Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

ΠΥΘΙΑ έγραψε:Νεα ενηνερωση Αλλαγη πλανου απο το υπουργειο. Δεν θα προσληφθουν ως συμβασιουχοι οι διοριστεοι στα προσωρινα αποτελεσματα. Μαζι εξωτερικοι και σωφρονιστικοι θα πιασουν δουλεια αφου ολοκληρωθει η διαδικασια των αθληματων, των οριστικων πινακων και της εκπαιδευσης. Λενε για Σεπτεμβρη αλλα λογω πιθανων εκλογων υπολογιστε Νοέμβρη. Η νεα προκήρυξη θα βγει συντομα αλλα τα ατομα θα προσληφθουν με το νεο ετος.

Αυτο γινεται γιατι τελικα δεν θα φυγουν οι δημοτικοι αστυνομικοι αμεσα αλλα σταδιακα.

Το καταστημα δραμας θα στελεχωθει με αποσπασεις κι αυτο αργοτερα στο ετος.

Αυτα και καλη επιτυχια σε ολους τους επιτυχοντες!!

Προς διαχειριστές, αυτό το μήνυμα είναι από το ίδιο ατομο; Γιατί εγκρίθηκε αλλά έρχεται σε αντίθεση με το πιο πρόσφατο

Bill96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Bill96 »

Μαθημα μου παθημα μου καλα να παθω
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Nassos έγραψε:
Στέλλα. έγραψε:Να μας πει η διαχείριση παρακαλώ αν είναι το σωστό άτομο. Συγνώμη αλλά με τόσα που βλέπουμε εδώ μέσα είμαστε λίγο δυσπιστοι

Ναι, είναι. Διαφορετικά δεν θα εγκρίνονταν το μήνυμα του/της.

Ευχαριστώ.

Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Καλησπερα παιδια.. το Lower των αγηλικων οταν το καταθετεις στα δικαιολογητικα, πρεπει να συνοδευεται και απο επισημη μεταφραση του; Αν ναι που το κανουμε αυτο; Ευχαριστω!!
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

για να ξέρετε Μόλις διαβαστούν οι ενστασεις θα βγουν αλφαβιτικοι πινακες καταταξης για τις υγιονομικες εξετάσεις συμπεριλαμβανομένων και αλλων ατομων δηλαδη αλλους επιλαχόντες. Τώρα αυτοι δεν ξερω ποσοι θα ειναι. μετα απο τις υγειονομικές οσοι δεν παρουσιαστούν θα κοπούν. θα βγει αλλος πινακας επιτυχόντων υγιονομικων που θα γραφει ποιοι θα είναι στα αθληματα. μετα τα αθλήματα παλι θα βγει πινακας επιτυχόντων αθλητικων δοκιμασιών που θα γραφει ποιοι θα καλέστουν στα ψυχοτεχνικα. μετα θα βγει πινακας επιτυχοντων ψυχοτεχνικων. στη συνεχεια θα βγει ο πινακας οριστικων αποτεσματων που θα εχει τα ονοματα που καλεί και πινακας επιλαχόντων. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΑ ΧΩΡΊΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Γινεται η ανταλλαγή θεσεων αραγε;
t.balk

Δημοσίευση από t.balk »

Miron έγραψε: Γινεται η ανταλλαγή θεσεων αραγε;
Αυτό θα γίνει μετά τα οριστικά αλλά εσυ στην ουσία θα μάθεις ποιος έχει αυτήν την πρόθεση όταν μαζευτούμε για αθλήματα Εκεί θα μπορείς να κανείς ανοιχτή κρούση για αλλαγή
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Θα ήθελα να αναφερθώ στην προθεση του υπουργείου να μας πάρει με προσωρινά με σύμβαση ΙΔΟΧ Ο μισθός είναι 680 + τα εξαιρέσιμα τώρα δεν ξέρω αν δικαιούμαστε το επίδομα επικινδυνότητας Το θέμα είναι ότι εργαζόμενος σε άλλο υπουργείο μας έβγαζαν την πίστη να μας πλήρωσουν (εως κ 4μηνες) με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά όμως τα λεφτά δεν τα χάνεις Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο μόνιμος άλλο συμβασιούχος μισθολογικά
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Miron έγραψε:Γινεται η ανταλλαγή θεσεων αραγε;
φιλε που εχεις περάσει;
Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Παιδια ξέρουμε κάτι σογουρο; Αν τελικά θα πάμε με σύμβαση ή μονιμοι; και ποτρ;
Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

Αν δεν παμε με τα προσωρινα και 8μηνη συμβαση τι γινεται?
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Θα ήθελα να αναφερθώ στην προθεση του υπουργείου να μας πάρει με προσωρινά με σύμβαση ΙΔΟΧ Ο μισθός είναι 680 + τα εξαιρέσιμα τώρα δεν ξέρω αν δικαιούμαστε το επίδομα επικινδυνότητας Το θέμα είναι ότι εργαζόμενος σε άλλο υπουργείο μας έβγαζαν την πίστη να μας πλήρωσουν (εως κ 4μηνες) με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά όμως τα λεφτά δεν τα χάνεις Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο μόνιμος άλλο συμβασιούχος μισθολογικά [/QUOTEο μισθος ειναι 712.40 καθαρα

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

t.bak έγραψε:Θα ήθελα να αναφερθώ στην προθεση του υπουργείου να μας πάρει με προσωρινά με σύμβαση ΙΔΟΧ Ο μισθός είναι 680 + τα εξαιρέσιμα τώρα δεν ξέρω αν δικαιούμαστε το επίδομα επικινδυνότητας Το θέμα είναι ότι εργαζόμενος σε άλλο υπουργείο μας έβγαζαν την πίστη να μας πλήρωσουν (εως κ 4μηνες) με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά όμως τα λεφτά δεν τα χάνεις Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο μόνιμος άλλο συμβασιούχος μισθολογικά [/QUOTEο μισθος ειναι 712.40 καθαρα

Μάλλον το μπερδεύεις με τον μισθό του μόνιμου Εγώ που δούλευα μέχρι κ το τέλος του 18 με σύμβαση ΙΔΟΧ,680+ επερναν αυτοί που μπήκαν πρώτη φορά με σύμβαση ΙΔΟΧ Δεν νομίζω να μου έλεγαν ψέματα
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

6k2018 έγραψε: Αν δεν παμε με τα προσωρινα και 8μηνη συμβαση τι γινεται?
Εγώ δεν ξέρω απλά αν γίνει αυτό που λένε είναι μια ευκαιρία να δεις τι γίνεται μέσα στο χώρο εργασίας που καλείσαι να δουλέψεις μια ζωή Αν δεν σου άρεσει όμως θα φύγεις κ δεν θα μπεις στην διαδικασία που προβλέπεται για τα οριστικά αποτελέσματα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ξέρουμε κάτι σίγουρα; Αν θα πάμε με σύμβαση η όχι ; Μερικοί από μας έχουμε ήδη μια δουλειά και δεν γίνεται να την αφήσουμε πιστεύω αν δεν έχουμε κάτι το σίγουρο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες