Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Τι ν ξέρει ο ειδικός φρουρός που ακούει δεξιά και αριστερά ότι ναναι; Όσοι έχουμε πήγες είναι μέσα από το υπουργείο και πουθενά αλλού! Εκτός εάν έχει κάποιος κονέ στην διεύθυνση πληροφορικής γιατί και εκεί ξέρουν τι παίζει! Τώρα τι λέει ο κάθε αστυνομικός μην ακούτε κανέναν. Κ μένα τ καλοκαίρι με σταμάτησαν για έλεγχο και τους λέω κ εγώ παιδιά ετοιμάζομαι να κάνω τα χαρτιά μ. Κ Μ λένε όλοι μαζί γτ θα ξαναβγεί προκήρυξη νμζεις; Όλοι με πανελλήνιες...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Σε οποιον δικηγορο ρωτησα τα τατουαζ δεν επιτρεποντε αρκει να πληρει και τισ δυο προιποθεσεις να μην ειναι εμφανη και να μην προσβαλουν. δηλαδη εγω εχω τατουαζ στο χερι ειναι εμφανες αλλα δεν προσβαλει δεν εχω κανενα προβλημα. την ιδια απαντηση πηρα απο το αρχηγειο 3 φορες. εχει αλλαξει ο νομος απο το 2015. και το αντιθετο εαν προσβαλει αλλα δεν ειναι σε εμφανες σημειο παλι δεν υπαρχει προβλημα. σας λεω κατι 100% εγκυρο. αυτοι που εχουν σε εμφανη σημεια θα περασουν απο επιτροπη για να δουν εαν προσβαλει κατι.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

wolver έγραψε: Τι ν ξέρει ο ειδικός φρουρός που ακούει δεξιά και αριστερά ότι ναναι; Όσοι έχουμε πήγες είναι μέσα από το υπουργείο και πουθενά αλλού! Εκτός εάν έχει κάποιος κονέ στην διεύθυνση πληροφορικής γιατί και εκεί ξέρουν τι παίζει! Τώρα τι λέει ο κάθε αστυνομικός μην ακούτε κανέναν. Κ μένα τ καλοκαίρι με σταμάτησαν για έλεγχο και τους λέω κ εγώ παιδιά ετοιμάζομαι να κάνω τα χαρτιά μ. Κ Μ λένε όλοι μαζί γτ θα ξαναβγεί προκήρυξη νμζεις; Όλοι με πανελλήνιες...
και πολλο αξειωματικοι δν ειχαν μπει στον κοπο να διαβασουν την προκ ειχαν μινει στου 11 για αυτο ακουγονται διαφορα προβληματα
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Ρωταω γιατι εχω 2 μεσα απο τα χερια και ειναι πανω απο τον αγκωνα λες να εχω θεμα
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Υπάρχουν πολλοι που δεν θα με πιστέψουν αλλά έχω μια έγκυρη πληροφορία απο το υπουργείο ότι δεν θα πάρουν 1500 άτομα αλλά 15. Τα δυο μηδενικα ήταν τυπογραφικό λάθος στην προκήρυξη. Θα το δείτε.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Εντάξει φίλε, σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Εύχομαι να μην δικαιωθείς αλλά και να δικαιωθείς αρκετοί είναι αυτοί που από εδώ μέσα θα μπούνε και θα το αξίζουν πραγματικά...

Καλή επιτυχία και σε εσένα είτε τα καταφέρεις είτε όχι.

Δώσε μας και μερικές ακόμη πληροφορίες, όπως το πότε θα βγούν ας πούμε τα αποτελέσματα ή κάτι άλλο...

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

lazaros85 έγραψε:Προς ενημέρωση σάςΤην εκπαίδευση της Δίας θα την περάσετε στην σχολή θα έρθουν οι εκπαιδευτες από Αθήνα στις σχολές για έξι εβδομάδες. Πρακτική δεν θα υπάρξει με το που φύγετε από την σχολή 800ατομα κατευθείαν Δίας.

Που το έμαθες αυτό; Λίγο δύσκολο με φενετε.. Εκτός ότι Σεπτέμβρι ξεκινάει η νέα εκπαιδεύτηκε χρόνια.. Όπου πάνε τα νέα παιδιά που κόπηκαν οι αποσπάσεις τους και τους φέραν Δίας από βουλευτές από γραφεία της γαδα από τα χωριά τους κ περνάν αυτοί πρώτα δεν μπορεί τόσο εύκολα να πεις τους εκπαιδευτές τραβάτε Κομοτηνή και Διδυμότειχο Για 6 εβδομάδες. Εκτός αυτού που θα βρούνε μηχανές; Εξοπλισμό πος θα μεταφερθούν.. πος θα πάνε Δίας μετά την σχολή αν δεν έχουν ονομαστεί ΕΦ οι δοκιμοι δν έχουν χρεώνενο ατομικό οπλισμό αλεξίσφαιρα δν νομίζω να γίνετε εύκολα και να μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό δύσκολο πολύ ακούγετε έως ακατόρθωτο

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

KatadromeasAR! έγραψε:Μπορεί να μας πει κάποιος στα ψυχομετρικά τεστ κάποια αρνητικά και κάποια θετικά του χαρακτήρα του; Τι θα μπορούσαμε να πούμε σαν αρνητικό;
Θετικά βάλτε ήρεμος ευγενικός πρόθυμος να βοηθήσεις τους άλλους κλπ... Έχει πολλά. Αρνητικά βάλε ότι ξεχνάς οτι αναβάλλειςς πράγματα ότι δουλεύεις παραπάνω από όσο πρέπει. Απλά πράγματα. Μην πάτε και γράψετε ότι στεναχωριέμαι εύκολα ή νευριάζω , γτ θα σας ζαλίζουνκ

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι λέτε Όχι κατο απο αγκώνα πιος σας είπε αγκώνα η κατι και με καλοκαιρινή στολή που φτάνει μέχρι το μπράτσο οπιος νομίζει ότι θα πάει με τατουαζ και δεν θα κοπεί είναι γελασμένος δυστηχος θα κοπούν πολλοί
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Ναι ναι ναι 300.00 αίτησεις ούτε για αστείο μην το λες αυτό δεν παίζει με τίποτα! Να αλλάξεις κονέ ! Δεν ισχύει αυτό! Η βάση κάνεις δεν ξέρει ακόμα και τα άτομα που λες δεν γίνεται να έγιναν τόσες αιτήσεις σε 2 μέρες! Μαξ 13-14! Και το βάζω και στοίχημα αδερφέ! Να βγάλουμε κανένα φράγκο για την Κομοτηνή !
Dim91

Δημοσίευση από Dim91 »

Καλησπερα σε ολους κ καλη μας επιτυχια Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος να μ απαντησεισωστα Εχω 2150 μορια 17 σεπτεμβρη εως 30 θα ειμαι εκτος ευρωπης Εστω οτι ειμαι μεσα ή επιλαχων σε αυτη την περιπτωση τι γινετε; Υπαρχει καποια διαδηκασια; Η πρεπει να επιστρεψω οπως οπως; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι λέτε Όχι κατο απο αγκώνα πιος σας είπε αγκώνα η κατι και με καλοκαιρινή στολή που φτάνει μέχρι το μπράτσο οπιος νομίζει ότι θα πάει με τατουαζ και δεν θα κοπεί είναι γελασμένος δυστηχος θα κοπούν πολλοί

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Για πάμε λίγο...7000μορια 20απολυτηριο και 10 δεα εδ πάμε 3000

Προφισενσι 300 συν άλλη μια γλώσσα 200 συν άλλη μια 100 συν μηχανή κ αμαγι γ 500 πάμε σύνολο 4100 πάμε κ πολύτεκνος 300 πάμε 4400 βάλε κ κάποιου ο πατέρας να έχει πεθάνει εν ώρα υπηρεσίας αλλά 10 πάμε 5400 και μόρια από σχόλιο ασφαλείας 100 πάμε 5500 ταβάνι; αα και βάση 7000 έτσι δλδη ο κατώτερος 7000 ο πρώτος να έχει 8000 δηλαδή βάζει κ το πτυχίο του επαλ μαζί με το απολυτήριο και τα δύο 20αρια πάλι πάει 7500!! Μερικοί είστε ότι να ναι μαρεσει π κάθομαι κ το αναλύω κιολλας.. Υπάρχει εδώ μια ομάδα που προσπαθούμαι όλοι να ενημερωθούμε η να ενημερώσουμε να συζητήσουμε κτλπα και έρχεστε και τα γαματε όλα!! Ωραιοι

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Κυριάκος πες μ αγόρι μ γιατί πιστευεις οτι αν καπιος εχει πανω απο τον αγκώνα τατουαζ δεν θα κοπεί που το λει αυτο ακριβος και δεν το είδα στην προκυρηξη
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

OMADADIASPOWER έγραψε:Εγώ σας είπα πως έχει η κατάσταση

ΤΩΡΑ οι υπόλοιποι με τα λίγα τους μόρια ας κράξουν ελεύθερα

Καλά οκ ότι πεις..10 χιλιάδες αιτήσεις την Δευτέρα.. ναι έχεις δίκιο.. χαχαχα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση