Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Το θετικό είναι τουλάχιστον ότι θα μπούνε και από Β επικουρία, να μοιραστούν δλδ οι θέσεις,Loxia39 έχεις καμία πληροφορία για το αν η προκήρυξη ενδέχεται να βγεί αυτό το μήνα η έστω Αύγουστο?
geomp έγραψε:Το θετικό είναι τουλάχιστον ότι θα μπούνε και από Β επικουρία, να μοιραστούν δλδ οι θέσεις,Loxia39 έχεις καμία πληροφορία για το αν η προκήρυξη ενδέχεται να βγεί αυτό το μήνα η έστω Αύγουστο;
Μέσα στο δίμηνο θα βγει φίλε... Θα μάθω αυτές τις μέρες σίγουρα. Αλλά τελευταία ενημέρωση ήταν μέχρι Αύγουστο
-
- Αντισυνταγματάρχης
Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Μας έχει φάει ή ανυπομονησία όλους!
Κοιτα εχουν βγει πολλες προλυρηξεις τον τελευταιο καιρο οποτε θεωρω καπως θα πεσουν οι βασεις φετος.
Στα προσωρινα αποτελεσματα βεπουμε ονοματα που εχουν περασει αθλητικες δοκιμασιες η μονο την καταταξη με βαση τα μορια τους;
Στα προσωρινα αποτελεσματα βεπουμε ονοματα που εχουν περασει αθλητικες δοκιμασιες η μονο την καταταξη με βαση τα μορια τους;
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Πιστεύω δεν θα είναι τρομερά τα μόρια σε αυτήν την προκήρυξη! Μπήκα στην 6k 2018 στους επιλαχών και καλέσανε άτομα με 750 μόρια με εμπειρία χωρίς τρίτεκνοι και πολύτεκνοι! Οπότε αυξάνονται υπερβολικά οι πιθανότητες. Μακάρι μέχρι τον Αύγουστο να βγει να ησυχάσουμε! Μπορεί και πιο νωρίς!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ισχύει σκέψου βγήκαν θέσεις ΕΦ, ΣΦ, εποπ και επίσης 76 φρουρούς στις τράπεζες+πανεπιστημιακή αστυνομία, οπότε ίσως πέσουν οι βάσεις.
sven89 έγραψε:Κοιτα εχουν βγει πολλες προλυρηξεις τον τελευταιο καιρο οποτε θεωρω καπως θα πεσουν οι βασεις φετος.
Στα προσωρινά βρίσκονται μόνο με βάση μορίων, από εκεί και πέρα οι υποψήφιοι καλούνται για αθλητικές δοκιμασίες και μετά ψυχοτεχνικά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Πώς μπορουμε να υπολογίσουμε τα μόρια μας?
Upland έγραψε:D.Y.K πες μου και μενα σε παρακαλώ, λυκειο με 15,6 / τρίτεκνος,30 μήνες φυλακας ασφαλειας για όλες τις φυλακές θα δηλώσω τι μόρια πιάνω και την άποψη σου αν έχω ελπίδα. Ευχαριστώ
Εάν όντως υπάγεσαι στην κατηγορία των τριτέκνων, τότε διαγωνίζεσαι στο 10% επί του συνόλου των προκηρυσσόμενων θέσεων.
Στους δε πολύτεκνους δίδεται το 15%.
Είσαι στα 1068 μόρια.
Θεωρώ ότι έχεις ελπίδες.
-
DYK καλησπέρα με 13.7 απολυτήριο αγγλικά c1 τριτεκνος είμαι 27 και δίπλωμα φορτηγού και ειδικές δυνάμεις πόσα μόρια έχω γιατί δεν μπορώ να το βρω κάπου?D.Y.K έγραψε:Upland έγραψε:D.Y.K πες μου και μενα σε παρακαλώ, λυκειο με 15,6 / τρίτεκνος,30 μήνες φυλακας ασφαλειας για όλες τις φυλακές θα δηλώσω τι μόρια πιάνω και την άποψη σου αν έχω ελπίδα. Ευχαριστώ
Εάν όντως υπάγεσαι στην κατηγορία των τριτέκνων, τότε διαγωνίζεσαι στο 10% επί του συνόλου των προκηρυσσόμενων θέσεων.
Στους δε πολύτεκνους δίδεται το 15%.
Είσαι στα 1068 μόρια.
Θεωρώ ότι έχεις ελπίδες.
Εμπειρία έχεις;
-
Στα 803,5 είσαι.
-
δεν παίζει με τίποτα δηλαδή ε?D.Y.K έγραψε:Στα 803,5 είσαι.
Όλα παίζουν λεβεντιά. Με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες