Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Johny311 έγραψε:Ποσο ειναι ο μισθος στους ειδικούς φρουρούς; στη σχολή πληρώνεσαι κανονικά;
ο μισθός είναι 850 για πρώτος μισθός και για 1000 μετά από κάποια χρόνια. Στην σχολή δεν ξέρω. Μπορώ να μάθω όμως
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Είναι κ από το. μυστικο άντε σήμερα θα ξεφύγω κα θα λαλακιστω λίγο να πάω για τούφα.. ένα είναι το μυστικό για τους ελεύθερους.. μονόζυγο συνεχώς κ όταν θα βγαίνετε έξω θα προσπαθείτε να τσιμπάτε πολύ ψιλές γυναίκες.. ωστε στην κατάλληλη στάση να. μην καμπουριαζεται να είστε συνεχώς στην τεντα...(Για όποιον πονηρό το καταλαβε)κ συγγνώμη αν βλέπουν γυναίκες αλλά πρέπει να τους ξελαμπικαρω λίγο.
Ο. Π. Κ. Ε
lucky97

Δημοσίευση από lucky97 »

Β κατηγορία 2580 έχω ελπίδες ; Τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Kirios έγραψε:
TITO έγραψε: Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Τελικά όσοι περάσουν,7 Οκτωβρίου θα είναι στις σχολές; Είναι σίγουρο;
ετσι ακουγεται τπτ δν ειναι συγουρο

Σίγουρο είναι, αφού βγήκε προκήρυξη για εταιρία catering να ταίζει ειδικούς φρουρούς απ'τις 7 Οκτώβρη στην Κομοτηνή.

1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 1μαλιτης »

Παιδιά από τι μέρα που κατέθεσα τα χαρτιά εδώ 5 μέρες προθεσμία να καταθέσω το πτυχίο αγγλικών; Επειδή το χω χάσει, πείτε μου ντε φακτο να ξέρω.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

1μαλιτης έγραψε: Παιδιά από τι μέρα που κατέθεσα τα χαρτιά εδώ 5 μέρες προθεσμία να καταθέσω το πτυχίο αγγλικών; Επειδή το χω χάσει, πείτε μου ντε φακτο να ξέρω.
Δηλωσες οτι θα το προσκομισεις εντος 5 ημερων;
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

1μαλιτης έγραψε: Παιδιά από τι μέρα που κατέθεσα τα χαρτιά εδώ 5 μέρες προθεσμία να καταθέσω το πτυχίο αγγλικών; Επειδή το χω χάσει, πείτε μου ντε φακτο να ξέρω.
Δεν μπορείς να καταθέσεις τίποτα άλλον πλέον. Μόνο αν είχες κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι θα το προσκομισεις εντός προθεσμίας.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ότι κατέθεσες , κατέθεσες..
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

iceman2 έγραψε:Επιστρεφω στις αναλυσεις... αμα ισχυουν τα λεγομενα του lamdar92 που συμφωνα με προηγουμενη αναλυση μου βλεπω οτι ισχυουν καθως εδω και 3 μερες πριν μιλουσα για βαση 2170-2220 μεσω στατιστικης αναλυσης που το επιβεβαιωσε και ο anastasios123 που ειναι στο σωμα, μη σας φανει καθολου παραξενο που η βαση θα κουνηθει ελαχιστα προς τα πανω πχ 30 μορια max. Καθως απο τις σκαρτες 5000 που μενουν να ανοιχτουν μονο οι 300 θα "περασουν" την τωρινη βαση! Και ομως μονο τοσες, αυτη ειναι η μαγια των μαθηματικων!Αρα αμα εχουμε βαση 2180 τωρα για την 1200 θεση, τοτε τα 2180 θα τα εχει ο 300στος επιλαχων δηλ η 1500 θεση και θα παρουν και αλλους 60 ακομα με τη βαση να πηγαινει στα 2170 μαζι με τους επιλαχοντες.

Για τους 1200 επιτυχοντες θα ειναι 2210 max

Περιμενω τα αποτελεσματα... Ειναι προσωπικο στοιχημα

Μου έφτιαξες το βράδυ 2340 πάμε δυνατα

1μαλιτης
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 1μαλιτης »

Όχι φίλε, εαν κάνω ένσταση δε γίνεται με τπτ ε; Λόγω απώλειας δε θα βρω το δίκιο μου;
Άβαταρ μέλους
shootman92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από shootman92 »

Καλησπερα σε ολους! Οσον αφορα την ξενη γλωσσα να σας πω τι ετυχε σε εμενα. Πηγα στο τμημα το πτυχιο λοουερ το οποιο χρειαζεται μεταφραση απο δικηγορο... Αφου δινω στον ανθυπαστυνομο τα χαρτια μου τα βλεπει και ειναι ολα οκ εκτος του λοουερ το οποιο επρεπε να εχει και σφραγιδα απο τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ και να γραφει και κατι ακομη επανω. Το ξαναπηγα στο γραφειο που κανουν τις μεταφρασεις και ολα ενταξει! Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

shootman92 έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Οσον αφορα την ξενη γλωσσα να σας πω τι ετυχε σε εμενα. Πηγα στο τμημα το πτυχιο λοουερ το οποιο χρειαζεται μεταφραση απο δικηγορο... Αφου δινω στον ανθυπαστυνομο τα χαρτια μου τα βλεπει και ειναι ολα οκ εκτος του λοουερ το οποιο επρεπε να εχει και σφραγιδα απο τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ και να γραφει και κατι ακομη επανω. Το ξαναπηγα στο γραφειο που κανουν τις μεταφρασεις και ολα ενταξει! Καλη επιτυχια σε ολους μας!

Επειδή κι εγώ το είχα άγχος έψαξα το παράρτημα το οποίο αναφέρει επί του θέματος: "Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής, που απαιτούνται από την ανακοίνωση, πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Η επίσημη μετάφρασή τους γίνεται από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο ή από άμισθο ερμηνέα διορισμένο βάσει του ν.148/26-12-1913/1-2-1914.Ειδικώς όμως μετά τον νέο «Κώδικα Δικηγόρων» (άρθρο 36 ν.4194/2013/ΦΕΚ 208/27.09.2013/τ. Α'), μεταφράσεις ξενόγλωσσων εγγράφων που γίνονται από δικηγόρο μετά την 27.09.2013, γίνονται δεκτές, εφόσον ο δικηγόρος βεβαιώνει ότι ο ίδιος έχει επαρκή γνώση της γλώσσας από και προς την οποία μετέφρασε.

Τα ανωτέρω (τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις) γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα εγγράφων που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές και έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. Γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. "
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Φίλε εγώ δεν διάβασα τπτ τέτοιο για την απόδειξη της αγγλικής γλώσσας στην προκήρυξη αν είμαι στραβος ας μου βρείτε την παραγραφο
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

shootman92 έγραψε: Καλησπερα σε ολους! Οσον αφορα την ξενη γλωσσα να σας πω τι ετυχε σε εμενα. Πηγα στο τμημα το πτυχιο λοουερ το οποιο χρειαζεται μεταφραση απο δικηγορο... Αφου δινω στον ανθυπαστυνομο τα χαρτια μου τα βλεπει και ειναι ολα οκ εκτος του λοουερ το οποιο επρεπε να εχει και σφραγιδα απο τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ και να γραφει και κατι ακομη επανω. Το ξαναπηγα στο γραφειο που κανουν τις μεταφρασεις και ολα ενταξει! Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Η σφραγίδα τ Δικηγόρικου συλλόγου δεν είναι απαραίτητη ίσως. Ο δικηγόρος να μην είναι νομιμοποιημένος κ γ αυτό ν την ζήτησαν.. στην ουσία τους ενδιαφέρει να λέει πως είναι επικυρωμένο μ υπόδειξη τ πρωτότυπου κ πως ξέρει τις δυο γλώσσες ! Υπογραφή δικηγόρου Βάση νόμου σφραγίδα κ είστε πιπίλα
Άβαταρ μέλους
Asdorf

Δημοσίευση από Asdorf »

Spyros D. έγραψε:Επειδή κι εγώ το είχα άγχος έψαξα το παράρτημα το οποίο αναφέρει επί του θέματος: "Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής, που απαιτούνται από την ανακοίνωση, πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Η επίσημη μετάφρασή τους γίνεται από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο ή από άμισθο ερμηνέα διορισμένο βάσει του ν.148/26-12-1913/1-2-1914.Ειδικώς όμως μετά τον νέο «Κώδικα Δικηγόρων» (άρθρο 36 ν.4194/2013/ΦΕΚ 208/27.09.2013/τ. Α'), μεταφράσεις ξενόγλωσσων εγγράφων που γίνονται από δικηγόρο μετά την 27.09.2013, γίνονται δεκτές, εφόσον ο δικηγόρος βεβαιώνει ότι ο ίδιος έχει επαρκή γνώση της γλώσσας από και προς την οποία μετέφρασε.

Τα ανωτέρω (τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις) γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα εγγράφων που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές και έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. Γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο. "
Ακριβώς φίλε μου αν έχεις πάει σε δικηγόρο είσαι καλυμμένος...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες