Έγινε! Ότι πεις!Sayeret Matkal έγραψε:Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, αύριο καμία προκήρυξη δε θα βγει.Επίσης όταν και αν βγει, η ηλικία θα είναι 30.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Να πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας εσείς π λέγατε για την Δευτέρα ξεκινάνε οι αιτήσεις
Το ότι θα βγει Δευτέρα το είπε ο υφυπουργός. Όχι εμείς. Τρόμπα!Kwstas26 έγραψε:Να πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας εσείς π λέγατε για την Δευτέρα ξεκινάνε οι αιτήσεις
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Ο υφυπουργός Προ Πο να βγει να ζητήσει συγνώμη αν δεν εκδοθεί σήμερα. Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες θα είχε τουλάχιστον παραιτηθεί αν έβγαινε και έλεγε πράγματα που δεν ισχύουν.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Ότι σου έγραψε ο Gpap να πας να ρωτήσεις τον υφυπουργό Προ Προ.Kwstas26 έγραψε:Να πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας εσείς π λέγατε για την Δευτέρα ξεκινάνε οι αιτήσεις
Παιδια και η Νικολαου ειχε βγει επισημα και ειχε πει οτι η προκηρυξη των Σωφρονιστικων θα βγει τον Απριλιο, και ειδαμε τι εχει βγει. Και μετα ετρεχε να σβησει απο το προφιλ της την αναρτηση.Ουτε ξερουν τι τους γινεται, απλα τους πιεσε η αντιπολιτευση και πεταξαν μια ημερομηνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Δευ Μάιος 31, 2021 2:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Charlie Harper 13 έγραψε:Ο υφυπουργός Προ Πο να βγει να ζητήσει συγνώμη αν δεν εκδοθεί σήμερα. Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες θα είχε τουλάχιστον παραιτηθεί αν έβγαινε και έλεγε πράγματα που δεν ισχύουν.
Είναι απίστευτοι αλήθεια δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζουν απλα δεν μπορούν να το δεχτούν οτι δεν θα πετύχει το σχέδιο οππι και φοβούνται να το πουν
Μαο μαο. Πρώτα ανεβάζουν άρθρα παλιότερα. Ουυε κοιτάνε ποτε δημοσιεύτηκαν ουυε τι ώρα. Μετά ουτε καν είδαν τι είπαν οι υπουργοί με την σειρά. Και αγχώνουν κόσμο πάλι χωρίς λόγο. Μέχρι το απόγευμα έχει σκάσει. Αλλιως αύριο μεθαύριο.
EcoMike έγραψε:Παιδια και η Νικολαου ειχε βγει επισημα και ειχε πει οτι η προκηρυξη των Σωφρονιστικων θα βγει τον Απριλιο, και ειδαμε τι εχει βγει. Και μετα ετρεχε να σβησει απο το προφιλ της την αναρτηση.
Χαχαχαχ απίστευτοι ρε απλα εκει έχουν έτοιμη την φυλακή στην Δράμα να βγει Αρα δεν μπορούν να κάνουν πισω. Απλά περιμένουν να κάνουν μόνιμους της 6κ 2018 τα άτομα πρώτα
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Αυτό το λέγετε φόρουμ που ο καθένας ουσιαστικά ανεβάζει και μοιράζετε της πληροφορίες που έχει άρα πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τα λόγια και της απόψεις όλων και να μην της κριτικάρουμε κακοπροαίρετα όπως γίνετε εδώ αν δεν σου αρέσουν αυτά που έστειλα μπορείς απλά να μην απαντήσεις δεν είσαι υποχρεωμένος, αλλά αν πρέπει να απαντήσεις αυτό πρέπει να το κάνεις με ευγένεια και σωστό τρόπο. Όπως ξέρουν πολλά παιδιά εδώ μέσα εγώ ποτέ δεν έγραψα μαλακιές και πάντα σεβόμουν την άποψη του καθενός ανεξάρτητα αν συμφωνώ η όχι με αυτές. Επομένως θέλω και απαιτώ τον ίδιο σεβασμό και για της δικες μου απόψεις. Η ειρωνείες δεν έχουν θέση εδω ούτε πουθενά αλλού. Σε οπιον δεν αρέσει η άποψη και τα λόγια του άλλου μπορεί να αποχωρήσει. Μελλοντική συνάδελφοι θα είμαστε αν δεν υπάρχει σεβασμός από τώρα καήκαμε (Φιλικά το λέω το θέμα κλίνει εδώ!)Efedros2015 έγραψε:Αναφέρομαι σε εσένα γτ μου ανεβάζεις άρθρα από τη παρασκευή ! Το δεύτερο σκέλος πάει στον έξυπνο εδώ μέσα Που μας λέει δν βγαίνει σήμερα ούτε αυριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Δευ Μάιος 31, 2021 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Gpap95 έγραψε:Το ότι θα βγει Δευτέρα το είπε ο υφυπουργός. Όχι εμείς. Τρόμπα!Kwstas26 έγραψε:Να πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας εσείς π λέγατε για την Δευτέρα ξεκινάνε οι αιτήσεις
Σωστά με βάση αυτά που ακούμε λέμε. Αν τώρα δεν ξέρει τι λέει ο ίδιος ο υφυπουργός Τότε καήκαμε

👏👏👏Gpap95 έγραψε:Το ότι θα βγει Δευτέρα το είπε ο υφυπουργός. Όχι εμείς. Τρόμπα!Kwstas26 έγραψε:Να πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας εσείς π λέγατε για την Δευτέρα ξεκινάνε οι αιτήσεις
Ηρεμήστε ρε. Μην σας πιάνει πανικός. Θα βγει απόγευμα. Και των αστυφυλάκων απόγευμα έσκασε. Μην τρελαινεστε.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Έχεις κάποια ενημέρωση ή είναι η άποψη σου;Averoff13 έγραψε:Ηρεμήστε ρε. Μην σας πιάνει πανικός. Θα βγει απόγευμα. Και των αστυφυλάκων απόγευμα έσκασε. Μην τρελαινεστε.
Πηρα και γω στο τμημα μου, και μου ειπαν αν ηταν να βγει σημερα θα μας ειχαν ενημερωσει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες