Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά μην ακούω χαζομαρες ενοιτρ εινσι Καλά αστυνομία σε θεμα απολαβών αδείας ολα παραπάνω από ιδιοτικο τομέα η διας είναι 6ώρη 7 πρωι με 1 μεσιμερι σιγα τα αυγά εγω δουλεύα νοσοκομείο 8ώρες 7με 3 και 3μισι με 1 σε καφέ μπαρ 10ώρο...18 ώρες την μέρα επηδει σπούδαζα τον αδερφό μ και η μάνα μ άνεργη... Που 6 ώρες που 18 ! Απλά Έχει επικινδυνότητα ξεκούραστη δουλεια είναι... Όλοι θα ήθελαν να μπουν
Βρεξει χιονίσει έχει στην 3κ στους δήμους που έβγαλες.. Εδώ πας για υπηρεσία κ αν γίνει ένα σοβαρό περιστατικό δεν ξέρεις αν γυρίσεις σπίτι σου!! όποιος ήθελε αποκατάσταση βρεξει χιονίσει ας έκανε για τους δήμους η για τα ΚΕΠ
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπέρα μάγκες μ.. Σήμερα το βράδυ η αύριο μέχρι το μεσημέρι θα βγούνε κ ξεκινάνε ενστάσεις από Δευτέρα
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Δηλαδή εσύ ήθελες να μπεις όχι για την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά για να ρισκάρεις κάθε μερα αν θα γυρίσεις σπίτι σου;Xanthos έγραψε:Βρεξει χιονίσει έχει στην 3κ στους δήμους που έβγαλες.. Εδώ πας για υπηρεσία κ αν γίνει ένα σοβαρό περιστατικό δεν ξέρεις αν γυρίσεις σπίτι σου!! όποιος ήθελε αποκατάσταση βρεξει χιονίσει ας έκανε για τους δήμους η για τα ΚΕΠ
Εγώ έδωσα την απάντηση μ εδώ κ μήνες.. Ναι ήμουν επιτυχών στην 3κ κ μόλις είδα ότι θα έβγαινε εδώ κ δεν πήγα ακύρωσα την θέση μου...
Ο. Π. Κ. Ε
Tilemos ειτε το πιστευεις ειτε οχι, προσωπικα δε το σκεφτομουν καν οτι θα ειμαι δημοσιος υπαλληλος, απλα γουσταρω να μπω! Ο σιγουρος μισθος ειναι απλα το κερασακι στη τουρτα.
Επαγγελματική αποκατάσταση δεν το λέω π έχω έχω σπίτι δικό μου περνώ 1300 μισθό.. Κ να πάω αλλού να νοικιάσω κ να περνώ 900.. εσύ τι το λες; Εγώ το λέω πάθος θέληση καυ_λα.. όνειρο
Ο. Π. Κ. Ε
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Θα με συγχωρέσετε αλλά δεν πιστεύω ότι θα έκανε κανεις τα χαρτιά αν ο μισθός ήταν 600? ας πούμε.
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
.. μια χαρά περνας κ στ Λάρισα... Μ 1300.. κ σπίτι... μη νομίζεις ότι δε θα ξενερώνεις σε μια βδομάδα στην αστυνομία...Xanthos έγραψε:Επαγγελματική αποκατάσταση δεν το λέω π έχω έχω σπίτι δικό μου περνώ 1300 μισθό.. Κ να πάω αλλού να νοικιάσω κ να περνώ 900.. εσύ τι το λες; Εγώ το λέω πάθος θέληση καυ_λα.. όνειρο
Παιδια τι επαγγελματικη αποκαταστασηο Ε. Φ; Τι λετε; Με 850 ευρω;
Ο Ε. Φ ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα στην Αστυνομια. Αρχικα οταν ειχε βγει ο θεσμος ο Ε. Φ δεν μπορουσε να κανει καν συλληψη καθως δεν ειναι καν ανακριτικος υπαλληλος. Μετα με μια διαταξη διορθωθηκε
Οποιος παει καριεριστας εκει νομιζοντας οτι θα ειναι οπως το υπολοιπο δημοσιο θα του βγει ξυνο
Ε. Φ πανε μονο οσοι το ειχαν ονειρο απο μικροι και το λεει η καρδια τους γιατι αυτα που θα συναντησετε στην Αθηνα δεν ειναι για γελια. Οι Ε. Φ ειναι οτι πιο μαχιμο υπαρχει στην ΕΛ. ΑΣ αυτην την στιγμη
Ο Ε. Φ ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα στην Αστυνομια. Αρχικα οταν ειχε βγει ο θεσμος ο Ε. Φ δεν μπορουσε να κανει καν συλληψη καθως δεν ειναι καν ανακριτικος υπαλληλος. Μετα με μια διαταξη διορθωθηκε
Οποιος παει καριεριστας εκει νομιζοντας οτι θα ειναι οπως το υπολοιπο δημοσιο θα του βγει ξυνο
Ε. Φ πανε μονο οσοι το ειχαν ονειρο απο μικροι και το λεει η καρδια τους γιατι αυτα που θα συναντησετε στην Αθηνα δεν ειναι για γελια. Οι Ε. Φ ειναι οτι πιο μαχιμο υπαρχει στην ΕΛ. ΑΣ αυτην την στιγμη
Για πιο λογο δεν βγαζουν τους πινακες;
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
600 είναι. με πενθήμερα κ νυχτερινά ανεβαίνει... πχ όταν πάρεις κανονική άδεια το καλοκαίρι... η για κάποιο λόγο πάρεις ένα μήνα αναρρωτική ούτε 600 δε παιρνειςTilemos έγραψε:Θα με συγχωρέσετε αλλά δεν πιστεύω ότι θα έκανε κανεις τα χαρτιά αν ο μισθός ήταν 600? ας πούμε.
Johny311 έγραψε:Για πιο λογο δεν βγαζουν τους πινακες;
για να βολεψουν τα βυσματα με 2000 μορια :p :p
Σας ειπα εχει Master chef!!
Μην γράφεται ρε ότι θέλετε κάποιοι.. ποια βύσματα να βολέψουν ; Είδατε π πήγε η βάση ; Κάλεσαν γ κληρώσεις κ ακόμα μιλάτε γ βύσματα ατα μόρια ; Αν τ βύσμα του βόλευε θα ήταν πριν τις κληρώσεις.. άντε χαλαρώστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες