Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Φιλε Νικ τι εννοεις εμας; Ησουν με το γκρουπ που ειχαν καλεσει στις 6-3; Μηπως εμαθες με ποια λογικη?
Nik F

Δημοσίευση από Nik F »

Δεν θυμάμαι ημερομηνία συγνωμη. Εγω ημουν με το δευτερο γκρουπ παιδια. Επίσης με πληροφόρησαν οτι ακυρωσαν αρκετους επειδή ειχαν βγαλει διπλωματα οδηγησης φορτηγων και η εκδοση τους ηταν μικροτερη απο 6 μηνες. Αυτο εγινε πριν ενα μηνα πρπ. Ενω η προκηρηξη ελεγε τουλαχιστον 6 μηνες η δωδεκα δεν 8υμαμαι. Και επειδη δν θα ξαναβγει προκυρηξη για τα επομενα 2 χρονια 8α απορροφησουν εμας. Δν 8ελω να σας δωσω ψευτικες ελπιδες παιδιά ουτε στον εαυτό μου. Οτι πληροφορουμε απο σειρες μας που ειναι μεσα και απο ενα διοικητη π ξερω. Αν γνωριζετε κατι αλλο παρακαλω ενημερωστε.

Σειρουλες αν 8ελετε καντε με add στο Facebook. Δεν εχω υπολογιστη ωστε να μπαινω συχνα εδω. Αν μα8αινουμε νεοτερα να το λεμε να το ανεβαζουμε και εδω ωστε να μην μενουν στο σκοτάδι και οι υπολοιποι π ενδιαφερονται.fragkosnikos. Μην αφηνετε κενο ωστε να βγαλει εμενα πρωτο γτ ειμαστε αρκετοι. Ευχαριστω, σκεφτόμαστε 8ετικα. Για να να πανε ολα καλα.
Nik F

Δημοσίευση από Nik F »

Καλησπερα.http://pospid.gr/node/1126 εδω μιλουν για εμας η για τους εποχικούς; Το δευτερο γκρουπ ποσοι ηταν τελικα οι επιτυχοντες επιλαχων; Εχουν μεινει ατομα εξω απο το πρωτο γκρουπ π ειχε δωσει πριν απο εμας η τους πηραν ολους; Εγω καλα καλα δεν ξερω τι σειρα προτεραιοτητας εχω γτ καποιοι δεν ηρ8αν και αλλοι δν περασαν. Γνωριζει καποιος το οτιδήποτε?
Nik F

Δημοσίευση από Nik F »

Παιδιά μόλις πληροφορηθηκα οτι εφυγαν 2 ατομα απο τους επιλαχόντες που περνανε σχολείο τωρα στην ακαδημια στη Κηφισιά, και πολυ πιθανον και τριτος εντος ημερων. Ο ενας ε8ελοντικά ο επόμενος δεν εμφανιστηκε στη εκπαιδευση. Αναμενουμε.
Νικολας Φραγκ

Δημοσίευση από Νικολας Φραγκ »

Καλησπέρα σε ολους. Ριξτε μια ματια εδώ
roubik

Δημοσίευση από roubik »

και; Το θέμα ειναι αν θα καλυφθούν οι θέσεις καο ποτε"
Nik F

Δημοσίευση από Nik F »

Την απαντηση στο 'και; ' το δικο σου δεν 8α στην δωσω εγώ. Οτι βρισκω ενδιαφερον το ανεβαζω να το δουν και αλλες σειρες, αν ηξερα απαντησεις οπως το ποτε και το αν να εισαι σιγουρος 8α το ελεγα αμεσως φιλε roubik
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Αυτή την στιγμή η κατάσταση για τους επιλαχόντες ΓΕΛ έχει ως εξής :4 άτομα παραιτήθηκαν για να μπουν στην σχολή δοκίμων ανθυποπυραγών.1 άτομο παραιτήθηκε για άγνωστο λόγο.3 άτομα διαγράφθηκαν από την σχολή που λαμβάνει μέρος τώρα στην κηφισιά (ο πρώτος δεν προσείλθε από την αρχή, ο δεύτερος είχε ατύχημα με την μηχανή και ο τρίτος είχε προβλήματα με την ασφάλισή του) - (Ο πρώτος έχει ανακοινωθεί στο fireservice, ενώ οι άλλοι δυο όχι ακόμα. Πάντως τώρα στην σχολή φοιτούν 23ΓΕΛ Και 6ΤΕΛ). Το γενικό σύνολο των επιλαχόντων ΓΕΛ είναι 8.
Το πρώτο γκρουπάκι επιλαχόντων είχε 32 άτομα, ενώ το δεύτερο 28 ή 29 (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για τον αριθμό του δεύτερου γκρουπ). Έχουν πάρει 26 άτομα από το πρώτο γκρουπ.
Ακόμη δεν γνωρίζω πότε θα πάρουν τους υπόλοιπους επιλαχόντες. Η αγωνία είναι μεγάλη γιατί δεν είμαστε αριθμοί αλλά άνθρωποι με υποχρεώσεις.
Καλή δύναμη κι υπομονή σε όλα τα παιδιά.(Η δική μου υπομονή έχει φθάσει στα όριά της).
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αυτήν την στιγμή η κατάσταση των επιλαχόντων ΤΕΛ έχει ως εξής:2 άτομα παραιτήθηκαν-διαγράφθηκαν εώς τώρα.(Οι συγκεκριμένοι 2, είχαν ορκιστεί ΠΠΥ το καλοκαίρι του 2012). Η κατάσταση στην σχολή της Κηφισιάς παραμένει σταθερή.(23ΓΕΛ Και 6ΤΕΛ).
rubik

Δημοσίευση από rubik »

Ρε παιδια ξερει καποιος αν θα καλυφθουν αυτες οι θεσεις ξερεις ;
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεν ξέρω τίποτα φίλε rubik. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει. Απλά γνωρίζω ότι η λίστα επιλαχόντων έχει ισχύ 3 έτη, κι έχει περάσει ήδη 1 έτος. Εκτιμώ ότι δύσκολα θα πάρουν κόσμο μέσα στην αντιπυρική, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τίποτα. Καλό κουράγιο σε όλα τα παιδιά.
rubik

Δημοσίευση από rubik »

Ξερει καποιος ποσες ειναι οι κενες θεσεις Στην κηφησια; Και ποσοι ειναι οι επιλαχοντες αν ναι ειναι καποιοι εδω μεσα;
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε Ρούμπικ, το ΦΕΚ 1294 τΓ' (05-12-2012) Πρόσληψη 32 Επιλαχόντων περιελάμβανε 26ΓΕΛ+6ΤΕΛ. Αυτήν την στιγμή στην Κηφισιά τελικά υπάρχουν 24ΓΕΛ+6ΤΕΛ, μετά από διαγραφή 2ΓΕΛ {ΦΕΚ 66 τΓ' (28-01-13) και ΦΕΚ 165 τΓ' (13-02-13) }. Εκτός απ'αυτούς, έχουν παραιτηθεί-διαγραφεί ακόμη 5ΠΠΥ ΓΕΛ (1ΠΠΥ απλά παραιτήθηκε, και 4ΠΠΥ παραιτήθηκαν για να ορκιστούν Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί). Επίσης παραιτήθηκαν και 2ΠΠΥ ΤΕΛ. Γι'αυτούς (5ΠΠΥ ΓΕΛ και 2ΠΠΥ ΤΕΛ) δεν εκδόσανε ΦΕΚ, οπότε κάτι μου βρωμάει, αλλά καλύτερα να μην γράψω τίποτα. Όλα αυτά που έχω αναφέρει ισχύουν 100%, διότι το'χω ψάξει πολύ το θέμα. Αυτό που μ'ανησυχεί είναι ότι :
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7985119.pdf
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7996983.pdf
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/8010318.pdf
Επειδή βλέπω ότι μόνο εμείς ενδιαφερόμαστε για το θέμα, στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω λεπτομέρειες.
Νικολας Φραγκ

Δημοσίευση από Νικολας Φραγκ »

Καλησπέρα σειρές. Τα πραγματα ειναι πολυ ησυχα και φοβαμαι μας εχουν ξεγραψει εντελως εμας. Αν μπει και η αντιπυρική περίοδος αν δεν εχει ξεκινησει ακομη φοβαμαι οτι το χασαμε το παιχνιδι. Κανενα νεότερο?testpasword εσυ τι πιστευεις?
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Δεν ειστε μονοι παιδες, αλλα κατα την γνωμη μου η μονη μας ελπιδα ειναι αν παρουν τους επιλαχοντες εποχικους να παρουν και εμας. Και επισης εξαρτωμαστε απο την αλλη προκυρηξη σε μεγαλο βαθμο. Εχει παει καποιος σε δικηγορο (σε ειδικο οχι λιγο απ'ολα για να μας φαει τα λεφτα) να δουμε τι μπορουμε να κανουμε?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες