Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Μακάρι να λήξει να τελειώνουμε με όλο αυτό! Αν και πιστεύω ότι θα τελείωσει Βλέποντας ότι δεν έχουν πάρει ακόμα τους εξωτερικούς για εκπαίδευση ίσως περιμένουν να μπουν όλοι μαζί μια φορά στη σχολή και αυτό είναι το λογικό! Τώρα θα δούμε γτ δεν υπάρχει λογική στα τόσα χρόνια που περιμένουμε
Εγω παντως δν μπορβ να καταλαβω πως αλλες προκυρηξεις πριν τν 6κ/2018 εχουν ολοκληρωθει ενω Η 6κ. Βλεπε ας πουμε ειδικοι φρουροι
al8888
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Αν δούμε τις προηγούμενες χρονιές λογικά τα ψυχοτεχνικα θα γίνουν Νοέμβριο
Δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί είναι αυστηρά τα πράγματα κόβετε πολύ κόσμος στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα και αν δεν είναι ποιο ελαστική αυτή τι φορά πάλι θα κοπεί κόσμος και για αυτό πιστεύω θα είναι ποιο ελαστική αυτή τι φορά γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί επιτέλους η 6κ Αλιος θα πρέπει να καλέσουν και αλους επιλαχών. Σκέψου αυτήν τι φορά η ηλικίες που παίζαν ήταν γύρω στα 30. Και όπως έχω μάθει τι προηγούμενη φορά που δίναν αθλήματα τα παιδιά τους λέγανε το χρόνο και αν δεν το περνούσες πχ τα 1000 τους έκοβαν επιτόπου, κάτι που δεν γινόταν αυτήν τι φορά δεν σου λέγανε το χρόνο και μας βάζανε να κάνουμε όλα τα αθλήματα
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Οι ειδικοί φρουροί κλπ ήταν προκηρύξεις του Υπουργείου, όχι μέσω ΑΣΕΠ. Σίγουρα έχει ευθύνη ο ΑΣΕΠ για την καθυστέρηση. Βέβαια λίγο ο covid, λίγο ότι δε μπορούσαν να βρουν άτομα αφού κοβόντουσαν, λίγο οι αναβολές για αθλήματα, λίγο οι άλλες προκηρύξεις που τράβηξαν κόσμο από την 6Κ, ε τότε δε θέλει και πολύ να πάει πίσω μια τέτοια διαδικασία. Μακάρι να τελειώνετε και με τα ψυχοτεχνικα. Αν και μέχρι να βγάλει αποτελέσματα και να στήσει ψυχοτεχνική επιτροπή, πιστεύω θα πιάσει Δεκεμβρη το πρώτο γκρουπ. Και ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι πιο σύντομη η διαδικασία και να μην έχει δέκα άτομα ανά δέκα μέρες.
Zordy έγραψε:Δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί είναι αυστηρά τα πράγματα κόβετε πολύ κόσμος στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα και αν δεν είναι ποιο ελαστική αυτή τι φορά πάλι θα κοπεί κόσμος και για αυτό πιστεύω θα είναι ποιο ελαστική αυτή τι φορά γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί επιτέλους η 6κ Αλιος θα πρέπει να καλέσουν και αλους επιλαχών. Σκέψου αυτήν τι φορά η ηλικίες που παίζαν ήταν γύρω στα 30. Και όπως έχω μάθει τι προηγούμενη φορά που δίναν αθλήματα τα παιδιά τους λέγανε το χρόνο και αν δεν το περνούσες πχ τα 1000 τους έκοβαν επιτόπου, κάτι που δεν γινόταν αυτήν τι φορά δεν σου λέγανε το χρόνο και μας βάζανε να κάνουμε όλα τα αθλήματα
Έδωσα αθλήματα την πρώτη φορά. Αν και Στο χιλιαρι υπήρχε ο χρόνος και τον βλέπαμε δεν μας έλεγε κάνεις αν κοπηκαμε η όχι το ίδιο και στο 100αρι. Η διαδικασία των αθλημάτων όλες τις φορές ήταν πανομοιότυπη. Μόνο στο μήκος που το βλέπαμε όταν το μετρούσανε και στο ύψος ξέραμε ότι περάσαμε κι αυτό χωρίς να μας ενημερώνει κάνεις. Υπήρχαν παιδιά που ενώ έκαναν το χιλιαρι 6 λεπτά και κοπηκανε ερχόντουσαν την επόμενη για να δώσουν και τα υπόλοιπα αθλήματα. Δεν υπήρχε το ξαναλέω καμιά ενημέρωση.
Ελαστική γιατί να είναι η επιτροπή των ψυχοτεχνικων;
Νομίζεις ότι τους ενδιαφέρει αν θα περάσουν αυτοί οι επιλαχόντες η οι επόμενοι;
Τι συμπέρασμα βγάζεις από την μέχρι τώρα διαδικασία;
Εκτός και αν περιμένεις να είναι ελαστικοί για να περάσεις εσυ οπότε εκεί μπαίνει το προσωπικό σου συμφέρον το οποίο δεν αφορά κανέναν άλλο ούτε την προκηρηξη.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Zordy έγραψε:Δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί είναι αυστηρά τα πράγματα κόβετε πολύ κόσμος στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα και αν δεν είναι ποιο ελαστική αυτή τι φορά πάλι θα κοπεί κόσμος και για αυτό πιστεύω θα είναι ποιο ελαστική αυτή τι φορά γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί επιτέλους η 6κ Αλιος θα πρέπει να καλέσουν και αλους επιλαχών. Σκέψου αυτήν τι φορά η ηλικίες που παίζαν ήταν γύρω στα 30. Και όπως έχω μάθει τι προηγούμενη φορά που δίναν αθλήματα τα παιδιά τους λέγανε το χρόνο και αν δεν το περνούσες πχ τα 1000 τους έκοβαν επιτόπου, κάτι που δεν γινόταν αυτήν τι φορά δεν σου λέγανε το χρόνο και μας βάζανε να κάνουμε όλα τα αθλήματα
Δεν ισχύει φίλε μου αυτό που λες και ουδεμία επαφη εχει με την πραγματικότητα. Ουτε την προηγούμενη φορά ήξεραν τα παιδιά αν κοπηκαν ή όχι εκτος απο το ύψος και το μηκος το οποιο είναι κατι που το μετρανε μπροστά σου. Και γενικοτερα όπως τα λέει και ο φίλος Walas από πάνω. Απλά περιμέντε και θα βγουν τα αποτελέσματα. Μακάρι να έχετε περάσει όλοι σας.
Νομίζω δεν με κατάλαβες σωστά, εγώ εδώ μέσα εκφράζω την προσωπική μου άποψη και όχι ότι ξέρω κάτι, και αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να γίνουν ποιο ελαστική γιατί δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ η 6κ, επίσης είπα ότι αυτή τι φορά είχε κόσμο γύρο στα 30 πράγμα που θα δυσκολέψει τα άτομα να βγάλουν τα αθλήματα και από ότι βλέπω πρέπει να βγάλουν την 9κ και Εσυ πιστεύεις ότι αν κοπεί κόσμος με αυτήν τι συχνότητα που γινόταν τις προηγούμενες φορές θα τελειώσει μέχρι το τέλος του 20;
Κατάλαβε επιτέλους ότι αυτό που λες για ελαστικότητα δεν πιάνει στον ΑΣΕΠ για καμιά προκηρηξη γιατί να πιάσει στην δικιά μας; Εκτός και αν δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ο ΑΣΕΠ.Zordy έγραψε:Νομίζω δεν με κατάλαβες σωστά, εγώ εδώ μέσα εκφράζω την προσωπική μου άποψη και όχι ότι ξέρω κάτι, και αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να γίνουν ποιο ελαστική γιατί δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ η 6κ, επίσης είπα ότι αυτή τι φορά είχε κόσμο γύρο στα 30 πράγμα που θα δυσκολέψει τα άτομα να βγάλουν τα αθλήματα και από ότι βλέπω πρέπει να βγάλουν την 9κ και Εσυ πιστεύεις ότι αν κοπεί κόσμος με αυτήν τι συχνότητα που γινόταν τις προηγούμενες φορές θα τελειώσει μέχρι το τέλος του 20;
Εγώ ήμουν 32 όταν έδωσα αθλήματα και άλλοι ήταν ακόμη και 33 τι πάει να πει αυτό; Επίσης ποιος λέει οτι θα τελειώσει τέλος του 21;
Εννοείτε εκφράζεις την άποψη σου απλά δεν ισχυε αυτό που εγραψες για αυτό και το διευκρινησα.
Το ότι λέω ότι πρέπει να είναι ποιο ελαστική δεν σημαίνει ότι θα γίνει και έτσι εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάζεις. Το ότι είναι 30+ είναι πολύ ποιο δύσκολο να βγάλεις τα αθλήματα απτό να είσαι 20+, τους νοιάζει και τους παρά νοιάζει γιατί η προκήρυξη πρέπει να τελειώσει μέχρι τέλος του 21 γιατί υπάρχουν πολα κενά και μια καινούργια φυλακή στη Δράμα που πρέπει ναΛειτουργήσει, αν συνεχίζουν να κόβουν με αυτούς τους ρυθμούς δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ η διαδικασία και μάθε επιτέλους ότι ζούμε στην Ελλάδα που όλα γίνονται δεν θα ξεχάσουμε κιόλας αυτά που ξέρουμε, σε λίγο θα μας πεις ότι στην Ελλάδα που ζούμε γίνονται όλα σωστα
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Zordy έγραψε:Το ότι λέω ότι πρέπει να είναι ποιο ελαστική δεν σημαίνει ότι θα γίνει και έτσι εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάζεις. Το ότι είναι 30+ είναι πολύ ποιο δύσκολο να βγάλεις τα αθλήματα απτό να είσαι 20+, τους νοιάζει και τους παρά νοιάζει γιατί η προκήρυξη πρέπει να τελειώσει μέχρι τέλος του 21 γιατί υπάρχουν πολα κενά και μια καινούργια φυλακή στη Δράμα που πρέπει ναΛειτουργήσει, αν συνεχίζουν να κόβουν με αυτούς τους ρυθμούς δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ η διαδικασία και μάθε επιτέλους ότι ζούμε στην Ελλάδα που όλα γίνονται δεν θα ξεχάσουμε κιόλας αυτά που ξέρουμε, σε λίγο θα μας πεις ότι στην Ελλάδα που ζούμε γίνονται όλα σωστα
Αρχικά φίλε τα ίδια κενα υπήρχαν και πέρυσι και πρόπερσι. Την Ανωτατη Αρχή δε τη νοιάζει ούτε πόσο χρονών είναι κάποιος, ούτε αν υπάρχουν κενα. Και αυτή ειναι και η δουλειά της. Να διαλέξει τους κατάλληλους οι οποίοι έχουν τα προσόντα. Αν δε τους βρει είναι επίσης η δουλειά της να ξεψαχνίσει μέχρι και τον τελευταίο υποψήφιο. Γι αυτο ορίζονται αυτοι οι άνθρωποι. Τώρα όπως σου είπα παραπάνω, αν την έβγαζε το Υπουργείο την προκύρηξη τότε ναι, θα ειχε μονιμοποιηθεί ο κόσμος εδώ και 2 χρόνια... Αλλα δυστυχώς για κάποιους, αν ο υποψήφιος δε πληρεί τις προυποθέσεις δε θα περάσει.
Δεν αντιλέγω σε αυτά που λες φιλε μου, εγώ δεν είπα ότι επειδή είναι 30+ θα πρέπει να είναι και ποιο ελαστική αλλά λόγου ηλικίας θα κοπεί ακόμα περισσότερος κόσμος γιατί δεν θα βγάλουν τα αθλήματα για αυτό το λόγο τι τονίζω, και θα έχει ως συνέπεια να καλέσουν άλλους, όπως ανέφερα και παραπάνω εκφράζω τι γνώμη μου και θα σου δώσω ένα παράδειγμα, φίλος μου είναι στην σειρά σας και δούλευε εδώ και 2 χρόνια με σύμβαση σε κάποια φυλακή που δεν γίνετε να αποκαλύψω, πρόσφατα του ήρθε χάρτη ότι κόπηκε στα ψυχοτεχνικα και ο λόγος ήταν ότι φορούσε σκισμένο τζιν κατα την διάρκεια της εξεταστής, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να είναι ποιο ελαστική Αλιος όπως είπα δεν πρόκριτε να τελειώσει ποτέ και με συνέπεια να ακυρωθεί ολι η διαδικασία της 6κ, και θα σας πω και το άλλο δεν γίνετε να καλούν άτομα μετά από τόσα χρόνια και σε αυτήν την ηλικια και να μπορεί ο κόσμος να ανταποκριθη σε τέτοιες απαίτησης.
Taksidioti Το καταλαβαμε ' γουσταρεις ΑΣΕΠ. Μην μας πουλας ομως και πνευμα γιατι αν εισαι απο αυτους που περιμενουν 3μιση χρονια για διορισμο και το γουσταρεις τοτε πρεπει να εχεις και βιτσια τρελά.
Ούτε καν τώρα μπήκα στο κόλπο του διορισμού και απλά ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό από το φίλο μ που ανέφερα, το ότι λέω τι γνώμη μου δεν σημαίνει ότι πουλάω και πνεύμα εσείς πάτε να μου βγάλετε το ΑΣΕΠ το ότι ποιο τυπικό πράγμα υπάρχει στην Ελλάδα, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, ο ΑΣΕΠ έχει τρέξει και παλι προκήρυξη για ιδρύματα και μια χαρά ολοκληρώθηκαν όλα στην ώρα τους.
Συγνώμη φιλε μ νόμιζα απάντησες σε μένα, αυτοί εδώ θα μας πούνε στο τέλος ότι ψάχνουν βατραχανθρώπους για να τους προσλάβει ο ΑΣΕΠ και μαλον ζούμε σε άλλο κράτος και δεν έχουν καταλάβει τι γίνετε τόσο καιρό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες