Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Χριστός Ανέστη!
Γι' αυτό προσέχουμε τι λέμε -γενικά-, για να μην αγχώνουμε ασκόπως τα παιδιά (κι εμείς μέσα σε αυτά) που περιμένουν μια ενημέρωση απο το forum και τελικά καταλήγουν άϋπνοι/ες.
Καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να μας αγχώσουν άνευ λόγου, εκμεταλλευόμενοι την περίεργη κατάσταση και τις ασάφειες που διαδίδονται, θα υπάρχουν πάντα φυσικά, οπότε το καλύτερο είναι να μην τους δίνουμε σημασία.
Γι' αυτό προσέχουμε τι λέμε -γενικά-, για να μην αγχώνουμε ασκόπως τα παιδιά (κι εμείς μέσα σε αυτά) που περιμένουν μια ενημέρωση απο το forum και τελικά καταλήγουν άϋπνοι/ες.
Καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να μας αγχώσουν άνευ λόγου, εκμεταλλευόμενοι την περίεργη κατάσταση και τις ασάφειες που διαδίδονται, θα υπάρχουν πάντα φυσικά, οπότε το καλύτερο είναι να μην τους δίνουμε σημασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Κυρ Απρ 04, 2010 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτοι που περιμενουν ενημερωση μονο μεσα απο εδω κανουν μεγαλο λαθος. Ετσι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να ελεγχουμε και εμεις αυτα που μας λενε εδω μεσα παιρνοντας και κανα τηλ και για εμας τους ιδιους. Οσο για καλοθελητες εχω δει τετοιους στην αναμονη για τα αποτελεσματα ξηρας... Ουουουου. Και που εισαι ακομη να λες, θα ακουσουμε μεχρι Την τεταρτη πολλα ακομη. Υπομονη
-
- Λοχαγός
Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουμε άλλη πηγή παρά μόνο το forum. Ακομη και τα τηλεφωνήματα δεν δίνουν έγκυρη πληροφόρηση - κι αυτό φαίνεται από τις πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες που όλοι έχουμε ακούσει - ίδια μέρα και ίδια ώρα. Το forum διασφαλίζει πως οι ασάφειες αυτές θα γίνονται γνωστές σε όλους όσους διαβάζουν αυτές τις σελίδες, ώστε να κρατάνε μικρό καλάθι.
Χρηστός Ανέστη παιδιά πως πάμε από υπομονή δυστυχώς εμένα έχει εξαντληθεί
-
- Λοχαγός
P. έγραψε:Χρηστός Ανέστη παιδιά πως πάμε από υπομονή δυστυχώς εμένα έχει εξαντληθεί
Kαι όχι μόνο η δική σου... Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι συνεχώς ωστε να ηρεμώ και λίγο...
Δεν είναι ασήμαντο αυτό το χουνέρι που μας έκαναν.
insomniacgr έγραψε:P. έγραψε:Χρηστός Ανέστη παιδιά πως πάμε από υπομονή δυστυχώς εμένα έχει εξαντληθεί
Kαι όχι μόνο η δική σου... Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι συνεχώς ωστε να ηρεμώ και λίγο...
Σωστά και όσο σκεφτομαι ότι δεν μπορώ να αντιδράσω τόσο μου τι δίνει. Πήρα τηλέφωνο και σε άλλο κανάλι τηλεοπτικό μπας και το ψάξουν τουλάχιστον αυτοί οι πρώτοι που μπήκαν να μην έχουν πρόβλημα
-
- Λοχαγός
P. έγραψε:insomniacgr έγραψε:P. έγραψε:Χρηστός Ανέστη παιδιά πως πάμε από υπομονή δυστυχώς εμένα έχει εξαντληθεί
Σωστά και όσο σκεφτομαι ότι δεν μπορώ να αντιδράσω τόσο μου τι δίνει. Πήρα τηλέφωνο και σε άλλο κανάλι τηλεοπτικό μπας και το ψάξουν τουλάχιστον αυτοί οι πρώτοι που μπήκαν να μην έχουν πρόβλημα
Mακάρι να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κι όλα αυτά τα περίεργα που συνέβησαν τις τελευταίες 2 βδομάδες να μην επηρεάσουν κάτι... Αν έχεις κάτι νεότερο από αυτή την επικοινωνία σου ενημέρωσε μας...

Ασε να τα μαγειρεψουν λιγο ακομα. Ξερουν τι κανουν αυτοι
Χρονια πλλλα και χριστος ανεστη! Γιατι 07/04 και οχι αυριο;
και η ημερομηνια καταταξησ;
αηντε αηντε!
αηντε αηντε!
-
- Λοχαγός
ΣΜΑΡΑ έγραψε:Χρονια πλλλα και χριστος ανεστη! Γιατι 07/04 και οχι αυριο;
αηντε αηντε!
Ελα ντε... Σημαντική καθυστέρηση. Για το τίποτα ή υπάρχει λόγος άραγε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Τρί Απρ 06, 2010 4:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε μετά να μη σου πάει το μυαλό στο πονηρό. Μωρέ όχι τα μαγειρεύουν... 

Καλημερα! πηρα τηλ στο 2103630360-και μου ειπανε η τεταρτη η πεμπτη... και δεν γνωριζουν για την ημερομηνια καταταξης!
Καλημέρα παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Αρε ξύλο που τους χρειάζεται. Για φτύσιμο είναιΣΜΑΡΑ έγραψε: Καλημερα! πηρα τηλ στο 2103630360-και μου ειπανε η τεταρτη η πεμπτη... και δεν γνωριζουν για την ημερομηνια καταταξης!
Ερε παιδιά δούλεμα που πέφτει πήρα και εγώ τηλ. και μου είπαν την Πέμπτη. Τώρα τι πρέπει να σκεφτούμε;
p σε ποιο νουμερο πηρεσ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες