Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Στο ύψος δεν χαρίζονται αν δεν είσαι έστω 1.69,5 δεν υπάρχει περίπτωση να σε περάσουν θα σε κόψουν εξαρχής στο τμήμα και ακόμη και αν σε περάσουν θα σε κόψουν μετά στη φάση τών αθλημάτων γιατί τους μετράνε όλους. Τώρα εις ότι αφορά το τατουάζ αν είναι σε εμφανή σημεία με την θερινή στολή κόβεσαι γιατί πολύ απλά δεν προβλέπεται οπότε αν προλαβαίνεις κάνε λέιζερ να το σβήσεις, τι να πουν και οι άλλοι παλιά που τα σβήσαν αν είχαν γιατί δεν επιτρεπόταν καθόλου!
Λοιπον παλικαρια δεν χρειαζεται να βριζετε, τα πραγματα ειναι απλα, ειναι μονο 300 θεσεις εφ και κατα πασα πιθανοτητα το οριο ηλικιας θα ειναι 28. Επισης η μοριοδοτηση θα ειναι κλασσικη ειδικων φρουρων (διπλωματα-ειδικες δυναμεις). Η βαση θα κυμανθει (προσωπικη εκτιμηση) γυρω στα 2800μορια πανω κατω και στις δυο κατηγοριες. Να εχεται στο νου σας οτι οσοι κανετε τα χαρτια και περασετε θα παιρνετε το πολυ 800-900ευρω (λογω κρατησεων)
Τουλάχιστον 2800 μόρια εμείς στην Α. Εγώ με 2820 οριακά και παλι
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Εγώ με 2610 να σταματήσω να έχω ελπίδες;
The only easy day was yesterday.
Άκου φίλε μου εσυ εννοείται θα κάνεις τα χαρτιά ποτέ δεν ξέρεις εύχομαι να είναι πιο κάτω η βάση και να μπεις
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Το όριο ηλικίας θα είναι 28 μην παραπληροφορειτε αν δεν ξέρετε.
Άντε και μας έφαγε το άγχος, καλή τύχη εύχομαι σε όλους
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Ρε παλικάρια μοτοποδήλατο είναι το Α1 ; Και η μοτοσυκλέτα ποιο είναι ; Ξέρει κάποιος ;
Δεν ξέρω πότε θα βγεί το ΦΕΚ ούτε η ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης αλλά ξέρω ότι το όριο ηλικίας θα παραμείνει 28 100% από δικό μου άτομο στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Όποιος λέει 30 γράφει ανακρίβειες χωρίς να ξέρει τίποτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης