Στην 6κ έστειλαν μέιλ στις 23 Ιουνίου και 29 Ιουνίου έπρεπε να παρουσιαστούν.apiliotis έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 12:53 am Πόσο πριν εκτιμάτε ότι θα μας ενημερώσουν; Θα είναι αρκετό να προγραμματιστουμε; Ή θα μας πουν σε πεντε μερες να είσαι εκεί; Στην προηγουμενη σειρά ποσο καιρό πριν ειδοποίησαν για την εκπαίδευση;
Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
7 με 10 μέρες θα σας δώσουν.apiliotis έγραψε: Δευ Ιούλ 03, 2023 12:53 am Πόσο πριν εκτιμάτε ότι θα μας ενημερώσουν; Θα είναι αρκετό να προγραμματιστουμε; Ή θα μας πουν σε πεντε μερες να είσαι εκεί; Στην προηγουμενη σειρά ποσο καιρό πριν ειδοποίησαν για την εκπαίδευση;
Ευχαριστώ, καλη εβδομάδα και ας είναι ελπίζω η τελευταία της αναμονής...
Ρε παιδιά εμένα ένας άνθρωπος π ρώτησε πάνω στην Κομοτηνή του είπαν μαζί με αστυφύλακες θα πάμε λέει 16/9
Εάν ξεκινήσει Σεπτεμβρίο πάω απευθείας για υπουργός χαχαχαχαχαχχα
Lorenzo αν διάβασες το σχόλιο για Σεπτέμβρη παρακαλώ να αποκατασταθεί η αλήθεια να ξέρουμε.
Όντως παιδιά πείτε να ξέρουμε, αν μπορείς φίλε μου Lorenzo, γράψε κάτι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Πρώτον 16/9 είναι Σάββατο και δεύτερο δεν μπορεί να συνυπάρχουν σε μια σχολή δόκιμοι αστυφύλακες με Εξωτερικούς, έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια ο προϋπολογισμός για φαγητό και εσείς κάθεστε και πιστεύεται τον κάθε παπατζη.
Σόρυ αλλά όλοι παπατζιδες είναι αδερφέ. Μάλλον ξεχνάτε γρήγορα ότι πολύ έλεγαν για Μάιο μετά για Ιούνιο τώρα για Ιούλιο. Κάποια στιγμή θα πέσουν μέσα και θα σου πουν σας το έλεγα... Δυστυχώς ακόμα και ο Λορέντζο παπατζας είναι και θα το δείτε
Εγώ δεν κρίνω κανέναν, στο Διαύγεια ανεβαίνουν αποφάσεις.
Ρε παιδιά το θέμα να μπούμε μαζί με αστυφύλακες δεν υπάρχει. Αυτό είναι δεδομένο το ξέρουμε σίγουρα.
Η σχολή έχει παραχωρηθεί μέχρι 15 Σεπτέμβρη.
Η σχολή έχει παραχωρηθεί μέχρι 15 Σεπτέμβρη.
Τότε αντε να δούμε αν θα έχουμε μειλ για σχολή αυτή την εβδομάδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες