Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Surgeon »

Πάντα θα συνυπολογίζεις ότι το 80% του 500 είναι 400 άρα αν βγάλει θα ναι 400 άτομα στην α κ 100 στη β.. από εκεί κ πέρα αρκετοί έως πολλοί αν πάρουμε παράδειγμα για φέτος η δεν θ πάνε η θα κοπούν η θα φεύγουν οπότε δν ξέρω κατά πόσο θα πέσει η βάση και ποια θ είναι.. μακάρι ν μπούμε πάντως σε ενδεχόμενο τετοιο
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Καλο ειναι να βγει οταν θα εχουν υπογραψει συμβαση οι 800 συνοριοφυλακες και οι οβα που θα μπουν, διοτι δε μπορεις να φυγεις αμα υπογραψεις συμβαση δεσμευεσαι για ενα χρονο οποτε δε θα μπορουν να συμμετεχουν! Δε θα υπαρχουν πολλοι Δεα Εδ και πολυ μεγαλα απολυτηρια. Ολα αυτα θα ισχυουν αν βγει μεχρι την ανοιξη του 2021.

Αν εχουν προσληφθει και επιτυχοντες της 6κ μενουν κι αυτοι εκτος!

Γενικα αν βγει μεχρι το καλοκαιρι του 2021 δε θα ειναι μεγαλη η βαση!

GrTheo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από GrTheo »

Καλησπέρα παιδια... εάν υποθέσουμε ότι βγεί κοντά στο καλοκαίρι μια προκήρυξη για ΕΦ μετά από πόσα χρόνια περίπου υπολογίζεται ότι θα ξαναβγάλει; Κατανοώ πως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά απλώς τι πιστεύει. Ευχαριστώ.
GrTheo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από GrTheo »

Καλησπέρα παιδια... εάν υποθέσουμε ότι βγεί μία προκήρυξη για ΕΦ κοντά στο καλοκαίρι μετά από πόσα χρόνια περίπου υπολογίζεται ότι θα ξαναβγάλει; Κατανοώ πως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά απλώς στο περίπου. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλησπέρα φίλε.. κάνεις δεν μπορεί να σ απαντήσει γιατί πολύ απλά κάνεις δεν ξέρει.. ανάλογα ποια κυβέρνηση είναι πάνω.. Τώρα για τις ανάγκες δεν θα πω γιατί ξεκάθαρα είναι πολλές.. είτε από έλειψεις είτε από συντάξεις είτε από οτιδήποτε.. με βάση επί νδ δεν είναι καθόλου περίεργο πχ στα 8 έτη πάνω στην κυβέρνηση να πάρει 3 με 4 φορές συνεχόμενες είτε πολλά είτε λίγα άτομα. κ μετά από τα 4 έτη ακόμη 1 με 2 φορές. Εγώ έτσι το υπολογίζω στο περίπου
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θεωρω δεδομενο οτι θα παρει αλλη μια φορα μεσα στην 4 ετια της η ΝΔ... θα μου κανει μεγαλη εκπληξη να μη βγαλει αλλη μεχρι το 2023 που θα ξαναγινουν εκλογες!
GrTheo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από GrTheo »

Οκ ευχαριστώ γιατί εγώ του χρόνου δίνω πανελλήνιες και αγαπάω την αστυνομία οπότε αν δεν περάσω από εκεί να πάω ως ειδικός φρουρός.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τι ηλικία έχεις φίλε μου;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nik0s10 »

Παιδεία ότι λέει ο Κυριάκος έχει δίκιο το παιδί ότι μαθαίνει το λέει , ας έχουμε πίστη όλοι μαζί .
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D PAP »

Συμφωνω και γω με ranger94
GrTheo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από GrTheo »

Xanthos έγραψε:Τι ηλικία έχεις φίλε μου;
Είμαι 16 μισό. Τα Χριστούγεννα κλείνω τα 17

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

GrTheo αν δε μπεις μεσω πανελληνιων.. μετα πηγαινε κατευθειαν φανταρος για να παρεις τα μορια και μετα ξεκινα να βγαζεις διπλωματα. Εσυ θα μπορεις να κανεις χαρτια μεχρι το 2031!

Εμεις καιγοναστε τωρα, εσυκαι εχεις χρονια, αλλωστε ειναι πιο ευκολο τωρα οι πανελληνιες λιγοτερα μαθηματα!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πσσσσ εντάξει φίλε μ έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου.. κοίταξε να στρωθείς να διαβάσεις όσο περισσότερο μπορείς αφού το θες κ το αγαπάς.. Βέβαια δεν μας βγαίνει πάντα.. αλλα Υπάρχει κ η πιθανότητα των προκηρύξεων. Στρατό δεν έχεις πάει.. Κατά την γνώμη μου πήγαινε δεα εδ... Είναι 14 μήνες βέβαια αλλά αν το αγαπάς το κάνεις.. Κ μετά αν σε περνει οικονομικά βέβαια βγάλε δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής κ ένα φορτηγό Ε αν μπορείς.. Φυσικά κ αγγλικά.. Τώρα σ λέω πως θα γίνεις ένα τούμπανο να είσαι 1000 Τις 100 μέσα.. Καλή επιτυχία για τις εξετάσεις παντός κ εύχομαι να γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα
Ο. Π. Κ. Ε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από D.Y.K »

GrTheo έγραψε:

Είμαι 16 μισό. Τα Χριστούγεννα κλείνω τα 17

Άσε τις προκηρύξεις για φρουρούς και λοιπούς και δώσε βάση στα μαθήματά σου αγόρι μου.

Έχεις την πολυτέλεια της εισαγωγής στα σώματα ασφαλείας / ένοπλες δυνάμεις μέσω πανελληνίων, συνεπώς μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Εάν πάλι δεν περάσεις με την πρώτη (που το απεύχομαι), έχεις και δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες για να πετύχεις, αρκεί να πεισμώσεις για να πετύχεις το στόχο σου.

GrTheo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από GrTheo »

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Επισης σκέφτομαι εάν δεν περάσω από πανελλήνιες να πάω Προεδρική Φρουρά και όχι δεα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες