Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Γνώμη μου είναι ότι θα είναι ίδια με την 6κ στηβ μοριοδοτηση, με κύριο προσων το ιεκ. Αυτό το στηρίζω ότι δεν έγινε καμία φασαρία και δεν έχει θιχτεί καθόλου το θέμα για τα ιεκ, παρά μόνο για την καθυστέρηση του ασεπ στα ψυχοτεχνικα - αθλήματα - αποτέλεσματα
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
REDMAN316 έγραψε:Kwstas26 έγραψε: Δ ιεκ κύριο προσόν ! Τα μηνύματα που έστειλα στο υπουργείο έπιασαν τόπο δικαιοθηκαμε !
Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αναγνωρίζεται και ιδιωτικό ΙΕΚ ΑΡΚΕΙ ΝΑ υπάρχει πιστοποιητικό ΕΟΠΠΕΠ
Λέγε ρε φίλε; Όντως;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Όντως, εγώ στην 6Κ με ιδιωτικό ΙΕΚ πέρασα όπως και προκηρύξεις νοσοκομεία που ήθελαν φυλακές με ΙΕΚ. Η όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει πιστοποίηση, το πτυχίο δεν σου το δίνει το ΙΕΚ αλλά ο ΕΟΠΠΕΠ αφού περάσεις εξετάσεις ασχέτως αν σπούδασες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ.Bitcoins8 έγραψε:Λέγε ρε φίλε; Όντως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 01, 2020 7:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
REDMAN316 έγραψε:Όντως, εγώ στην 6Κ με ιδιωτικό ΙΕΚ πέρασα όπως και προκηρύξεις νοσοκομεία που ήθελαν φυλακές με ΙΕΚ. Η όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει πιστοποίηση, το πτυχίο δεν σου το δίνει το ΙΕΚ αλλά ο ΕΟΠΠΕΠ αφού περάσεις εξετάσεις ασχέτως αν σπούδασες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ.
Όχι ρε συ με τπτ. Δεν λαμβάνεται υπόψιν ως κύριο προσόν κύριο προσόν. Ένας φίλος μου το έβαλε κύριο προσόν τον απορρίψανε. Νόμιζα ότι ψηφίστηκε τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 01, 2020 7:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
REDMAN316 έγραψε:Όντως, εγώ στην 6Κ με ιδιωτικό ΙΕΚ πέρασα όπως και προκηρύξεις νοσοκομεία που ήθελαν φυλακές με ΙΕΚ. Η όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει πιστοποίηση, το πτυχίο δεν σου το δίνει το ΙΕΚ αλλά ο ΕΟΠΠΕΠ αφού περάσεις εξετάσεις ασχέτως αν σπούδασες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ.
Όχι ρε συ με τπτ. Δεν λαμβάνεται υπόψιν ως κύριο προσόν κύριο προσόν. Ένας φίλος μου το έβαλε κύριο προσόν τον απορρίψανε. Νόμιζα ότι ψηφίστηκε τώρα.
[/QUOTE
Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις, συγνώμη κιόλας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις.
Παιδια εσεις που εχετε περασει στην 6κ, θα ξανακανετε χαρτια στη καινουρια;Απο τι εχω καταλαβει οι κομμενοι της 6κ που δουλευουν με Σοχ θα ξανακανουν χαρτια!
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Bitcoins8 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Όντως, εγώ στην 6Κ με ιδιωτικό ΙΕΚ πέρασα όπως και προκηρύξεις νοσοκομεία που ήθελαν φυλακές με ΙΕΚ. Η όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει πιστοποίηση, το πτυχίο δεν σου το δίνει το ΙΕΚ αλλά ο ΕΟΠΠΕΠ αφού περάσεις εξετάσεις ασχέτως αν σπούδασες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ.
[/QUOTE
Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις, συγνώμη κιόλας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις.
Ναι φίλε μλκιες το τ9.
Ένας φίλος μου στην 6κ 2018 έβαλε κύριο προσόν το ιδιωτικό ΙΕΚ που είχε δώσει ΕΟΠΠΕΠ τον απορρίψανε! Τώρα τι γίνεται τελικά το μετράνε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Bitcoins8 έγραψε:Ναι φίλε μλκιες το τ9.Ένας φίλος μου στην 6κ 2018 έβαλε κύριο προσόν το ιδιωτικό ΙΕΚ που είχε δώσει ΕΟΠΠΕΠ τον απορρίψανε! Τώρα τι γίνεται τελικά το μετράνε;
Δεν παίζει ρε φίλε εγώ πέρασα με. Το ιδιωτικό, μάλλον δεν. Εβαλε πιστοποίηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 01, 2020 10:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
REDMAN316 έγραψε:Δεν παίζει ρε φίλε εγώ πέρασα με. Το ιδιωτικό, μάλλον δεν. Εβαλε πιστοποίηση
Έλα ρε φίλε Δεν παίζει αφού έβαλε την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ. Θα του το πω πάντως να επικοινωνήσει Μ τον ΑΣΕΠ. Αλλά πολύ δύσκολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 01, 2020 10:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 14.7 πτυχιο ΕΠΑΛ και proficiency πιστευετε εχω πιθανοτητες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Οκτ 01, 2020 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
REDMAN316 έγραψε:Bitcoins8 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Bitcoins8 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Όντως, εγώ στην 6Κ με ιδιωτικό ΙΕΚ πέρασα όπως και προκηρύξεις νοσοκομεία που ήθελαν φυλακές με ΙΕΚ. Η όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει πιστοποίηση, το πτυχίο δεν σου το δίνει το ΙΕΚ αλλά ο ΕΟΠΠΕΠ αφού περάσεις εξετάσεις ασχέτως αν σπούδασες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ.
[/QUOTE
Ναι φίλε μλκιες το τ9.
Ένας φίλος μου στην 6κ 2018 έβαλε κύριο προσόν το ιδιωτικό ΙΕΚ που είχε δώσει ΕΟΠΠΕΠ τον απορρίψανε! Τώρα τι γίνεται τελικά το μετράνε;
Έλα ρε φίλε Δεν παίζει αφού έβαλε την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ. Θα του το πω πάντως να επικοινωνήσει Μ τον ΑΣΕΠ. Αλλά πολύ δύσκολο.
Δεν χρειάζεται όταν σε απορρίπτουν στο σάιτ του ΑΣΕΠ γράφει και τον λόγο.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
nikos521 έγραψε:Με 14.7 πτυχιο ΕΠΑΛ και proficiency πιστευετε εχω πιθανοτητες;
Αν έχεις και προϋπηρεσία κάτι κάνεις
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Bitcoins8 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Bitcoins8 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Bitcoins8 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Όντως, εγώ στην 6Κ με ιδιωτικό ΙΕΚ πέρασα όπως και προκηρύξεις νοσοκομεία που ήθελαν φυλακές με ΙΕΚ. Η όλη υπόθεση είναι να έχεις πάρει πιστοποίηση, το πτυχίο δεν σου το δίνει το ΙΕΚ αλλά ο ΕΟΠΠΕΠ αφού περάσεις εξετάσεις ασχέτως αν σπούδασες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ.
[/QUOTE
Ναι φίλε μλκιες το τ9.
Δεν χρειάζεται όταν σε απορρίπτουν στο σάιτ του ΑΣΕΠ γράφει και τον λόγο.
Δεν κατηγορώ τον ΑΣΕΠ! Εις γνώση του φίλου ήταν αφού ήταν ξεκάθαροι οι τίτλοι σπουδών που ζήταγε.
Δεν κατηγορώ τον ΑΣΕΠ! Εις γνώση του φίλου ήταν αφού ήταν ξεκάθαροι οι τίτλοι σπουδών που ζήταγε.
Bitcoin σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί ο redman εννοεί ιδιωτικό ΙΕΚ 2ετους φοίτησης και πιστοποίηση στο τέλος του ΙΕΚ δεν εννοεί βέβαια την βεβαιωση επάρκειας που χορηγεί ο ΕΟΠΠΕΠ σε συνεργασία με το κεμεα για να βγάλεις άδεια σεκιούριτι.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Walas έγραψε:
Bitcoin σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί ο redman εννοεί ιδιωτικό ΙΕΚ 2ετους φοίτησης και πιστοποίηση στο τέλος του ΙΕΚ δεν εννοεί βέβαια την βεβαιωση επάρκειας που χορηγεί ο ΕΟΠΠΕΠ σε συνεργασία με το κεμεα για να βγάλεις άδεια σεκιούριτι.
Αααα. Νόμιζα ότι εννοούσε το σεμινάριο 105 ωρών και μετά που δίνεις ΕΟΠΠΕΠ την κλασική άδεια security. Εντάξει okay γράψτε λάθος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες