***** εε δεν ξέρω το ονοματεπώνυμο σου αν είσαι κάποιος με βύσμα θα σε δεις αν δεν είσαι θα δεις και συ τι θα πάρεις περίμενε όλα έτοιμα είναι καταχωρούν όποιον αυτοί θέλουν ηλεκτρονικά στους επιτυχόντες είστε για γέλιαgeopap97 έγραψε:Αυτές τις ***** μόνος σου τις σκέφτηκες;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 38
Ένα παλικάρι στο νήμα του πν έγραψε πως βγαίνουν αύριο τα αποτελέσματα για αυτούς ήξερε και τα μόρια των πρώτων άρα είμαστε κοντά
Σιγουρα θα παιξει βυσμα αδερφε, ειναι κανεις που περιμενε το αντιθετο;Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπουν και παιδια με την αξια τους ομως.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Ο nekrothaftis999999 εχει δίκιο.Ακριβώς το ιδιο μου είπε ένας διοικητής τς αεροπορίας πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα &Μου είπε να βρω έναν συγκεκριμένο βουλευτή τς τωρινής κυβέρνησης που μετραει η άποψη του.
Αρα, όσοι μπόρεσαν και έβαλαν βύσμα καλα το έκαναν.
Καλη επιτυχία!
Καλη επιτυχία!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Ακριβώς τα ονόματα οι επιτυχόντες και οι επιλαχών κλπ είναι ΗΔΗ ΈΤΟΙΜΑ απλά έπεσα έξω μια εβδομάδα στην κοινοποίηση των αποφάσεων... Είναι εκτός ασεπ η προκυρηξη... Δεν χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο δυστυχώς
-
- Υποδεκανέας
Πολύ σωστά είμαι μαζί σου στο πολεμικό ναυτικό και στην αεροπορία ήταν έτοιμα πριν του στρατού ξηράς απλά μερικοί δεν έχετε καταλάβει ότι έχουν πέσει τηλέφωνα τόσα όσα είναι ο αριθμός που θα ενταχθούν τι σημαίνει αυτό σημαίνει ότι δεν κοιταχτηκαν όλες οι αιτήσεις κοιταχτηκαν μόνο οι βυσματικες δυστυχώς οι υπόλοιποι θα δουν το όνομα τους στους αποτυχοντες η στους απορριπτέους χωρίς ένσταση ...Politis1994 έγραψε:Ακριβώς τα ονόματα οι επιτυχόντες και οι επιλαχών κλπ είναι ΗΔΗ ΈΤΟΙΜΑ απλά έπεσα έξω μια εβδομάδα στην κοινοποίηση των αποφάσεων... Είναι εκτός ασεπ η προκυρηξη... Δεν χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο δυστυχώς
Ας πουμε οτι εχεις 400 μορια για παραδειγμα και η βαση στην ειδικοτητα που επελεξες ειναι 700.Lenaa έγραψε:Ο nekrothaftis999999 εχει δίκιο.Ακριβώς το ιδιο μου είπε ένας διοικητής τς αεροπορίας πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα &Μου είπε να βρω έναν συγκεκριμένο βουλευτή τς τωρινής κυβέρνησης που μετραει η άποψη του.
Καλη επιτυχία!
Ο βουλευτης που πηγες και μιλησες θα σε περασει; Αυτο πιστευεις;
- alexmpss
- Posts in topic: 38
Δηλαδή ρε παιδιά λέτε να μην μπούμε 750 μόρια πλήρωμα σκάφους εδώ
- MAYROS.ODERPAS
- Posts in topic: 65
ΜΗΝ παραπληρωφορεις των κοσμο!alexmpss έγραψε:Ένα παλικάρι στο νήμα του πν έγραψε πως βγαίνουν αύριο τα αποτελέσματα για αυτούς ήξερε και τα μόρια των πρώτων άρα είμαστε κοντά
ΔΕΝ εγραψα ΠΟΤΕ οτι βγαινουν αυριο ! ΜΗΝ λες οτι θελεις!
εγραψα τα μορια των πρωτων στις δικιες μου ειδικοτητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Παρ Μάιος 28, 2021 4:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
Ναι φίλε θα σε περάσει γιατί δεν θα έχεις δικαίωμα να δεις τα μόρια του συνηποψηφιου σου τι δεν καταλαβαίνεις στο τέλος μόνο θα ανακοινωθούν οι πίνακες πολύ τέλος με τους επιτυχόντες όλων των διαδικασιών και πάλι χωρίς μορια.XristosMP έγραψε:Ας πουμε οτι εχεις 400 μορια για παραδειγμα και η βαση στην ειδικοτητα που επελεξες ειναι 700.Lenaa έγραψε:Ο nekrothaftis999999 εχει δίκιο.Ακριβώς το ιδιο μου είπε ένας διοικητής τς αεροπορίας πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα &Μου είπε να βρω έναν συγκεκριμένο βουλευτή τς τωρινής κυβέρνησης που μετραει η άποψη του.
Καλη επιτυχία!
Ο βουλευτης που πηγες και μιλησες θα σε περασει; Αυτο πιστευεις;
Θα δειξει αδερφε. Εγω δεν το πιστευω αυτο για να ειμαι ειλικρινης.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
XristosMP δεν είπα οτι μίλησα στο βουλευτή μην αλλάζεις τα λόγια μου.Είπα αυτο που μου είπε ο διοικητής.
Το πιςτευω πως με ένα τηλέφωνο ολα γίνονται. Στην Ελλάδα ζουμε αν δεν εχεις βύσμα δε μπαινεις σε οποιαδήποτε δουλεια. Δυστυχώς
Το πιςτευω πως με ένα τηλέφωνο ολα γίνονται. Στην Ελλάδα ζουμε αν δεν εχεις βύσμα δε μπαινεις σε οποιαδήποτε δουλεια. Δυστυχώς
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Με taxisnet επιπλέον έγινε για να διευκολυνθεί η διαδικασία και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Σίγουρα θα υπάρχουν βύσματα για τις πολύ περιζήτητες θέσεις, όπως αεροπορία στρατού, πολεμική αεροπορία και ενδεχομένως και ναυτικό. Αλλά εν γένει θα μπουν άτομα με την αξία τους
- MAYROS.ODERPAS
- Posts in topic: 65
Πολυ σωστα το ειπες τωρα πολιτη (Είναι εκτός ασεπ η προκυρηξη... ) αυτο τα τα λεει ΟΛΑ αν βαλετε στο καδρο της προκηρυξης και τους ΟΒΑ... Τοτε εμεις καναμε ***** που καναμε τις αιτησεις μας... ΗΜΑΣΤΑΝ προβατα για σφαγη...Politis1994 έγραψε:Ακριβώς τα ονόματα οι επιτυχόντες και οι επιλαχών κλπ είναι ΗΔΗ ΈΤΟΙΜΑ απλά έπεσα έξω μια εβδομάδα στην κοινοποίηση των αποφάσεων... Είναι εκτός ασεπ η προκυρηξη... Δεν χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο δυστυχώς
Ειχα ξαναπει οτι ο πραγματιος αρηθμος της προκηρυξης ΔΕΝ ειναι 1600 ατομα! Στην πραγματικοτητα ΔΕΝ ειναι ουτε 500! Αν βαλεις βυζματα... Και ΟΒΑ...
-
- Υποδεκανέας
Μέσα σε ένα μήνα δεν βγαίνουν αγόρι μου σύνολο 40.000 αιτήσεις που να δουλεύεις κάθε μέρα για αυτό το πραμα δεν βγαίνουν να κοιταχτουν, τηλέφωνο και εγγραφή γίνεται μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός γεια σας κλείσαμε το μαγαζί όπως και έγινε και έβγαλαν ανακοίνωση οι υπόλοιπες ετήσεις θα πάρουν ένα ραβασάκι επισυναπτόμενο σε όλες με μια επιλογή αποριπτεως και τελείωσε η υπόθεση αν δεν τι πιστεύεις θα το δεις σε λίγες μέρες μερικοί είσαστε τόσο δισπιστοιgeopap97 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Με taxisnet επιπλέον έγινε για να διευκολυνθεί η διαδικασία και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Σίγουρα θα υπάρχουν βύσματα για τις πολύ περιζήτητες θέσεις, όπως αεροπορία στρατού, πολεμική αεροπορία και ενδεχομένως και ναυτικό. Αλλά εν γένει θα μπουν άτομα με την αξία τους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης