Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλημέρα παιδιά! Έχω 2450 μόρια και είμαι α κατηγορία.. πόσες πιθανότητες έχω;
Στην θέση σ δεν θα Ανχωνομοουν.. καλά τ λέμε έδω αλλά χαλάρωστε λίγο.. αν έχεις επιλέξει το κουτάκι κ έχεις μέσα το δικαιολογητικό θα στο μετρήσουν.. λάθος γίνονται από τους αξιωματικούς όποτε άκρη δεν θα βγει... δεβ είναι έτσι αυστηρά όπως τ λένε κάποιοι.. αρκεί να τ έχεις τ χαρτιά μέσα στον φάκελο κ να τ επέλεξες μετά τ βλέπουν κ αυτοί κ καταλαβαίνουν..ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε: Καλημέρα παιδιά! Όταν καταθέσα τα χαρτια καταθέσα μαζί και ένα δικαιολογητικο από το μηχανονογικο πού μόλις είχα βγάλει για φορτηγο. λέω του αξιωματικού μήπως πρέπει να κάνω και μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσω το δίπλωμα μόλις έρθει όχι μου λέει.. Τέλος πάντων με παίρνει την επόμενη μέρα και μόυ λέει να πάω από το γραφείο τού μόυ είπε ότι χρειαζόταν τελικά να κάνω την υπεύθυνη δήλωση την έκανα όλα εντάξει.. το θέμα είναι ότι δεν την αρίθμησα και στο χαρτί πού δηλώνουμε τι δικαιολογητικά έχουμε βάλει.. λέτε να έχω πρόβλημα ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Δεν γινετε... Να μην υπηρετουν στις ενοπλες δυναμεις λεει καταγραμμα.
Αλλο θεμα... συμφωνα με τη προκηρυξη σημερα 28/8/19 ειναι η καταλυτικη ημερομηνια καταχωρισης στο συστημα POL ολων των αιτησεων.
Αρα σημερα το αρχηγειο ή υπουργειο ή ασεπ ή δεν ξερω τελος παντων που γινετε η καταχωριση μαθαινουν τη βαση...
Ελπιζω να τη μαθουμε και εμεις απο καποιο καλο παιδι
Αλλο θεμα... συμφωνα με τη προκηρυξη σημερα 28/8/19 ειναι η καταλυτικη ημερομηνια καταχωρισης στο συστημα POL ολων των αιτησεων.
Αρα σημερα το αρχηγειο ή υπουργειο ή ασεπ ή δεν ξερω τελος παντων που γινετε η καταχωριση μαθαινουν τη βαση...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Με το πιστοποιητικό ο φίλος σου θα ήταν κομπλε για 5 μερες μετά την καταληκτική ημερομηνία της προκύρηξης.. μεχρι της 31/8 θα έπρεπε να καταθέσει φωτοαντίγραφο του κανονικού διπλώματος και δεν νομίζω να προλάβαινε να εκδοθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο « διαβάστε την προκυρηξη» γιατί στο κάτω κάτω αφορά εμάς, τους συμμετέχοντες.. οποίος δεν μπορεί η βαριέται να μελετήσει αναλυτικά την προκυρηξη για μένα δεν ειναι άξιος να γίνει αστυνομικός!!
Καλημερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω, εγω με 2190 εχω ελπιδες να περασω η να σταματησω να ελπιζω; Καλη συνεχεια σε ολους!!
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
kyriakos155 έγραψε:Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Υπάρχουν και εν ενεργεία στρατιωτικοί που τα έχουν κάνει και εφόσον μαζεύουν τα μόρια μετά θα πάνε δικαστικώς. Φιλος μου συγκεκριμένα έκανε τα χαρτιά του από κει και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει κατά πόσο μπορεί να κάνει κάτι όπως ισχυρίζεται.
Δεν παίζει με τίποτα.
Ναι δεν παίζει με τίποτα. Το ότι τα έκανε τι σου λέει όπως; από κει και πέρα Ίσως τους κόψουν μετά εφόσον δουν τις αιτήσεις. Και συγκεκριμένα από την πιο μάχιμη μονάδα που έχουμε την έκανε την αίτηση. Λεω απλά κάτι που ξέρω Όχι που μπορεί να γίνει κιόλας.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Καλημέρα αστυνομικά κομάντος, στις εξετάσεις των υγειονομικών τι ακριβώς μας κάνουν; Γνωρίζει κάποιος ακόμα και παλιός να μας πει;
Αυτό για τα τατουάζ το λες από έγκυρη πηγή; Για να κάνω απλά αίτηση μου βγάλανε τη πίστη.(τατουάζ στο μπράτσο εσωτερικά)
KatadromeasAR! έγραψε:Καλημέρα αστυνομικά κομάντος, στις εξετάσεις των υγειονομικών τι ακριβώς μας κάνουν; Γνωρίζει κάποιος ακόμα και παλιός να μας πει;
Ψυχοτεχνικά που περιλαμβανουν μια ζωγραφιά ενα τεστ πολλαπλής επιλογής και μια συνέντευξη, μετά γιατρούς, ύψος, βάρος, γυμνοι να ελέγξουν αν είμαστε εντάξει και τα έχουμε όλα, και μετα τα αθληματα. Απ οσο θυμαμαι!
Θυμαμαι μας είχαν πει ζωγραφιστε μια γυναίκα τώρα όμως το ζωγραφίζεις γυμνή η με ρούχα; 😛 ξερει κανείς;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Αλλο θεμα... Συμφωνα με τη προκηρυξη σημερα 28/8/19 ειναι η καταλυτικη ημερομηνια καταχωρισης στο συστημα POL ολων των αιτησεων.
Αρα σημερα το αρχηγειο ή υπουργειο ή ασεπ ή δεν ξερω τελος παντων που γινετε η καταχωριση μαθαινουν τη βαση; Και απλα μενει να γινει ο ελεγχος για να δουν αν οντως ειναι αυτα τα μορια που ισχυριζεται ο καθενας στη αιτηση;
Αρα σημερα το αρχηγειο ή υπουργειο ή ασεπ ή δεν ξερω τελος παντων που γινετε η καταχωριση μαθαινουν τη βαση; Και απλα μενει να γινει ο ελεγχος για να δουν αν οντως ειναι αυτα τα μορια που ισχυριζεται ο καθενας στη αιτηση;
Ελπιζω να βρεθει καποιος "βυσματιας" με τη καλη εννοια, που να εμαθε κατι απο το υπουργειο! Λογικα εχουν καταχωρηθει ολες οι αιτησεις!
Johnny94 έγραψε:Θυμαμαι μας είχαν πει ζωγραφιστε μια γυναίκα τώρα όμως το ζωγραφίζεις γυμνή η με ρούχα; 😛 ξερει κανείς;
Αν θυμάμαι καλά λένε να ζωγραφίσουμε έναν άντρα και μια γυναικά που να δείχνουν το επάγγελμα τους. Οπότε αντίστοιχα ρούχα.
Στην ουσια θελουν να δουνε αν θα τα παρουσιασουμε με ολα τους τα μελη οχι κατι αλλο.
Τωρα αν εσυ θες να ζωγραφισεις καμια ιεροδουλη παιζει και αυτο.

- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Μας παίρνουν αίμα κλπ να φανταστώ, με τα συμπληρώματα ξέρουμε τι παίζει;DeaED317 έγραψε:KatadromeasAR! έγραψε:Καλημέρα αστυνομικά κομάντος, στις εξετάσεις των υγειονομικών τι ακριβώς μας κάνουν; Γνωρίζει κάποιος ακόμα και παλιός να μας πει;
Ψυχοτεχνικά που περιλαμβανουν μια ζωγραφιά ενα τεστ πολλαπλής επιλογής και μια συνέντευξη, μετά γιατρούς, ύψος, βάρος, γυμνοι να ελέγξουν αν είμαστε εντάξει και τα έχουμε όλα, και μετα τα αθληματα. Απ οσο θυμαμαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες