθληματα κλπ κομπλε εισαι εσυ εμεις κοντα στα 3200 ειμαστε σχεδον εκτος.
Καλημέρα αγορίνα μου εδώ είμαι Πάντα ΠΑΡΏΝGouleasss94 έγραψε:Συγνωμη έφεδρε για τον αβερόφφφφφφφ ήθελα να πω π εξαφανίστηκε χίλια συγνωμη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης