Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΜΠΟΚΟΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΟΚΟΛΗΣ »

Και εγώ 92ρης είμαι.Είναι η τελευταία μας ελπίδα νομίζω.

θ είμαι σαν παππούς μαζί με τους υπόλοιπους.

θα σας λέω ιστορίες τα βράδια δίπλα στην φωτιά, μέσα στην σχολή.

:P

Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από shootmann »

Καλησπερα αλανια μου 2370 στην β κατηγορια περιμενουμε το ονειρο της ζωης να γινει! Καλη επιτυχια σε ολους!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Slade7 έγραψε:
fsafa έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί γεννηθείς του 1991-92 που είχανε κάνει τα χαρτιά τους και το 2011. Και είχανε περιθώρια να αυξήσουν τα μόρια τους, άμα δεν το παράτησαν μπορούσαν άνετα από το 2011 που είχανε 2200 μόρια τώρα να έχουν 2500 (δεν είχανε δίπλωμα για μηχανή).

To 2011 παιδιά του 92 ήταν 19 χρονών ωστόσο το 90% ήταν μέσα Στο στρατό η ακόμα δεν είχε μπει του 91 μπορούσαν να μπουν στρατό από Αύγουστο του 2010 ωστόσο Γ, Δ ΕΣΣΟ του 2010 θα μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους (Όχι οι δόκιμοι όμως) Από την Α ΕΣΣΟ 2011 δηλαδή Φεβρουάριο δεν μπορούσαν διότι περνάν απολυτήριο Νοέμβριο. Συμπέρασμα ότι η προκήρυξη η φετινή είναι πολύ δίκαιη για τους 91 και 92 που δε είχαν ποτέ την ευκαιρία να συμμετάσχουν Στην προκήρυξη του 2011 ενώ οι 90αριδες αν έμπαινες 2009 Αύγουστο που μπορούσαν ακόμα και δόκιμος να έμπαινες έβγαινες τέλη του 2010 είχαν την ευκαιρία τους τότε, απλά τελικά επωφελήθηκαν αρκετά 91,92 Διότι είχαν μόρια ειδικών δυνάμεων- ΔΕΑ κτλπ από το 2012 Και είχαν χρόνο να μαζεύουν χαρτιά συνέχεια και συνέχεια ώστε να περιμένουν μια προκήρυξη ήρθε το 2019 7 χρόνια λοιπόν μάζευαν μόρια.

Συμπέρασμα : Οι πιο πολλές θέσεις της προκηρύξεις θα πιαστούν από παιδιά 91 - 92

Εγώ απλώς το επισήμανα για το που θα κυμανθεί η βάση. Είδα και κάτι κοπέλες γεννηθείς 92-93. Με απολυτήρια 17. Πολύτεκνες χωρίς διπλώματα οδήγησης. Και αυτές λογικά θα έχουν δηλώσει συμμετοχή φέτος.

Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν η βάση είναι κάτω από 2350-2400.

Υ. Γ Παίζει να είμαι ο μοναδικός που επιμένω για τόσο υψηλή βάση, αλλά δεν πειράζειΕικόνα

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

shootmann έγραψε:Καλησπερα αλανια μου 2370 στην β κατηγορια περιμενουμε το ονειρο της ζωης να γινει! Καλη επιτυχια σε ολους!

Καλή επιτυχία και σε εσένα φίλε... Όλοι με αυτό το όνειρο ζούμε τόσα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Kirios έγραψε:
δημητρης98 έγραψε: Μια απορια παιδια οι ΣΕΑ δηλαδη οι αντιστοιχοι δεα του στρατου αλλα αυτοι ειναι του πολεμικου ναυτικου μπορουσαν να επερναν τα 500 μορια;
οχι αναγραφεται καταγραμμα μονο δεα

και υπαρχει καποιος λογος που εχουν δεα μονο;

Άβαταρ μέλους
shootmann
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από shootmann »

Ετσι κυριακο να σαι καλα φιλε!
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Μην πιάνεται συζήτηση για την αστυνομία της Αμερικής και το πώς περνάνε εκεί...1ον εκεί δεν πάει κανείς στην αστυνομία γιατίη νομοθεσία τους δεν έχει καμία σχέση με της Ελλάδας..2ον όσοι πάνε είναι κυρίως άτομα που δεν μπόρεσαν ούτε το σχολείο να βγάλουν και 3ον που είδα κάτι για τον μισθό τους, είναι από τους χειρότερους μισθούς που υπάρχουν στην Αμερική...

Μην μιλάτε αν δεν ξέρετε.. και επίσης το 90% που δηλώνει να περάσει στην αστυνομία στην Αμερική περνάει...

E'MK
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Καλή επιτυχία σε όλους αλάνια μου (Πλην τους βυσματίες). Έχουμε πεθάνει απο την αγωνία, μακάρι να βγουν τα αποτελέσματα όσο πιο σύντομα γίνεται. Έχω μια ερώτηση: Ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τέτοια αλλά ξέρει κανείς αν οι αθλητικές εξετάσεις δίνονται και στην Θεσσαλονίκη;
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

E'MK έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους αλάνια μου (Πλην τους βυσματίες). Έχουμε πεθάνει απο την αγωνία, μακάρι να βγουν τα αποτελέσματα όσο πιο σύντομα γίνεται. Έχω μια ερώτηση: Ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τέτοια αλλά ξέρει κανείς αν οι αθλητικές εξετάσεις δίνονται και στην Θεσσαλονίκη;

Πιθανότατα για τους βορειους να γίνουν στην Θεσσαλονίκη ναι. Σκέψου 1500 άτομα στην Αθήνα. Ο Χαμός θα γίνει.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

Slade7 έγραψε:
fsafa έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί γεννηθείς του 1991-92 που είχανε κάνει τα χαρτιά τους και το 2011. Και είχανε περιθώρια να αυξήσουν τα μόρια τους, άμα δεν το παράτησαν μπορούσαν άνετα από το 2011 που είχανε 2200 μόρια τώρα να έχουν 2500 (δεν είχανε δίπλωμα για μηχανή).

To 2011 παιδιά του 92 ήταν 19 χρονών ωστόσο το 90% ήταν μέσα Στο στρατό η ακόμα δεν είχε μπει του 91 μπορούσαν να μπουν στρατό από Αύγουστο του 2010 ωστόσο Γ , Δ ΕΣΣΟ του 2010 θα μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους ( Όχι οι δόκιμοι όμως) Από την Α ΕΣΣΟ 2011 δηλαδή Φεβρουάριο δεν μπορούσαν διότι περνάν απολυτήριο Νοέμβριο. Συμπέρασμα ότι η προκήρυξη η φετινή είναι πολύ δίκαιη για τους 91 και 92 που δε είχαν ποτέ την ευκαιρία να συμμετάσχουν Στην προκήρυξη του 2011 ενώ οι 90αριδες αν έμπαινες 2009 Αύγουστο που μπορούσαν ακόμα και δόκιμος να έμπαινες έβγαινες τέλη του 2010 είχαν την ευκαιρία τους τότε, απλά τελικά επωφελήθηκαν αρκετά 91 ,92 Διότι είχαν μόρια ειδικών δυνάμεων- ΔΕΑ κτλπ από το 2012 Και είχαν χρόνο να μαζεύουν χαρτιά συνέχεια και συνέχεια ώστε να περιμένουν μια προκήρυξη ήρθε το 2019 7 χρόνια λοιπόν μάζευαν μόρια.

Συμπέρασμα : οι πιο πολλές θέσεις της προκηρύξεις θα πιαστούν από παιδιά 91 - 92

Αδερφέ του 1991 είμαι μπήκα με σειρά 309 δλδ 09 Δ εσσο πήγα δεα κανονικά και μπηκα με την 7η σειρά άνετα 2600+ είχα 190~ θέση. περιπου του 91 δεν πρόλαβαν να κάνουν χαρτιά μόνο όσοι επερνα την αναβολές χωρίς λόγο

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Μπορεί να μας πει κάποιος στα ψυχομετρικά τεστ κάποια αρνητικά και κάποια θετικά του χαρακτήρα του; Τι θα μπορούσαμε να πούμε σαν αρνητικό;
Στρατιώτης 333

Δημοσίευση από Στρατιώτης 333 »

Παιδιά με 2790 μόρια στη β ομάδα τι πιστεύετε είμαι μέσα?
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

KatadromeasAR! έγραψε:Μπορεί να μας πει κάποιος στα ψυχομετρικά τεστ κάποια αρνητικά και κάποια θετικά του χαρακτήρα του; Τι θα μπορούσαμε να πούμε σαν αρνητικό;
Εγώ 2 φορές π περασα έγραψα ανορθόγραφος. Μηλαω δυνατά και γρήγορα λεμαργος και κάτι ακόμα άκυρο δεν θυμαμαι

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από basayevgr »

KatadromeasAR! έγραψε:Μπορεί να μας πει κάποιος στα ψυχομετρικά τεστ κάποια αρνητικά και κάποια θετικά του χαρακτήρα του; Τι θα μπορούσαμε να πούμε σαν αρνητικό;

Θα πεις αρνητικά του εαυτού σου. Και κοίτα να είναι σωστά γιατί είναι ψυχολόγοι στην επιτροπή και θα κάνεις και συνέντευξη μόνος σου, οπότε οτιδήποτε γράψεις θα εξεταστεί και θα ταυτοποιηθεί

Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Τελικα με τα τατουαζ ξερουμε ποια ειναι τα κρητηρια πως θα κοβονται
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες